Senin daha güzelmişBenim hiç bi makinam yokmuş yav ben burda bunu anladım
Amaan olmasın o iş de bana kalır yoksa gönderiyorum yıkamaya halıları, koltukları da yıkamaya geliyorlar tamam yeter
Borçlar bitsin ya da azalsın bende öyle yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin daha güzelmişBenim hiç bi makinam yokmuş yav ben burda bunu anladım
Amaan olmasın o iş de bana kalır yoksa gönderiyorum yıkamaya halıları, koltukları da yıkamaya geliyorlar tamam yeter
Ben de senin o balkondan olsaydı keşke şapur şupur yıkardım ohhh halı yıkamayı çok severimSenin daha güzelmiş
Borçlar bitsin ya da azalsın bende öyle yapacağım
Ohh ne rahatMakine ile balkonda yıkadım çok iyi oldu cidden
Ah burada da tam tersi Nevoş Yeni evlerin özelliği kendisinin ve herşeyinin küçücük olmasıAntep'te venim balkonda küçüktüBurada yeni evlerin özelliği büyük balkon
Çok kötü hem deO kötü ya
130 brüt, 110-115 civarıdır net. Uzun ince 2 tane saçma sapan balkon var tüm evi çevreleyen. 3+1 kücücük odalarKaç metre kare eviniz
evi cevreleyen balkonlari burda hemen bir odaya kativeriyorlar oda ferahlasin en azindan ..donup donup balkona yikamaktansa130 brüt, 110-115 civarıdır net. Uzun ince 2 tane saçma sapan balkon var tüm evi çevreleyen. 3+1 kücücük odalar
Burda yasak oevi cevreleyen balkonlari burda hemen bir odaya kativeriyorlar oda ferahlasin en azindan ..donup donup balkona yikamaktansa
burda da yasak ta ki sikayet edilene kadarBurda yasak o
Biz daha ikinci tuğlayı örerken şikayet edilirizburda da yasak ta ki sikayet edilene kadar
Aynen küçükmüş canım130 brüt, 110-115 civarıdır net. Uzun ince 2 tane saçma sapan balkon var tüm evi çevreleyen. 3+1 kücücük odalar
Söyleme abla bence deAynen küçükmüş canım
Size yetiyordurBen hiç söylemeyeyim
130 mu kucuk nevoAynen küçükmüş canım
Size yetiyordurBen hiç söylemeyeyim
Bence küçük130 mu kucuk nevo
benim ev 76.5Bence küçük