- 24 Eylül 2018
- 97.333
- 292.739
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu gibi bişey bence senin hayal başka bahara kaldıOriana kalmıştı galiba o sofralarda çok iyi bi de yeni bi arkadas kalmıştı yapmayan ee noldu şimdi 1. Belli oldu o zaman
ya foto icin 4 dilim cikarttim incecik di dun gece sahurda esim istedi kenarindan vereyim dedim 2 parmaktan kalin dilim çıķtı kenarlara cok kat yapmisim kenar dilimler daha guzeldi gobektekindenOlmazsın yaa, baklava bu sonuçta
İnşallah Nevoşum Ağrıların geçsin Rabbim korktuguna uğratmasınBilmiyorum canım sabah gideceğim:)
O polipte genelde patolojiye gidiyormuş:)
Ağrılarımı kessinler gerisi mühim değil:)
Ohoo ben o hayalleri fajitayla beraber yedim en sonOldu gibi bişey bence senin hayal başka bahara kaldı
Olsun yaa, yine güzel görünüyor katları bende eşit ayarlayamıyorumya foto icin 4 dilim cikarttim incecik di dun gece sahurda esim istedi kenarindan vereyim dedim 2 parmaktan kalin dilim çıķtı kenarlara cok kat yapmisim kenar dilimler daha guzeldi gobektekinden
Pro da oldun, daha ne olsun nasipte varsa zaten, o seni zamanı geldiğinde bulurOhoo ben o hayalleri fajitayla beraber yedim en son
Bu ay bir gram umutlanmadım Allahtan umutlanmamışım
zaten sunun surasinda kac senddir yapiyorum ustasi olunca ayarlarim heraldeOlsun yaa, yine güzel görünüyor katları bende eşit ayarlayamıyorum
Beni takip edersen olurzaten sunun surasinda kac senddir yapiyorum ustasi olunca ayarlarim heralde
Ama etiketleyecektimBuldum şükür topigi
Hepinizin kandili mübarek olsun canlarim beniiiiiim Rabbim dualarımızı kabul etsin
hayir senjn beni takip etmen lazimBeni takip edersen olur
Hahahah gördüm şimdi bence geçelim oylamaya geçelim ve kapatalımPro da oldun, daha ne olsun nasipte varsa zaten, o seni zamanı geldiğinde bulur
İnşallah çiçeğimSağlıkla,huzurla geçsin inşallah canım
Enson mesajlarıma gitmek geldi aklıma cano giriverdim hemen sagolAma etiketleyecektim
Sen beni edersen ederim, yoksa yokhayir senjn beni takip etmen lazim
İnşallah ablacım güzel haberlerini bekliyoruz yarın bize haber verAmin canım benim
Çokta umrumda değil ne çıkacağı:)Bana tanı koyup tedavi etsinler yeter:)
Kesinlikle nevoşum bende onu ıstıyorum bu 2 gun gıttıgımde bile ben gelinceye kadar cok huysuzlanmıslar bide süt iznim oldugundan yarım gun calıstım halbukı ona ragmen cok aramışlar beni kıyamamAynen canım iyi olur En azından 6 ay idare edebilsen:)
Bence direk yeni kategoriye gecelimHahahah gördüm şimdi bence geçelim oylamaya geçelim ve kapatalım