kuzum benim zor zamanlar geciripCanım benim
Ben zaten öyle ağlatmalı uyku eğitimi de veremem sanırım, kıyamam o kadar ağlamasına.
Allahım hiç bir evladı anasından babasından ayırmasın sağlıkla sıhhatle mutlulukla inşallah…
Amin inşallah canım. Allahım hepimizin bebeğini bağışlasın inşallah.kuzum benim zor zamanlar gecirip
Kıymetli bir bebege sahip olmuşsunuz
Allah size bağışlasın
Yoksa hepimiz yaşıyoruz
Bugun tam iftara oturdum bebem uyandi fena da acıkmış
Babası verdi emzigi agzina
Dedi annen yemezse sana da yok
Benimkide mikirdandi mikirdandi
Neyse yarim kase corba ictim
Dayanamadîm aldım
Yapacak bisi yok
Saatlerce ağlatmıyoruz
Bana da uyku egitimleri cok gaddarca geliyor
Ben yapamam herkesin kendi tercihi tabi
Dr menenjit yapabilir demisti 39 olursa fitil dedi ama 38.5 olunca bilemedm
Tabi oyle aglatmali uyku egitimlerini pedagoglar tavsiye etmiyo ztn. Bebegin aglamasina izin vermeden rutin olusturarak fln verilen egitimler var ben 5 ay dolunca onlari bi denemek istiyorm allah izin verirse. Benimki son 4 5 gecedir zorluyo beni saat basi uyanio dun de asi olunca yatagina hic yatmadi butun gece tepemde uyuttm. Iyice kucaga alisti hic yatagina yatmicak dye korkuyorm. Hala salliyorm ztn gece 12de uyumustu gunes de dogunca uyanio.Canım benim
Ben zaten öyle ağlatmalı uyku eğitimi de veremem sanırım, kıyamam o kadar ağlamasına.
Allahım hiç bir evladı anasından babasından ayırmasın sağlıkla sıhhatle mutlulukla inşallah…
Ne güzel tam istediğimiz şey.Meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.
Bir konu hakkında bilgi alıcaktım sizden bebişleriniz gece yine 3 saatte 1 mi kalkıyor benimki son 15 gündür gece daha az kalkmaya başladı daha fazla uyuyor.
Aç olsa kalkar diye bişey yapmıyorum ama sizde durumlar nasıl
Meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.
Bir konu hakkında bilgi alıcaktım sizden bebişleriniz gece yine 3 saatte 1 mi kalkıyor benimki son 15 gündür gece daha az kalkmaya başladı daha fazla uyuyor.
Aç olsa kalkar diye bişey yapmıyorum ama sizde durumlar nasıl
geceleri bende çıplak yatırıyorum aslında. sanırım gündüz terliyor ev biraz sıcak.Ayağı çıplak yatırıyorum terlemiyor ayağı
anladım canım.:))Sende benim cahilliğime ver sorunun cevabı bende yok canım dilime diken maşallah bizde gaz problemi yok kendi çıkarabiliyor arada zorlandığını gördüğümde karnını ovuyorum okadar
evet avuç içleri de kokuyor gerçekten. el devamlı ağızda birde eller devamlı yumruk olduğundan terliyor. :))Benim bebeğimin de avuç içleri çok pis kokuyor, ağzına almaktan yumruk yapıyor bi de nemden kokuyor
Biri 3 doz biri 2 doz yapılıyor onun dışında bir fark var mı bilmiyorum sanırım yok
Iyi cnm dustu atesi. Annem de illa iftara gelin demisti geldk snr atesi cikinca ustunu soydm bi daha giydirip atesli atesli pusete koymym diye burda kaldik. Gece zor uyudu yenidogan zamanlari gibi oldu yataga koyamadm her koyusta agladi. Halbuki gece 2den beri atesi yok. Babam ise gidiyo oruc da tutuyo diye aglatmIym adam uyanmasn dedm tum gece kucagmda uyudu. Ben ztn zombiyim. uzun suredir sabah 6dan snr ikinip agliyo diye kucagma aliodm.5 gecedr de saat basi hatta yrm saatte bir uyaniodu ztn. Acaba iyice kucaga mi alisti. Sinirim bozuldu sabahtan beri. nasi yine duzelick bilmiormP Positivevibes gecmis olsun canim nasil bebiş simdi.
