2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar
Sabah oğlumun bezini değiştirirken pipi ucunda kızarıklık gördüm neden olabilir acaba?

Günaydın güzel anneler...
1 hafta önce rota aşısı oldu kızım, 2 gün sonra karın ağrısı kaka sayısında artış meydana geldi ve sulu kaka yapıyor her zamanki gibi degil.sali günü doktora götürdüm gaz dediler eve geldik. Yaklaşık 3 gündürde çiş miktarında epey azalma var doyduğu halde. Sabaha kadar bez çok dolu olurdu önceden şimdi bomboş. Su kaybettiği için mu acaba? Var mı başına gelen?

Günaydın kızlar
Sabah oğlumun bezini değiştirirken pipi ucunda kızarıklık gördüm neden olabilir acaba?
Günaydın canım. Benim Oğlumda da aynı durum vardı. Tedirgin olmuştum, sonra kendiliğinden geçti. Hatta Dr kontolumuz vardı sormayı bile unuttum. Dr pipisine baktıginda sünnete uygun görünüyor demişti.

Bizde de buna çok yakın şeyler oldu. Çiş yine yapıyor ama kaka sayısında artış var sulu kak aynen. Ve inanılmaz huzursuz geceleri uyumuyor kucaktan inşnce ağlıyor tam halletmeye başlamıştık bu probkemş başa döndük.

Eklentiler

• 550CAFCD-30A8-41C5-BF44-C801B3972E66.jpeg
    381,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 036C4CEE-56D8-4FDB-B191-C2DF6EFE4868.jpeg
    422,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 20F84C1F-C840-4E33-87E8-606D2D0F1D68.jpeg
    313,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 549903E8-D2AC-46CB-AB73-1913C915F385.jpeg
    268,2 KB · Görüntüleme: 29
Isikenerji budizz uyku arkadaşının pilleri ne kadar gidiyor? Uyku arkadaşı bakıyorum, gündüzleri sallamayı bırakınca hemen uyanıyor işe yarar diye düşündüm

Ben de korktum enfeksiyon falan yazıyor internette doktora götüreceğiz birazdan.

Bizimki de rotadan beri huzursuz ama geceleri deliksiz uyuyo 1 kez uyanıyo sadece gece beslenmiyor diye üzülüyorum ama uykuya da ihtiyacı var

Rota aşısi mi oldu bebeğiniz?

Aynen ayın 8inde oldu
Benim bebeğim de 8 inde oldu.
Doktoruna mesaj atmıştım az önce cevap verdi. Rota aşısı ishal yaparmış, bugün yarın azalır ishali bol bol emzirin ,sıvı kaybediyor bu yüzden de idrar azalır, ishal geçince normale döner dedi.

Salı günü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…