Evet ondan 3 ay büyük kuzeni var onunla mı kıyaslıyolar napıyolar anlamadım hayır bi sorun olsa zaten doktor söylerAtopik dermatit gibi yaptiğin farkli bir sey oldu mu?ya da farkli yedigin ? Kiiyafet yakasina dikkat et yüzüne değmesin sürtüne sürtüne tahriş ediyor
Bunlar daha 3 aylik ne bekliyorlar ki.Vakti zamanı gelen yapiyor atak haftalari boşuna değil .Istiyolar ki hemen koşup yürüsünler emeklesinler
Neler olmuş burdaBenimde öyle ya
Bak Ada yazan güneş gözlüklü benim2 fotolu sen
Maskeli Q Queen of the North
Alin-Sunset-
279 takipçilicimbomlukiz
Simay yazanBlack36
2 kişi oturuyor kulübenin önünde @Statusahibi
@olcaaay kendi ismi yazıyor zaten
@Blntkbra kendi ismi yazıyor
BankacI26 27.12.2021 yazan
Başka var mıydı
Evet ondan 3 ay büyük kuzeni var onunla mı kıyaslıyolar napıyolar anlamadım hayır bi sorun olsa zaten doktor söyler
Bunlarda bebeği dinleyeceksin bebek yapmak istiyorsa demek ki onu yapabilecek olgunluğa erişmiş. Belli ediyo benimki ayağının altına ellerimi koysam ona bile basıyo napim engelliyim mi zararı olur diyolar diye annem daha oturtma diyo ama oturmak istiyo engellemiyorum ben de.Bizimkiler de bastırma şuan kötü diyorlar kız çocuğu erken bastırılıp otutturulmazmiş
Ben yumurta yiyince çıkıyordu bıraktım gitt tatlı ve çikolata danda olurKızlar oğlumun suratı pütür pütür cildiyeciye götürcem sıra bakıyorum neden olur bilen varmı
Ya işte büyüklerin özlü sözleriBunlarda bebeği dinleyeceksin bebek yapmak istiyorsa demek ki onu yapabilecek olgunluğa erişmiş. Belli ediyo benimki ayağının altına ellerimi koysam ona bile basıyo napim engelliyim mi zararı olur diyolar diye annem daha oturtma diyo ama oturmak istiyo engellemiyorum ben de.
Kızım da 6 aylıkken bi yerlere tutunup ayağa kalkmaya başlamıştı yaptırma bacakları futbolcu bacağı gibi olur dedilergayet de düzgün bacakları var.
Rahat ol canım benim ablamın oğlu 6 ayına kadar basmadı çok üşengeç bir bebektiEvet ondan 3 ay büyük kuzeni var onunla mı kıyaslıyolar napıyolar anlamadım hayır bi sorun olsa zaten doktor söyler
Rahat ol canım benim ablamın oğlu 6 ayına kadar basmadı çok üşengeç bir bebektiSonrasında da gayet sağlıklı bir şekilde yürüdü.. Ama Üşengeçliği hala devam ediyor Kendini yormayı asla sevmiyor..
Iyide 2 doz halinde zaten.. 2. Si bir ay sonra yapılıyor ve 14.gecmis oluyo..Rotayı yaptırmaya gittik doktor yapmadı yaen son 4 gün öncesiymiş 14 haftadan sonra yapmamız riskli bağırsak düğümlenmesi olabilir dedi, onun riskini alacağumıza rotayı alalım 2 3 serum yer iyileşir dedi. Sağlık ocağı en son 14 hafta dememişti 3. Ayda demişti. Kaldık öyle aşısız artık hayırlısı
Bazı doktorlar 2. Aydada yaptırıyor canımIyide 2 doz halinde zaten.. 2. Si bir ay sonra yapılıyor ve 14.gecmis oluyo..
