Aferin kuzuma zıplasınSağol ablamoda şükür daha iyi abla şuan koltuğun tepesinde zıplıyor
Ellerine sağlık aşkomOhhhh sefan olsunBen yemek yaptım 20 kişilik Çok ayakta durunca ağrım çoğaldı
Bursa turu kuzuNerelerde gezdin bakimmm hıı
Yok aşko o bugün geçmezEllerine sağlık aşkomDinlenince azaldı mi bari ? geçmiş olsun
Vayyyyy aşkom nasıl yürüdün bu kadar
Allah şifa versin aşkomYok aşko o bugün geçmez1 tane ilaç içtim yarına toparlar
Sağ ol aşkomAllah şifa versin aşkom
Çarşıdan yürüyerek geldim aşkoVayyyyy aşkom nasıl yürüdün bu kadar
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Hayırdır aşko randevu mu buldunÇarşıdan yürüyerek geldim aşkoSabah bir hastane ziyaretim de oldu,güzel oldu
Yok aşkom,kortizol bakıldı, yarın sonuç çıkacak, kan ver gel işte anca,endokrinolojiHayırdır aşko randevu mu buldun
Maşallah abla kime yaptın okadar yemeğiOhhhh sefan olsunBen yemek yaptım 20 kişilik Çok ayakta durunca ağrım çoğaldı
Babasıyla parka falan çıktılar abla park çok çevrede ama yinede okulu özledim deyip duruyor.Aferin kuzuma zıplasın
Bütün gün evde mi oturdu
Rabbim şifa versinYok aşkom,kortizol bakıldı, yarın sonuç çıkacak, kan ver gel işte anca,endokrinoloji
Hay maşallah kuzu valla ayaklarındami ağrımadıBursa turu kuzu
Eşimin iş yerine canımMaşallah abla kime yaptın okadar yemeğiyorma çok kendini ya.
Babasıyla parka falan çıktılar abla park çok çevrede ama yinede okulu özledim deyip duruyor.
Amin aşkomRabbim şifa versinBizim hastane işi bitmez
Amim aşkomAmin aşkomAllah beterinden korusun
Uzun süre yuruyemedim ya kuzu,ayağa kalkınca gezmeler iyi geliyor ,çok şükürHay maşallah kuzu valla ayaklarındami ağrımadı
Amim aşkom