Aynen serindi. Yaz gelmiyor bu seneBayağı soğuk
Gurbette öyle
Mayıs sonunda bile yağış görünüyorAynen serindi. Yaz gelmiyor bu sene
Mevsimler de ne yapacağını şaşırdı iyiceMayıs sonunda bile yağış görünüyor
Aynen yeter artık yaMevsimler de ne yapacağını şaşırdı iyice
Yaza hasrrt kaldık bu sene ya havalar hala serin şöyle rahatca bi çıkaramıyorum cocuklarınbahçeye falanMevsimler de ne yapacağını şaşırdı iyice
Aynenn öylee canımmmmm
Aynen hasta olurlarYaza hasrrt kaldık bu sene ya havalar hala serin şöyle rahatca bi çıkaramıyorum cocuklarınbahçeye falanNevreste
Evett nevoşumm şaka maka ne çabuk geçtii geldiSenin doğuma az kalmış Maşaallah
İyiler kuzucum 3,5 aylık oldular neredeyse çipil çipil bakınmaya başladılarAynenn öylee canımmmmm
Nasılsın konuşamadık epeyy bebeler nasıl
Açar inşallahAynen yeter artık ya
Çocuklar da bizde nefes almak istiyoruz adaşım. Neyse az kaldıYaza hasrrt kaldık bu sene ya havalar hala serin şöyle rahatca bi çıkaramıyorum cocuklarınbahçeye falanNevreste
Inşaallahh inşaallahhhÇok şükür sağlıkla gelsin inşaallah
Ooyyy dahada hareketlilerdir tabiiiİyiler kuzucum 3,5 aylık oldular neredeyse çipil çipil bakınmaya başladılarsenin fasulye ne alemde hazırlıklara başladın mı
Aynen doğru diyosun nevoşAynen hasta olurlar
Hava güzel olsa güneşlenirlerdi.Doğal d vitamini
Son zamanlar ben banyoda yatmak istiyordum gidio gelmemek içinOoyyy dahada hareketlilerdir tabiii
Benim fasulyee çıkmiş kafası yukarlara bigüzel idrarıma bastıriyorr sağolsunn teyzesiii
Hazırlığım bitti bavulu kuzu odasınıda ettik bikaç birşey odası bekliyor almira hanımı
Hahahahah dimii benimkide öylee iştee ama 10dan sonra su içmiyorum bu ara yoksa hiç durmuyo başım çatlıyo vallahaaa uykusuzumSon zamanlar ben banyoda yatmak istiyordum gidio gelmemek için
İnşallah adaşımmAçar inşallah
Çocuklar da bizde nefes almak istiyoruz adaşım. Neyse az kaldıhava illaki açacak. Önümüzde uzun bir yaz var Bol bol çıkarsınız
Susa cok önemli ama ben içmesemde içim cok susuyordu saat farketmeksşzin lıkır lıkır götürüyordumHahahahah dimii benimkide öylee iştee ama 10dan sonra su içmiyorum bu ara yoksa hiç durmuyo başım çatlıyo vallahaaa uykusuzum