Bizde 13. Haftads yaptırmış olduk
Ki 3 aylık kontrolunde yapiliyo
Kendi kendine dalmasina koca bir alkis yavas yavas buyuyolar ben de 3 gecedir yatagina yatirdigimda tam dalmis olmuyo gozuni hafif aciyo pis pis yapiyorm oyle uyuyo bu da bi adim.Oğlum 3te uyandı bi saat kadar kendi kendine yatakta oyalandı kıpırdandı konuştu arada mıkırdadı ellemedim ağlamıyo diye hatta uyumuşum uyandım hala kıpırdanıyo dalamamış neyse alayım dedim bezine de bakmamıştım akşam 5te uyuduğu için hafif kaka yapmış bezini değiştirdim atmaya gittim o ara kendi yatağıma aldım yorganı sıyırdım çarşafa koydum yanında yorganın ucu birikinti şeklinde duruyodu bezi attım geldim yorganı yüzüne çekmiş çırpınıyo nasıl korktumdaha önce birkaç kişi daha yazmıştı aman kızlar dikkat edin lütfen artık ellerinin değdiği her şeyi kendilerine doğru çekiyorlar ağzına almak için, yatağında üstüne örttüğüm battaniyeden bile korkuyorum koltukaltına kadar örtüyorum, neyse emzirdim uyudu yatağına koydum geri uyandı, hareketlendi biraz konuştu etti yine uyudu kendi kendine dalmış bu sefer ilk defa.
Uyku tulumu almak istiyorum bende seninkş nasıl?Kendi kendine dalmasina koca bir alkis yavas yavas buyuyolar ben de 3 gecedir yatagina yatirdigimda tam dalmis olmuyo gozuni hafif aciyo pis pis yapiyorm oyle uyuyo bu da bi adim.
O battaniye isi benim 2 defa basima geldi kabusum oldu ben de artik uyku tulumu kullaniyorm hatta birini eskittim kuculttm de ikincisini aldim. Cunku benimki acaio kiprasik capraz fln aliyorm yataktan. Egimi daha fazlaydi asagi kayiyodu alt kosede buluyodm fln:) biraz egimini de azalttm simdi
Yüzüne değen kıyafet giydirmiştim birde son günlerde aşırı tatlı yedimAtopik dermatit gibi yaptiğin farkli bir sey oldu mu?ya da farkli yedigin ? Kiiyafet yakasina dikkat et yüzüne değmesin sürtüne sürtüne tahriş ediyor
Bunlar daha 3 aylik ne bekliyorlar ki.Vakti zamanı gelen yapiyor atak haftalari boşuna değil .Istiyolar ki hemen koşup yürüsünler emeklesinler
Yumurta ve çikolata abartılacak seviyede yemedim ama her akşam iftarda tatlı yiyorum onu azaltayım ozamanBen yumurta yiyince çıkıyordu bıraktım gitt tatlı ve çikolata danda olur
Alerjiye benziyo amaKızlar oğlumun suratı pütür pütür cildiyeciye götürcem sıra bakıyorum neden olur bilen varmı
Yüzüne değen kıyafet giydirmiştim birde son günlerde aşırı tatlı yedim
Yumurta ve çikolata abartılacak seviyede yemedim ama her akşam iftarda tatlı yiyorum onu azaltayım ozaman
Yazın güneş kremi sürcez mi biz şimdi bebelere tecribeli anneleregede yaşıyom ben denize falan da sokucam sürülür mü yoksa daha küçük mü ona göre bakıyım krem
İlkinin zamanlaması önemli ilki için 14 haftaymış son bende 14+4 te gittim doktora olmadıIyide 2 doz halinde zaten.. 2. Si bir ay sonra yapılıyor ve 14.gecmis oluyo..
Bizde 13. Haftads yaptırmış olduk
Ki 3 aylık kontrolunde yapiliyo
Bu nasıl hafta bildiğin ay buBende diyorum bu kıza ne oldu, gece 12 de uykuya dalabildiEki Görüntüle 3049076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?