2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yıkayıp uyutmayı denedin mi?
Daha dun aksam yikadim bgn bidaha sabah yikamadm artik. Yani ilk zamanlar yikadigimda pert olur uyurdu giki cikmazdi. Sonra o da kalmadi. Bebek arabasinda uyuyakalirdi kesin uyur dedm bgn onu da yapmadi. Gunduz memede bile dogru duzgun uyumadi. Simdi de halasi geldi seviyo cin gibi bakiyo diyo ben aslnda biliorm uykusu kesin var ama hakkaten de cin gbi bakiyo. Al bunu uyut dedm sizin tarafa cekmis bu uykusuz siz ugrasin diye halaya verdm bakalm

Valla canım bizimde 4 gün geçti ama yapmadı bende şaşırdım. Bağırsak düğümlemesi riski varmış onu da bilmiyordum.
Bizim ki zaten olmazdı ki pazar gününe denk geliyodu benim doktor reçeteye yazdı sağlık ocağında ki hemşire söylerdi eğer öyle bişey olsa.Nette de yazıyo ilk doz 15 haftadan önce olmalıdır diye

Bende aynı hala devam ediyor artık özür sayılıyor zaten namaz ve oruç devam edilebilir ama neden sürdü bu kadar onu anlamadım dr yazdim bakmadı olmadı muayneye gidicez mecburen

Uyku araları açıldığı için dalmalarıda zorlaşıyor. Allah kolaylık versin

Kızlar bu biberonu kullanan var mı
Bu biberon anne memesi benzeriymis dilde dalgalanma yapıp anne memesini animsatiyormus benim kızimda biberon reddi var acaba alsam kabul edrmi bu biberonu

Kızlar bu biberonu kullanan var mıEki Görüntüle 3048154
Bu biberon anne memesi benzeriymis dilde dalgalanma yapıp anne memesini animsatiyormus benim kızimda biberon reddi var acaba alsam kabul edrmi bu biberonu
Benim bebeğim bir buçuk aylıkken benim sutumden içmek istemiyordu. İllaki sahip bu bıberondan veriyordum çok da güzel içiyordu. Sonra zorlaya zorlaya beni emmeye başladı. E şimdi de biberon kesinlikle kabul etmiyor. Buzlukta ramazanda oruç tuttuğumda veririm diye biriktirdiğim sütleri mi bu biberonda içmiyor. Oysaki önceden de biberon istiyordu.

Anladım desene bebeklere belli olmuyor

Kızlar bu biberonu kullanan var mıEki Görüntüle 3048154
Ben plips avent kullanıyodum buna geçtim bu daha yumuşak bi de evdeeczane diye bi site var orda daha uygun canım bi bak

Bizim ki zaten olmazdı ki pazar gününe denk geliyodu benim doktor reçeteye yazdı sağlık ocağında ki hemşire söylerdi eğer öyle bişey olsa.Nette de yazıyo ilk doz 15 haftadan önce olmalıdır diye
Biz 15. Haftanın içindeyiz. 3 ay 2 hafta 4 günlük ve yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…