- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Netsiz kızHerkese şimdiden hayırlı iftarlar kuzular coook öptüm kaçtım
Malum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netsiz kızHerkese şimdiden hayırlı iftarlar kuzular coook öptüm kaçtım
Malum
Sağ ol canımNiye yalnız olasın Nevoşum, eşin var, kızların var, yanında olmasak ta kalben biz varız.
Semih Burçin on Instagram: "Önce ısıtılması gerekiyormuş"
501 likes, 16 comments - semihburcin35 on March 4, 2022: "Önce ısıtılması gerekiyormuş".www.instagram.com
Aha bu benim kocam
Semih Burçin on Instagram: "Önce ısıtılması gerekiyormuş"
501 likes, 16 comments - semihburcin35 on March 4, 2022: "Önce ısıtılması gerekiyormuş".www.instagram.com
Yani başka nerede olabilirAha bu benim kocam
Geçen gün diyo ki terlikler nerde, dedim buzdolabında
Selam kankabir gittin tam gittin kanka BirTutamMutluluk20 etiketleyeyim de belki bildirim gider bir selam cakarsin en azindan
Merhaba canım hoş geldin nasılsın nerelerdesinMerhaba kizlar nasilsiniz
Dimi yani soruya bakYani başka nerede olabilir
Hosbuldum nevopek iyi sayilmam coluk cocuk su cicegi kaptik oturuyoruz kasina kasinasen nasilsin?Merhaba canım hoş geldin nasılsın nerelerdesin
Çok geçmiş olsun canım yaAşıları yok muyduHosbuldum nevopek iyi sayilmam coluk cocuk su cicegi kaptik oturuyoruz kasina kasinasen nasilsin?
Evet canımO aslında geliyordu 4 te işlem bitiyormuş.O ameliyathanede falan yapılıyorSabah gideceğim.Doktorda perşembe oradaymış.
İnşaallah hayırla sonuçlanacak canım. İyi düşünelim iyi olsun sonuçları da temiz çıkacak Allahın izni ile. Bir biyopsini oldaYa sabah diyor parça alacağım. Neden diyorumRahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucuNeyse gebelik yok.O zaman biyopsi dediSabah halim fenaydı
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü
Amin canım sağ olİnşaallah hayırla sonuçlanacak canım. İyi düşünelim iyi olsun sonuçları da temiz çıkacak Allahın izni ile. Bir biyopsini olda
Allahin izniyle hiç bir şey olmayacak aşkom,her zaman yanındayız,sen çok değerlisin unutmaYa sabah diyor parça alacağım. Neden diyorumRahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucuNeyse gebelik yok.O zaman biyopsi dediSabah halim fenaydı
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü
Sağ ol aşkom İyi ki varsınızAllahin izniyle hiç bir şey olmayacak aşkom,her zaman yanındayız,sen çok değerlisin unutma
Sen de iyi ki varsin canımın içi,aşkomSağ ol aşkom İyi ki varsınız