- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Aynenn doğru gece gene istiyo su içiyorum birşey farketmiyo uykudayken diyorumm uykularrr haraammm olduuuuSusa cok önemli ama ben içmesemde içim cok susuyordu saat farketmeksşzin lıkır lıkır götürüyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn doğru gece gene istiyo su içiyorum birşey farketmiyo uykudayken diyorumm uykularrr haraammm olduuuuSusa cok önemli ama ben içmesemde içim cok susuyordu saat farketmeksşzin lıkır lıkır götürüyordum
Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu minnak gelince zor birazAynenn doğru gece gene istiyo su içiyorum birşey farketmiyo uykudayken diyorumm uykularrr haraammm olduuuu
Farkındayım kuzumm uyuyamıyorumkii geriye keşke uyuyabilsem uyudummu da daha çok kötü oluyorum salağa dönüyorum resmenn belliki uykuyu sevmiyorumŞimdi uyuyabildiğin kadar uyu minnak gelince zor biraz
Uykuyla aran yoksa ozaman iyiymiş aorun yaşamazsınFarkındayım kuzumm uyuyamıyorumkii geriye keşke uyuyabilsem uyudummu da daha çok kötü oluyorum salağa dönüyorum resmenn belliki uykuyu sevmiyorum
Galiba kızz o yönden iyiyimm arada eşim bakar vardiyaları değişiyo çünküUykuyla aran yoksa ozaman iyiymiş aorun yaşamazsın
Tek bebeyle bile insan içine çıkmak yetiyor, sende 2 taneİnşallah adaşımm çok hevesliyiz bakalım dısarıya çıkmaya ama çıkıncsda cıyak cıyak eve nasıl girdiğimizi bilemiyoruz bayramda halimizi bir görseydin komedi gibiydi kavimler göçü olarak çıktık yarım saat sonra kavimler göçü olarak geri koşarak eve geldik
KurabişşMükemmel oldu
Makarna
Hazır yufka börekleri
Poğaça
Kurabiye
Pasta
Dünya mutfağı
Kahvaltı sofrası
5 çayı tarifleri
Zaten fazla da bi seçenek kalmıyor başka
Bizim burda da kaç gündür yağmurluydu. Bugün güneş var Bayram evde geçti
Aynen öyle zaten bana da oy vermişJoucumm JOYz 1. Oldu ama ha o ha ben teşekkür ederiizz
Yok canimin içi kpssAçık öğretimmi senin yoksa.
Hee şimdi olduKara delikte kayboldu herhalde
Yok canim canom, kısmetse tee ağustostaİnşaallah
Bu ay katılacak mısın
Burasıda epey soğuk ama ben yanıyorrreeeSizin oralarda hava nasıl?
Biz 3 gündür yine donuyoruz
Yağmur yağıyor.
Merviskom mesajlarına alıntı yapiyom gormedinYaza hasrrt kaldık bu sene ya havalar hala serin şöyle rahatca bi çıkaramıyorum cocuklarınbahçeye falan Nevreste
Çok çalış çicem kap hemen o yüksek puanları,kızçemde girecek bu sene bakalım.Yok canimin içi kpss
Yaaaa gül goncam bize çok dua et noluuurrrr rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşÇok çalış çicem kap hemen o yüksek puanları,kızçemde girecek bu sene bakalım.
Şimdiden baarılar çicemm kolay değil sınav streside var şimdi hepinizde.Yaaaa gül goncam bize çok dua et noluuurrrr rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
Aynen gül goncam bayram misafir derken çok boşluk oldu şuan, canım sıkılıyor ama toparlariz ınsŞimdiden baarılar çicemm kolay değil sınav streside var şimdi hepinizde.
Rica ederim bebişimTeşekkürler Bebişim
Abla inşallahAkşama gel
Tamamlarsın sen çicem halledersin merak etmeAynen gül goncam bayram misafir derken çok boşluk oldu şuan, canım sıkılıyor ama toparlariz ıns