• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
İşte ben 14-15 yıldır aktif içli köfte açıcısıyım:KK70:
Ondan kolay🤣
Ondan öncede ufak çaplı tecrübelerim olmuştu:KK70:
Sen kadınsan biz neyiz yav :KK53:

Bugün hem açmaya çalışıyorum hem söyleniyorum, böyle bir yemek niye var diye :KK70:

Müdahale edemeyince çok korkutucu ,Allah korusun yangın,sel olsa göz görür,müdahale etmeye çalışır insan, depremde öyle kalıyor ,çok acayip 🙄🙄🙄
Aynen kuzuya valla çocuk uyuyordu eşim alalım çıkalım dedi ben olduğum yerde kaldım Oylece çünkü ilk kez öyle çok hissettim ,gerçekten çok doğru söylediklerin ve acayip etkilendim otururken sallanır gibiyim o zamandan bu zamana ☹️

Sen kadınsan biz neyiz yav :KK53:

Bugün hem açmaya çalışıyorum hem söyleniyorum, böyle bir yemek niye var diye :KK70:
Ya ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyım🤣Tabi bu iyi bir şey değil🤷🏻‍♀️Hayat üstümden nasıl geçmiş onu gösteriyor.
Ondan yemek yapmak çok basit🤣

Ya ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyım🤣Tabi bu iyi bir şey değil🤷🏻‍♀️Hayat üstümden nasıl geçmiş onu gösteriyor.
Kocaman masallah tüüüü tüü🤩🤩🤩

O merak bende de var ya taa cocuklugumdan beri😍
Annemin basında dikilirdim hep napıyor nasıl yapıyor diye 😁
Ama bir yandan da tatlı canımı üzemiyorum işte 🤣
Annem de senin gibiydi bu arada şuan ceremesini çekiyor, sen de öyle olma 🥺

Aynen kuzuya valla çocuk uyuyordu eşim alalım çıkalım dedi ben olduğum yerde kaldım Oylece çünkü ilk kez öyle çok hissettim ,gerçekten çok doğru söylediklerin ve acayip etkilendim otururken sallanır gibiyim o zamandan bu zamana ☹️
Biz burda alıştık arada sallanmaya ,tahmin yapar olduk şu kadar,yok daha büyük diye :ukala: Allah hepimizi korusun kuzu♥️Korktuğumuza uğratmasin

Valla öyle ya 🤣
Sırada baklava var 🤪
Ben hayatım boyunca hep mutfağa ilgiliydim.
Yufka açmayı becerememe rağmen ilk midye baklava denemem efsane olmuştu.:bicak:

Şimdi de 40 kat baklava yapmaya taktım:hamarat:

Biz burda alıştık arada sallanmaya ,tahmin yapar olduk şu kadar,yok daha büyük diye :ukala: Allah hepimizi korusun kuzu♥️Korktuğumuza uğratmasin
Valla ben bikere ile böyle etkilendi isem sizi dusunemiyorum Ozaman kuzu valla Allah yardımcınız olsun ☹️ amin kuzum aminnn su mübarek günlerde 🤲😘

Maşallah 😍
Yani ben açabiliyorum yufka aslında ama açılmışları tercih ediyorum :KK53:
Baklava yapmayı da öğrenip bir daha yapmam muhtemelen :KK53:

O merak bende de var ya taa cocuklugumdan beri😍
Annemin basında dikilirdim hep napıyor nasıl yapıyor diye 😁
Ama bir yandan da tatlı canımı üzemiyorum işte 🤣
Annem de senin gibiydi bu arada şuan ceremesini çekiyor, sen de öyle olma 🥺
Bende çekiyorum işte🤷🏻‍♀️

Hadi herkes bayrama baklava yapsın🥰

Back