Paris'ten selfi atarızOnsuz olur mu ya ,ah ,aretim ,aşkom @Kukrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paris'ten selfi atarızOnsuz olur mu ya ,ah ,aretim ,aşkom @Kukrim
2 kere özenli sofra hazırladım aslında canım ama tariflerimden biri mutlaka burdaki tariflerle pişti oldu öyle denk geldi, o yüzden paylaşamadım, bundan sonra yapamam zaten canım, bu ay es geçiyorum gelen tarif ve sofralar çok güzel , bu ay oy kullanarak katılım yapacağımpearlshine canım sen sofranı hazırlayacak mısın?
Korkmalısın
Ayyyyy sefamız olsunParis'ten selfi atarız
BebişiimBebişim JOYz
Hosgeldin bebişimmmmBebişiim
evet bomba bir sunum olmus yine zaten oriana dan kotusunu beklemek mumkun muKorkmalısın
Sofraları muhteşem oluyor.evet bomba bir sunum olmus yine zaten oriana dan kotusunu beklemek mumkun mu
İnşaallah canım çok teşekkür ederiz2 kere özenli sofra hazırladım aslında canım ama tariflerimden biri mutlaka burdaki tariflerle pişti oldu öyle denk geldi, o yüzden paylaşamadım, bundan sonra yapamam zaten canım, bu ay es geçiyorum gelen tarif ve sofralar çok güzel , bu ay oy kullanarak katılım yapacağım
Hoşbuldum bebişim ne var ne yok nasılsınHosgeldin bebişimmmm
Dım tıs dım tısAyyyyy sefamız olsun
Bin şükür bugünüme iyiyim,sen nasılsın tatlım?Hoşbuldum bebişim ne var ne yok nasılsın
Dım tıs dım tıs
Yeni sofrayı gördün müHoşbuldum bebişim ne var ne yok nasılsın
bu ay yarisma cekismeli olur diyordum kendi kendime kimin kazanacagi belli olmaz diyordumSofraları muhteşem oluyor.
Çok şükür bebişimBin şükür bugünüme iyiyim,sen nasılsın tatlım?
kotu haber tellaliYeni sofrayı gördün mü
Yinede biz belli olmaz diyelimbu ay yarisma cekismeli olur diyordum kendi kendime kimin kazanacagi belli olmaz diyordum