- 24 Mart 2020
- 9.901
- 35.576
- 32
Yaa sultanımm yapmaz öyle şey amaaİnşallah kuzum, teşekkür ederim desteğin için Bak Nevreste ye hiç destek veriyor mu Mart annelerinde takıldığım için bir surat bir surat anca kendisinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sultanımm yapmaz öyle şey amaaİnşallah kuzum, teşekkür ederim desteğin için Bak Nevreste ye hiç destek veriyor mu Mart annelerinde takıldığım için bir surat bir surat anca kendisinde
Çok sevindim sizin adınıza canımİyi şükür diş belirtileri var gibi heyecanla bekliyorum ne zaman çıkarırsa artık yeni komşular iyi ya bı kere üst katım yok ya öyle huzurluyum ki eski evin gürültüsünden sonra çok sessiz geliyor yani okuldan öğrenci de çok sitede, daha hareketli daha iyi geldi bu ev bize bakalım senin çocuklar nasıl
Bende haber bekliyorum öğretmen yazmadı daha9 mu açıklandı mı 9 diye
Paşa nasıl, ne kadarlık oldunuzİnşallah kuzum, teşekkür ederim desteğin için Bak Nevreste ye hiç destek veriyor mu Mart annelerinde takıldığım için bir surat bir surat anca kendisinde
Onun kendine hayrı yokİnşallah kuzum, teşekkür ederim desteğin için Bak Nevreste ye hiç destek veriyor mu Mart annelerinde takıldığım için bir surat bir surat anca kendisinde
Bence olmadı ya vermedi yani reis açıklardi yoksa çoktanBende haber bekliyorum öğretmen yazmadı daha
Nedenmis oOnun kendine hayrı yok
Kardeşim öyle dedi ama9 mu açıklandı mı 9 diye
Eğer doğruysa çok güzel olur valla güzelciğimmKardeşim öyle dedi ama
İnşallah canım, dün beraberdik,öyle dedi Doya doya dinlenirsin kuzucukla insallahEğer doğruysa çok güzel olur valla güzelciğimm
Öyle işteNedenmis o
Oylama bitene kadar buna inanmıyorumŞampiyon yukarıda hava nasıl
Geçen yarışma da öyle olmadı mıFark çok kimse geçemez
Sukur kuzum iyiyim netten dolayı arada girip çıkıyorum denk gelmiyoruz. Sen ve minik nasılsıniz bakimm büyüdümu kuzucukC A N O
@pearlshine
Blue_Peri
Jenna16
Nevreste
@Oriana
@yorgun anneanne
@Minik Meleklerim
@HAbibte
@alsem
@RedGirl
@Kukrim
@Dahliadivin
@Cemoos
@UcanSupurge
Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa
Teşekkür ederiz abla hayırlı ramazanlarEllerinize, emeklerinize sağlık. Bir türlü oy veremedim. Çünkü 2 oy vereceğiz evet ama ortada büyük emekler var.Diğer 12 tarife haksızlık olacak. Tek tarifte daha kolaydı seçim yapmak. Ama başlangıcından, anayemeğine, tatlısına, masa düzenine kadar çok uğraşılmış. Biraz daha düşüneyim..
Ama gerçekten hepinizin ellerinize sağlık .Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar, hayırlı iftarlar...