Pazar kayınvalide,eltim ve görümcemi iftara alacaktım.Kv olmaz dediNevoş ne iptal oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar kayınvalide,eltim ve görümcemi iftara alacaktım.Kv olmaz dediNevoş ne iptal oldu
basina tire koymustmBeni neden etiket yapamadın acabasi
NedenmişPazar kayınvalide,eltim ve görümcemi iftara alacaktım.Kv olmaz dedi
Aaaaa minikom başına işaret kabul edemem lütfen yani sadece ASSOSyalbasina tire koymustm
İyi olmadığım içinKendimi yormamı istemiyorNedenmiş
iyiye gitmiyor mu durum nevoİyi olmadığım içinKendimi yormamı istemiyor
Yaaaaa çok düşünceli ama, ben artniyet düşünmedim nevoşum. Bravo takdir ettim, haklı yorma kendini nevoşum ne güzel iyi niyet göstermişİyi olmadığım içinKendimi yormamı istemiyor
Yok canım kesinlikle art niyeti yok:)Sağ olsun çok anlayışlıdır.Yaaaaa çok düşünceli ama, ben artniyet düşünmedim nevoşum. Bravo takdir ettim, haklı yorma kendini nevoşum ne güzel iyi niyet göstermiş
Ikin8zde cok sanslisiniz o zaman nevoşum birbirinizi bulmussunuzYok canım kesinlikle art niyeti yok:)Sağ olsun çok anlayışlıdır.
Ama hep böyle datlu değildikIkin8zde cok sanslisiniz o zaman nevoşum birbirinizi bulmussunuz
Yaptım canımBende iyiyim Çok şükür canım,çok dikkat et kendine canım . Basindan ekmek geçir ver
Maalesef canım maalesefTabi insanın annesi bile böyle değer vermeye biliyor
Olur öyle arada nevoşumAma hep böyle datlu değildik
GünaydınGünaydın
gunaydinGünaydın
nasilsin canimHayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese