Bugün sıkışmış gibi bir his varSebeplerden sebep beğen durumu,bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sıkışmış gibi bir his varSebeplerden sebep beğen durumu,bilirim
MaşallahVallahi çok güzel oldu yaa ilk denemeye göre. Ne patladı ne çatladı
Sağol beybi şimdi bana bunların formunu bozmadan nasıl dondurucam onu diyin
Allah ferahlık versin canım. Sınavın nasıl geçtiİçim daralıyor
Bence o yandı, dedim ki beğendiysen şef alalımYandın o zaman
Allah ferahlık versin sana,deprem,hastalık,diğer şeyler derken çok normalBugün sıkışmış gibi bir his var
Böyle direkt bu haliye dimi öncesinde tepside falan dondurmadan Çünkü buzlugumda öyle bir yer yokMaşallah
Ben saklama kabına koyuyorum aralarına buzdolabı poşeti koyuyorum yapışma olmuyor
Beklediğimden iyi geçti canımAllah ferahlık versin canım. Sınavın nasıl geçti
Sağ ol aşkomAllah ferahlık versin sana,deprem,hastalık,diğer şeyler derken çok normal
Kapaklı saklama kabına birbirine değmeyecek şekilde diziyorum. Üzerine buzdolabı poşetini makasla kesiyorum seriyorum. Sonra ust sıraya da diziyorum. Çok sıkı doldurmuyorum. Ezilme olabilir. Araları boşluklu olsunBöyle direkt bu haliye dimi öncesinde tepside falan dondurmadan Çünkü buzlugumda öyle bir yer yok
Valla şaka maka bu yarışma olmasaydı ben bunu hayatta yapmazdım, mesela fıstıklı çorbayı da öyle Güzel vesile oluyorOooo süper hareket
Ooh oh iyi maşallah. Emeklerin karşılıksız kalmasın canımBeklediğimden iyi geçti canım
Tamam beybi öyle yapayım ben de sağolKapaklı saklama kabına birbirine değmeyecek şekilde diziyorum. Üzerine buzdolabı poşetini makasla kesiyorum seriyorum. Sonra ust sıraya da diziyorum. Çok sıkı dolduruyorum. Ezilme olabilir. Araları boşluklu olsun
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Burası böyle bir yer canım ama anlayana diyelimBen işkembe yaptım bana başka kim yaptırabilirdiValla şaka maka bu yarışma olmasaydı ben bunu hayatta yapmazdım, mesela fıstıklı çorbayı da öyle Güzel vesile oluyor
Sağ ol canımOoh oh iyi maşallah. Emeklerin karşılıksız kalmasın canım
Sende ordayım deme