Kizimda cumartesi olacak bakalim nasil gecirecek oğlum da hiç ateş yapmamiştı aşılar bakalim kiz nasil olacak.
anladım canım. benimde hiç bilmediğim bir konuBen hormonlu istemiyorum ben de fibreodenom var o yüzden progesteron içeren ilaçlarda kullanamıyorum. Benim korkum hormonlara ters tepki verip kilo yaparmi acaba. Doktorum önerdi bu gün çok rahat edeceğim birşeyse hemen haftaya taktiricam
bence bebekler de en güzl ateş düşürücü fitil. bizimde2 yaş aşılarında ateşi çıkmıştı. 1 kere verdim yetti. hemen düşürdü.Dr menenjit yapabilir demisti 39 olursa fitil dedi ama 38.5 olunca bilemedm
menenjit 3. ayda mı yapılıyor? biz 3. ayda sadece rota olduk. başka aşı yapılmadı.Tabi oyle aglatmali uyku egitimlerini pedagoglar tavsiye etmiyo ztn. Bebegin aglamasina izin vermeden rutin olusturarak fln verilen egitimler var ben 5 ay dolunca onlari bi denemek istiyorm allah izin verirse. Benimki son 4 5 gecedir zorluyo beni saat basi uyanio dun de asi olunca yatagina hic yatmadi butun gece tepemde uyuttm. Iyice kucaga alisti hic yatagina yatmicak dye korkuyorm. Hala salliyorm ztn gece 12de uyumustu gunes de dogunca uyanio.
Her dr farkli oneriyo heralde bzmki yaptimenenjit 3. ayda mı yapılıyor? biz 3. ayda sadece rota olduk. başka aşı yapılmadı.
Hangisi senin baktığın?Almayı düşünüyosan şimdiden al bence karın üstü egzersizleri falan daha iyi oluyomuş onda. Bana fiyatı yüksek geldi, uygun fiyatlı olanlara da güvenemedim kararsız kaldım.
Canım kucaga almakla alakası yok bence bemım oglumun kolık saatı 4 tu nugun 3 e cektıIyi cnm dustu atesi. Annem de illa iftara gelin demisti geldk snr atesi cikinca ustunu soydm bi daha giydirip atesli atesli pusete koymym diye burda kaldik. Gece zor uyudu yenidogan zamanlari gibi oldu yataga koyamadm her koyusta agladi. Halbuki gece 2den beri atesi yok. Babam ise gidiyo oruc da tutuyo diye aglatmIym adam uyanmasn dedm tum gece kucagmda uyudu. Ben ztn zombiyim. uzun suredir sabah 6dan snr ikinip agliyo diye kucagma aliodm.5 gecedr de saat basi hatta yrm saatte bir uyaniodu ztn. Acaba iyice kucaga mi alisti. Sinirim bozuldu sabahtan beri. nasi yine duzelick bilmiorm
Sabah 6bckta emince belki huzurszlugu da gecmistir diye tekrar yataga koyaym dedm uyandi tabi ztn sabah olmus vocuga bi de 12de uyumustu. Tekrar uyuttm yataga biraktm yine 15 20 dk uyudu uysndi
Yaşadıkların seni çok duygusallaştırmış, arada yalnız takılmaya da alışmalılar benceİyi geceler tatlı anneler,
Akşamları yemek yerken yavruyu beşiğe koyuyoruz, koltuktan düşmesin, biz de rahat yiyelim diye. Çünkü sürekli arı gibi vızıldıyor. Ben de sesleniyorum masadan “geliyorum, tamam vs.”
Bu akşam çok az vızıldadı. Sonra sustu. Yemekten kalktık. Yanından geçerken şöyle baktım, başını yana çevirmiş, öyle boşluğa bakıyor, “nasıl olsa beni hiç kimse umursamıyor, öyle kendi kendime durabilirim” diyordu sanki.
Bir başladım ağlamaya o kadar üzüldüm ki anlatamam. Ona o kadar ağır yükler yükledim ki bu minicik haliyle. Asla onu yalnız bırakmak istemedim. Sadece yemek yiyelim demiştim. Oysa onu aşılarda da yalnız bırakmıştım, doktor kontrollerinde, kalça ultrasonunda, göz, kulak testlerinde hep bensizdi. İyileşmeyen belim yüzünden onu hep yalnız bıraktım.
Hâla iyileşemiyorum. Onu daha ne kadar yalnızbırakacağım?
Görseniz o kadar anlayışlı bir bebe ki ben böyle ağlarken yüzüme bir bakışı var, içime koyup hiç çıkarmayasım var.
Bu masum hallerini babasına benzetiyorum. Her ikisini de hak etmediğimi biliyorum, ama elimden ne gelir ki?
Allahım beterinden korusun inşallah o saatten beri gözümün yaşı dinmedi. Şimdi her ikisi de uyuyor ama ben hiç bir yere sığamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?