Çok şükür hızla gidiyorAynen öyle canımnasıl akşam oluyor anlamıyorum cidden. Ramazan 15 bitti
Sağol jennamGeçmiş olsun canım
En bilinmedik pantolonlar 200 TL, tişörtler 100İyi diyelim iyi olsun canım
Evet kendime 1-2 gömlek aldımHer şey ateş pahası
Yaşamak artık çok zor
Aynen aşko ona ümit bağlayanlar varYazik ,onlara üzülüyorum ben ,yanıp giden emeğe
Sen de sağol canımSağol jennam
Aynen aşkoEn bilinmedik pantolonlar 200 TL, tişörtler 100
Tabii aşkom, gecimi sadece ondan olan da var,Allah yardımcıları olsunAynen aşko ona ümit bağlayanlar var
3 yıldır hep böyle oluyor
Bizimde yanıyorKış geri geldi resmen. Bizde açtık gazı. Ufaklık grip oldu mecbur
Çok moralim bozuluyor aşko,iyice umutsuz oluyorumAynen aşkoTunikler 250-500 arası Oda öyle çok güzel değil
Çocuk evlendirmek isteyen ,ev almak isteyenTabii aşkom, gecimi sadece ondan olan da var,Allah yardımcıları olsun
Valla ruhsal çöküntü, insanlar yasamak istemiyor artıkÇocuk evlendirmek isteyen ,ev almak isteyen
Aynen aşko hiçbir şey alamıyoruzÇok moralim bozuluyor aşko,iyice umutsuz oluyorum
Sonumuz iyi değilValla ruhsal çöküntü, insanlar yasamak istemiyor artık
Yeni kan gelecek canoom yaşasınAmin inşallah canımSağolasın
Bende merakla bekliyorum
Ayy cok zor nevoşum yaa bit kot 210 dan başlıyor şaka gibiİyi diyelim iyi olsun canım
Evet kendime 1-2 gömlek aldımHer şey ateş pahası
Yaşamak artık çok zor
Sağ ol canımAyy cok zor nevoşum yaa bit kot 210 dan başlıyor şaka gibigüle güle giy ınş
Bulduysanız ne güzel nevoşumSağ ol canım
Lcw biraz daha uygunKızlara 170-180 civarına aldım.
Bu zamanda öyle aşko,karın tokluğuna yaşıyor herkesAynen aşko hiçbir şey alamıyoruzÇocuklarada bir şeyler almak zor
Benim kıyafetlere ortak oluyorlar
Sonumuz iyi değil
Bugün değilde 15 -20 gün önce almıştık.Lcwde vardıBulduysanız ne güzel nevoşumbende siyah istiyorum