• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Vallahi çok güzel oldu yaa ilk denemeye göre. Ne patladı ne çatladı 😁
Sağol beybi şimdi bana bunların formunu bozmadan nasıl dondurucam onu diyin 😁
Maşallah 🧿 🤩

Ben saklama kabına koyuyorum aralarına buzdolabı poşeti koyuyorum yapışma olmuyor 🤩

Böyle direkt bu haliye dimi öncesinde tepside falan dondurmadan 🤔 Çünkü buzlugumda öyle bir yer yok 😑
Kapaklı saklama kabına birbirine değmeyecek şekilde diziyorum. Üzerine buzdolabı poşetini makasla kesiyorum seriyorum. Sonra ust sıraya da diziyorum. Çok sıkı doldurmuyorum. Ezilme olabilir. Araları boşluklu olsun

Kapaklı saklama kabına birbirine değmeyecek şekilde diziyorum. Üzerine buzdolabı poşetini makasla kesiyorum seriyorum. Sonra ust sıraya da diziyorum. Çok sıkı dolduruyorum. Ezilme olabilir. Araları boşluklu olsun
Tamam beybi öyle yapayım ben de sağol 😍😘

Valla şaka maka bu yarışma olmasaydı ben bunu hayatta yapmazdım, mesela fıstıklı çorbayı da öyle 😁 Güzel vesile oluyor 🤗
Burası böyle bir yer canım ama anlayana diyelim🤭Ben işkembe yaptım bana başka kim yaptırabilirdi:70:

Back