Allahım nasip olur mu beKızlar benim oğlan doğduğundan beri geceleri kendi uyanmaz ben uykusunda emziririm gaz problemi de olmadı şimdi gündüz de çok uyumaya başladı sabah 7 de uyanır Bi saat sabah uyanık sonra geri uyuyor acıkınca uyanıyor geri yatıyor akşam 5gibi uyanıyor Bi kaç saat uyanık duruyor beş gündür falan böyle sizde durum nasıl benimki atak dönemini böyle mi geçiriyor acaba yarın doktora götürcem kontrol için uyuduğu için değil genel kontrol ahh annelik aah uyusa sorun uyumasa sorun şimdi resim atabilsem keşke emdi baygın gibi geri uyudu
Ben hastayken esım degıstırdı oglumun altını ben de ona verıyorum gazı benden ıyı ve temız degıstıruyorsun dıye ama gaza gelmıyorKızlAr venim kayınpederimin bi lafı var
Gelinin uyanığı çocuğu babasına yangın edermiş"
Şu an o taktiği uyguluyorum akşam babası gelince bizimki başlıyo sırıtmaya babasına ben de hemen "aaaa bak sana nasıl gülüyo" diyorum ama cidden nedir bu kızların baba aşkı onu görür görmez beni unutuyo acıkınca bakıyo bana sadeceanakucağında önceden otururdu şimdi sürekli çırpıyo kolları al beni gezdir diye
Çok geçmiş olsun size de canım.Benim doktor rotayı önermiyorum dedi çünkü bizim alerjimiz bağırsak tepkili kan geliyo kakasından rota mahvediyomuş ondan önermedi ben de yaptırmıcam
hahah hiç o yönden düşünmemiştim. bende ayaklarını öpmeyi çok seviyorum. ama bizimkinin ayağıda resmen kokuyor :))Ayağını da mı öpemeyeceğiz artık
cahilliğime ver maden suyu bebekte gaz yapmaz mı? bende içmek istiyorum am agaz yapar diye hiç içiyorum.10 tane badem 2 ceviz 2 kuru incir gibi yiyorum sonrasında günde bir maden suyu mineral açısından sütün kalitesini artırırmış onu içiyorum eğer hala daha açsam 1 kase çorba içiyorum
Rotarix al demiştim eşime öyle aldı. Bir farkı var mı kiKızlar herkes rotarix mi yaptırdı? Bizim doktor rotateq yaptırdı, bugün ilk dozu oldu.
bende takdırmak istiyorum ama nasıl birşey bilmiyorum. hatta hormonlusu oluyormuş. onu takdırdğında adet falanda az oluyormuşsun dediler. bende araştıracağım.Herkese merhaba çoktandır giremiyorum buralara umarım herkes iyidir. Minnoşlarinda keyfi yerindedir. Bu gün bizim de aşimiz vardı 2 aylık inşallah huysuzluk ateş olmadan atlatırız. Benimde kadın doğumda kontrolüm vardı. Doktor seni nasıl koruyalım dedi. Yumurtlama başlamış her an gebe kalabilirsin diyor.Spiral önerdi burada taktıran varmı aranızda acaba yan etki yapar mı ? Kilo aldırır mı ? Bilen biri varsa aydınlatın beni lütfen
hahah hiç o yönden düşünmemiştim. bende ayaklarını öpmeyi çok seviyorum. ama bizimkinin ayağıda resmen kokuyor :))
Sende benim cahilliğime ver sorunun cevabı bende yok canım dilime diken maşallah bizde gaz problemi yok kendi çıkarabiliyor arada zorlandığını gördüğümde karnını ovuyorum okadarcahilliğime ver maden suyu bebekte gaz yapmaz mı? bende içmek istiyorum am agaz yapar diye hiç içiyorum.
Benim bebeğimin de avuç içleri çok pis kokuyor, ağzına almaktan yumruk yapıyor bi de nemden kokuyorhahah hiç o yönden düşünmemiştim. bende ayaklarını öpmeyi çok seviyorum. ama bizimkinin ayağıda resmen kokuyor :))
Biri 3 doz biri 2 doz yapılıyor onun dışında bir fark var mı bilmiyorum sanırım yokRotarix al demiştim eşime öyle aldı. Bir farkı var mı ki
3 doz olanı latex alerjisi olan bebeklere yapılıyor diye biliyorumBenim bebeğimin de avuç içleri çok pis kokuyor, ağzına almaktan yumruk yapıyor bi de nemden kokuyor
Biri 3 doz biri 2 doz yapılıyor onun dışında bir fark var mı bilmiyorum sanırım yok
Benim oğlan da kıkır kıkır gülüyor bazen uyurken, meleklere gülüyo derdi annemBu kız rüyasında da konuşup gülmeye başladı aguluyor
Bu kadar ateş yapan neymiş ki canm doktora sordun muKizlar asilar ates ve huzursuzluk yapti calpol verdm 2 kez ama hala 38.5 bezle de duruyo sizce fitil yapsm mi uyutmadan ztn uyuyamadi da
Yarım fitil verebilirsin düşürür ateşini, yine kontrol edersin. Ne aşısı oldu?Kizlar asilar ates ve huzursuzluk yapti calpol verdm 2 kez ama hala 38.5 bezle de duruyo sizce fitil yapsm mi uyutmadan ztn uyuyamadi da
Oyun halısı çok küçük 1 ay sonra falan oyun matı almak istiyorumOyun matı aldınız mı kızlar?
Yerde yatsın yuvarlasın diye alasım var ama çookk pahalı
Oyun halımız var ayrıca bir mata gerek var mı bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?