Aşkom nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom nasılsın
Sevdiklerimizi aldılar bizden nevosumEn az 20
Bu yaz yine zor geçecekSevdiklerimizi aldılar bizden nevosum
Bende iyiyim Çok şükür canım,çok dikkat et kendine canım . Basindan ekmek geçir verDaha iyi sayılır canım
Sen nasılsın?
Oyy güzellikler balsınız iyi gidiyo merviskom çalışmaya çalışıyorumBüyüdüler sosyalim yaa sen nasılsın çalışmaların nasıl gidiyor çiçeğim
Öyle gibi duruyo nevoşum, allah selamet versinBu yaz yine zor geçecek
Çok şükür aşkom ,sen nasılsın ?Aşkom nasılsın
İyiyim aşkomBuraya yazdım aklıma dolaptaki pazılar geldiKalktım onları sarıp buzluğa attımÇok şükür aşkom ,sen nasılsın ?
Ellerine sağlık aşkom çok yorma kendini bence hiç bir şekildeİyiyim aşkomBuraya yazdım aklıma dolaptaki pazılar geldiKalktım onları sarıp buzluğa attım
Aslında pazara kvleri alacaktım.Kv sen hastasın gerek yok dedi Pazıyı onlara yapacaktımNeyse birazını sarıp buzluğa attım.Eşim ana yemek olacak kadar çok almışGerisini sonra sararım artık,
Öyle yapmaya çalışıyorumEllerine sağlık aşkom çok yorma kendini bence hiç bir şekilde
Valla Allah biliyor ya bence de iyi olmuş Anlayışlı kadınmış, sagolsunÖyle yapmaya çalışıyorum
İptal olması rahatlattıÇok yorulacaktım
Sağ olsunKesinlikle olmaz dediValla Allah biliyor ya bence de iyi olmuş Anlayışlı kadınmış, sagolsun
Ya ,herkes bir olmuyor işteSağ olsunKesinlikle olmaz dedi
Tabi insanın annesi bile böyle değer vermeye biliyorYa ,herkes bir olmuyor işte
canimmmBak ben seni etiketledim minikom Tenceresiz kaldim anne
Beni neden etiket yapamadın acabasicanimmm
Tarifi 2 gündür paylaşacağım ben de sizin gibi heyecanla bekliyorum paylaşacağım günüRedGirl eeee daha daha nasılsın
Maşaallah rabbim bereketli yapsınTarifi 2 gündür paylaşacağım ben de sizin gibi heyecanla bekliyorum paylaşacağım günü
Yoğunluktan bir fırsat bulamadım. Yıllardır kimse kimseye gitmeyince bu ramazan açıldık maşallah
Nevoş ne iptal olduMaşaallah rabbim bereketli yapsın