2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
KızlAr venim kayınpederimin bi lafı var
Gelinin uyanığı çocuğu babasına yangın edermiş"
Şu an o taktiği uyguluyorum akşam babası gelince bizimki başlıyo sırıtmaya babasına ben de hemen "aaaa bak sana nasıl gülüyo" diyorum ama cidden nedir bu kızların baba aşkı onu görür görmez beni unutuyo acıkınca bakıyo bana sadece anakucağında önceden otururdu şimdi sürekli çırpıyo kolları al beni gezdir diye

Allahım nasip olur mu be

Hastaneden gelirken pusetinde durmadı kucağıma aldım biraz gözleri kapanır gibi oldu eve gelince açtı gözlerini, emzirirken kaka yaptı beline kadar çıktı hiç kovayla küvetle uğraşacak halim yoktu direk duşun altında yıkadım uyur mu ki dedim yine yok, mutfakta yemek yaparken babasının kucağında beni izledi çok huysuz uykun varsa uyu işte bebeklerin bu huyunu anlamıyorum uykusu var ama direniyor ve bu yüzden huysuzlanıyor yemekleri ocağa koydum eşimi tembihledim şunu saat şunda şunu buna gelince kapat diye aldım kucağıma 2 dakkada uyudu sevgili eşimin kucağında bir saat uyumayan bebek kucağımda 2 dakikada uyudu, yatırdım bakalım artık kucağımda uyutmicam hemen uyansa da koyucam yerine alışsın bi yerde uyumaya, oturdum kahve içiyorum ohh be.

Ben hastayken esım degıstırdı oglumun altını ben de ona verıyorum gazı benden ıyı ve temız degıstıruyorsun dıye ama gaza gelmıyorben hastaken yada ısım varken yapsın ona da razıyım

10 tane badem 2 ceviz 2 kuru incir gibi yiyorum sonrasında günde bir maden suyu mineral açısından sütün kalitesini artırırmış onu içiyorum eğer hala daha açsam 1 kase çorba içiyorum
cahilliğime ver maden suyu bebekte gaz yapmaz mı? bende içmek istiyorum am agaz yapar diye hiç içiyorum.

bende takdırmak istiyorum ama nasıl birşey bilmiyorum. hatta hormonlusu oluyormuş. onu takdırdğında adet falanda az oluyormuşsun dediler. bende araştıracağım.

cahilliğime ver maden suyu bebekte gaz yapmaz mı? bende içmek istiyorum am agaz yapar diye hiç içiyorum.
Sende benim cahilliğime ver sorunun cevabı bende yok canım dilime diken maşallah bizde gaz problemi yok kendi çıkarabiliyor arada zorlandığını gördüğümde karnını ovuyorum okadar

hahah hiç o yönden düşünmemiştim. bende ayaklarını öpmeyi çok seviyorum. ama bizimkinin ayağıda resmen kokuyor :))
Benim bebeğimin de avuç içleri çok pis kokuyor, ağzına almaktan yumruk yapıyor bi de nemden kokuyor
Rotarix al demiştim eşime öyle aldı. Bir farkı var mı ki
Biri 3 doz biri 2 doz yapılıyor onun dışında bir fark var mı bilmiyorum sanırım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…