2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet ondan 3 ay büyük kuzeni var onunla mı kıyaslıyolar napıyolar anlamadım hayır bi sorun olsa zaten doktor söyler

Evet ondan 3 ay büyük kuzeni var onunla mı kıyaslıyolar napıyolar anlamadım hayır bi sorun olsa zaten doktor söyler

Bir gün bile fark edecek epey zaman.Mesela okul döneminde çok fark edecek bu durum.Takılma hiç herseyin zamani var.Bazi cocuk gec konusur gec yurur benim oglum 13 aylıkti emeklemeden yürüdü .Dişler 10 aylikken cikmaya başladı arka arkaya .Bana da cok abuk subuk konuştular ama su an gayet sağlikli bir cocuk

Bizimkiler de bastırma şuan kötü diyorlar kız çocuğu erken bastırılıp otutturulmazmiş
Bunlarda bebeği dinleyeceksin bebek yapmak istiyorsa demek ki onu yapabilecek olgunluğa erişmiş. Belli ediyo benimki ayağının altına ellerimi koysam ona bile basıyo napim engelliyim mi zararı olur diyolar diye annem daha oturtma diyo ama oturmak istiyo engellemiyorum ben de.
Kızım da 6 aylıkken bi yerlere tutunup ayağa kalkmaya başlamıştı yaptırma bacakları futbolcu bacağı gibi olur dediler gayet de düzgün bacakları var.

Ya işte büyüklerin özlü sözleri dinlersen
Bide gözümü korkutuyorlar çatıları zarar görür oturtma diye bende bebisimi dinliyorum bazen yüzü dönük kucagimdayken karnıma basıp tırmanmaya çalışıyor

Rahat ol canım benim ablamın oğlu 6 ayına kadar basmadı çok üşengeç bir bebektiSonrasında da gayet sağlıklı bir şekilde yürüdü.. Ama Üşengeçliği hala devam ediyor Kendini yormayı asla sevmiyor..

Iyide 2 doz halinde zaten.. 2. Si bir ay sonra yapılıyor ve 14.gecmis oluyo..
Bizde 13. Haftads yaptırmış olduk
Ki 3 aylık kontrolunde yapiliyo

Kendi kendine dalmasina koca bir alkis yavas yavas buyuyolar ben de 3 gecedir yatagina yatirdigimda tam dalmis olmuyo gozuni hafif aciyo pis pis yapiyorm oyle uyuyo bu da bi adim.
O battaniye isi benim 2 defa basima geldi kabusum oldu ben de artik uyku tulumu kullaniyorm hatta birini eskittim kuculttm de ikincisini aldim. Cunku benimki acaio kiprasik capraz fln aliyorm yataktan. Egimi daha fazlaydi asagi kayiyodu alt kosede buluyodm fln:) biraz egimini de azalttm simdi

Uyku tulumu almak istiyorum bende seninkş nasıl?

Yüzüne değen kıyafet giydirmiştim birde son günlerde aşırı tatlı yedim
Ben yumurta yiyince çıkıyordu bıraktım gitt tatlı ve çikolata danda olur
Yumurta ve çikolata abartılacak seviyede yemedim ama her akşam iftarda tatlı yiyorum onu azaltayım ozaman

Yazın güneş kremi sürcez mi biz şimdi bebelere tecribeli anneler egede yaşıyom ben denize falan da sokucam sürülür mü yoksa daha küçük mü ona göre bakıyım krem

Yüzüne değen kıyafet giydirmiştim birde son günlerde aşırı tatlı yedim

Yumurta ve çikolata abartılacak seviyede yemedim ama her akşam iftarda tatlı yiyorum onu azaltayım ozaman

Muhtemelen dokunmustur azalt bakalim ne olacak
Yazın güneş kremi sürcez mi biz şimdi bebelere tecribeli anneler egede yaşıyom ben denize falan da sokucam sürülür mü yoksa daha küçük mü ona göre bakıyım krem

Sürülür tabi ki ama ellerine filan dikkat etmek gerek agızlarına sokuyorlar.Instagram varsa mühendisin oglu diye bir sayfa var temiz icerikli ürünlerı paylasiyor gunes kremi icin öneri alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…