Günaydın canım. Benim Oğlumda da aynı durum vardı. Tedirgin olmuştum, sonra kendiliğinden geçti. Hatta Dr kontolumuz vardı sormayı bile unuttum. Dr pipisine baktıginda sünnete uygun görünüyor demişti.Günaydın kızlar
Sabah oğlumun bezini değiştirirken pipi ucunda kızarıklık gördüm neden olabilir acaba?
Günaydın arkadaşım.Günaydın kızlar
Sabah oğlumun bezini değiştirirken pipi ucunda kızarıklık gördüm neden olabilir acaba?
Bizde de buna çok yakın şeyler oldu. Çiş yine yapıyor ama kaka sayısında artış var sulu kak aynen. Ve inanılmaz huzursuz geceleri uyumuyor kucaktan inşnce ağlıyor tam halletmeye başlamıştık bu probkemş başa döndük.Günaydın güzel anneler...
1 hafta önce rota aşısı oldu kızım, 2 gün sonra karın ağrısı kaka sayısında artış meydana geldi ve sulu kaka yapıyor her zamanki gibi degil.sali günü doktora götürdüm gaz dediler eve geldik. Yaklaşık 3 gündürde çiş miktarında epey azalma var doyduğu halde. Sabaha kadar bez çok dolu olurdu önceden şimdi bomboş. Su kaybettiği için mu acaba? Var mı başına gelen?
Ben de korktum enfeksiyon falan yazıyor internette doktora götüreceğiz birazdan.Günaydın canım. Benim Oğlumda da aynı durum vardı. Tedirgin olmuştum, sonra kendiliğinden geçti. Hatta Dr kontolumuz vardı sormayı bile unuttum. Dr pipisine baktıginda sünnete uygun görünüyor demişti.
Aman internete bakarsan hiç iyi bişey yazmaz enfeksiyon olsa ateş olurdu bez tahriş etmiştir benceBen de korktum enfeksiyon falan yazıyor internette doktora götüreceğiz birazdan.
Rota aşısi mi oldu bebeğiniz?Bizde de buna çok yakın şeyler oldu. Çiş yine yapıyor ama kaka sayısında artış var sulu kak aynen. Ve inanılmaz huzursuz geceleri uyumuyor kucaktan inşnce ağlıyor tam halletmeye başlamıştık bu probkemş başa döndük.
Aynen ayın 8inde olduRota aşısi mi oldu bebeğiniz?
Karın ağrısı yapıyor benceBizimki de rotadan beri huzursuz ama geceleri deliksiz uyuyo 1 kez uyanıyo sadece gece beslenmiyor diye üzülüyorum ama uykuya da ihtiyacı var
Evet kıvranıyor çünkü tam gaz bitti derken bu çıktıKarın ağrısı yapıyor bence
Benim bebeğim de 8 inde oldu.Aynen ayın 8inde oldu
1 hafta sürüyor asagi yukarı etkisi,sizin kaç gün oldu?Evet kıvranıyor çünkü tam gaz bitti derken bu çıktı
Salı günü olduBenim bebeğim de 8 inde oldu.
Doktoruna mesaj atmıştım az önce cevap verdi. Rota aşısı ishal yaparmış, bugün yarın azalır ishali bol bol emzirin ,sıvı kaybediyor bu yüzden de idrar azalır, ishal geçince normale döner dedi.
Kaçta emziriyorsun uyumadanBizimki de rotadan beri huzursuz ama geceleri deliksiz uyuyo 1 kez uyanıyo sadece gece beslenmiyor diye üzülüyorum ama uykuya da ihtiyacı var
Gündüz belli olmuyor bazen çok sık emiyor ,bazen 2 saat-3 saat. Şunu farkettim son zamanlar da kakasını yapacağı zamanda meme istiyor hatta mememi çekiştiriyor. Bu alışkanlığı bıraktırmam lazımBeslenme aralığı kaç saate çıktı sizde kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?