- 24 Eylül 2018
- 98.835
- 295.640
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu gibi bişey benceOriana kalmıştı galiba o sofralarda çok iyi bi de yeni bi arkadas kalmıştı yapmayanee noldu şimdi 1. Belli oldu o zaman
![]()
ya foto icin 4 dilim cikarttim incecik di dun gece sahurda esim istedi kenarindan vereyim dedim 2 parmaktan kalin dilim çıķtı kenarlara cok kat yapmisimOlmazsın yaa, baklava bu sonuçta![]()
İnşallah Nevoşum Ağrıların geçsin Rabbim korktuguna uğratmasınBilmiyorum canım sabah gideceğim:)
O polipte genelde patolojiye gidiyormuş:)
Ağrılarımı kessinler gerisi mühim değil:)
Ohoo ben o hayalleri fajitayla beraber yedim en sonOldu gibi bişey bencesenin hayal başka bahara kaldı
![]()
Olsun yaa, yine güzel görünüyorya foto icin 4 dilim cikarttim incecik di dun gece sahurda esim istedi kenarindan vereyim dedim 2 parmaktan kalin dilim çıķtı kenarlara cok kat yapmisimkenar dilimler daha guzeldi gobektekinden
Pro da oldun, daha ne olsunOhoo ben o hayalleri fajitayla beraber yedim en son
Bu ay bir gram umutlanmadım Allahtan umutlanmamışım![]()
zaten sunun surasinda kac senddir yapiyorum ustasi olunca ayarlarim heraldeOlsun yaa, yine güzel görünüyorkatları bende eşit ayarlayamıyorum
![]()
Amin canım benimİnşallah Nevoşum Ağrıların geçsin Rabbim korktuguna uğratmasın![]()
Beni takip edersen olurzaten sunun surasinda kac senddir yapiyorum ustasi olunca ayarlarim heralde![]()
Ama etiketleyecektimBuldum şükür topigi
Hepinizin kandili mübarek olsun canlarim beniiiiiim Rabbim dualarımızı kabul etsin![]()
hayir senjn beni takip etmen lazimBeni takip edersen olur![]()
Hahahah gördüm şimdi bence geçelim oylamaya geçelim ve kapatalımPro da oldun, daha ne olsunnasipte varsa zaten, o seni zamanı geldiğinde bulur
![]()
Enson mesajlarıma gitmek geldi aklıma cano giriverdim hemen sagolAma etiketleyecektim![]()
Sen beni edersen ederim, yoksa yokhayir senjn beni takip etmen lazim![]()
İnşallah ablacım güzel haberlerini bekliyoruz yarın bize haber verAmin canım benim
Çokta umrumda değil ne çıkacağı:)Bana tanı koyup tedavi etsinler yeter:)
Kesinlikle nevoşum bende onu ıstıyorum bu 2 gun gıttıgımde bile ben gelinceye kadar cok huysuzlanmıslar bide süt iznim oldugundan yarım gun calıstım halbukı ona ragmen cok aramışlar beni kıyamamAynen canım iyi olurEn azından 6 ay idare edebilsen:)
Bence direk yeni kategoriye gecelimHahahah gördüm şimdi bence geçelim oylamaya geçelim ve kapatalım![]()