• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Evet canım🤗O aslında geliyordu 4 te işlem bitiyormuş.O ameliyathanede falan yapılıyor🤷🏻‍♀️Sabah gideceğim.Doktorda perşembe oradaymış.

Ya sabah diyor parça alacağım. Neden diyorum🤷🏻‍♀️Rahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucu🤭Neyse gebelik yok.O zaman biyopsi dedi🤭Sabah halim fenaydı🤭
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü🤭
İnşaallah hayırla sonuçlanacak canım. İyi düşünelim iyi olsun 🤗 sonuçları da temiz çıkacak Allahın izni ile. Bir biyopsini olda :KK74:

Ya sabah diyor parça alacağım. Neden diyorum🤷🏻‍♀️Rahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucu🤭Neyse gebelik yok.O zaman biyopsi dedi🤭Sabah halim fenaydı🤭
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü🤭
Allahin izniyle hiç bir şey olmayacak aşkom,her zaman yanındayız,sen çok değerlisin unutma :KK74: :KK60:

Back