Direk geçirdim
Sen kadınsan biz neyiz yavİşte ben 14-15 yıldır aktif içli köfte açıcısıyım
Ondan kolay
Ondan öncede ufak çaplı tecrübelerim olmuştu
Gerilerde var kız attımJoooyzzz içli köfte hani ben gormediiiim
Aynen kuzuya valla çocuk uyuyordu eşim alalım çıkalım dedi ben olduğum yerde kaldım Oylece çünkü ilk kez öyle çok hissettim ,gerçekten çok doğru söylediklerin ve acayip etkilendim otururken sallanır gibiyim o zamandan bu zamanaMüdahale edemeyince çok korkutucu ,Allah korusun yangın,sel olsa göz görür,müdahale etmeye çalışır insan, depremde öyle kalıyor ,çok acayip
Ya ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyımSen kadınsan biz neyiz yav
Bugün hem açmaya çalışıyorum hem söyleniyorum, böyle bir yemek niye var diye
Kocaman masallah tüüüü tüüYa ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyımTabi bu iyi bir şey değil Hayat üstümden nasıl geçmiş onu gösteriyor.
Ondan yemek yapmak çok basit
Dur şimdi gaz verip eleman yetiştiriyoruzKocaman masallah tüüüü tüü
O merak bende de var ya taa cocuklugumdan beriYa ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyımTabi bu iyi bir şey değil Hayat üstümden nasıl geçmiş onu gösteriyor.
Ondan yemek yapmak çok basit
Yaaa bu da benden üşengeç beGeriye meriye gidemem bana Özel at
Bilirim o gazlarııııDur şimdi gaz verip eleman yetiştiriyoruz
Biz burda alıştık arada sallanmaya ,tahmin yapar olduk şu kadar,yok daha büyük diyeAynen kuzuya valla çocuk uyuyordu eşim alalım çıkalım dedi ben olduğum yerde kaldım Oylece çünkü ilk kez öyle çok hissettim ,gerçekten çok doğru söylediklerin ve acayip etkilendim otururken sallanır gibiyim o zamandan bu zamana
Ben hayatım boyunca hep mutfağa ilgiliydim.Valla öyle ya
Sırada baklava var
Cano gelir şimdi mantılar demeyeNe sandın kiziiiim
Valla ben bikere ile böyle etkilendi isem sizi dusunemiyorum Ozaman kuzu valla Allah yardımcınız olsunBiz burda alıştık arada sallanmaya ,tahmin yapar olduk şu kadar,yok daha büyük diyeAllah hepimizi korusun kuzu Korktuğumuza uğratmasin
MaşallahBen hayatım boyunca hep mutfağa ilgiliydim.
Yufka açmayı becerememe rağmen ilk midye baklava denemem efsane olmuştu.
Şimdi de 40 kat baklava yapmaya taktım
Bende çekiyorum işteO merak bende de var ya taa cocuklugumdan beri
Annemin basında dikilirdim hep napıyor nasıl yapıyor diye
Ama bir yandan da tatlı canımı üzemiyorum işte
Annem de senin gibiydi bu arada şuan ceremesini çekiyor, sen de öyle olma
Hadi herkes bayrama baklava yapsınBen hayatım boyunca hep mutfağa ilgiliydim.
Yufka açmayı becerememe rağmen ilk midye baklava denemem efsane olmuştu.
Şimdi de 40 kat baklava yapmaya taktım