2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğumdan sonra çok ağlak oldum özellikle bebekler çocuklar konusunda. Sorma onu ben ilk gördüm ağladım, sonra da bu kötü haberi gördüm yine ağladım yürek dayanmıyor

Yok yok terapi gibisin öylesi de zormuş

Kızlar benim oğlan doğduğundan beri geceleri kendi uyanmaz ben uykusunda emziririm gaz problemi de olmadı şimdi gündüz de çok uyumaya başladı sabah 7 de uyanır Bi saat sabah uyanık sonra geri uyuyor acıkınca uyanıyor geri yatıyor akşam 5gibi uyanıyor Bi kaç saat uyanık duruyor beş gündür falan böyle sizde durum nasıl benimki atak dönemini böyle mi geçiriyor acaba yarın doktora götürcem kontrol için uyuduğu için değil genel kontrol ahh annelik aah uyusa sorun uyumasa sorun şimdi resim atabilsem keşke emdi baygın gibi geri uyudu

Rahatladım Bende hep gündüz gidiyorum işte normal de insanlara dışarıya alışsın diye. Gündüz de sese alıştırdım tv yi ses olsun diye açıyorum evde de.

Çok doğru Evde anne mutluysa herkes mutlu oluyor. Gerginse herkes gersin.

Ona bende çok üzüldüm ya ama mama içerken değil galiba mamadan sonra uykuda olmuş galiba

Sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ama yine doktora söylemekte fayda var. Uykuyu çok seviyor olabilir ya da normali budur yani biz de böyle uyuyan bebe yok hava kararıyor uyutuyorum 1,5 saatimi alıyor tabii gece emmeye kalkıyor 1-2 kere. Gündüz uykuları kısa kısa ayakta sallarsam, bebek arabasında uyutmaya başladım 2 gündür. 15 dk- yarım saat süreleri. Bi uyuyor bi kalkıyor oynuyor emiyor gündüz böyle geçiyor. Size maşallah

Bıraktım ben canım aynen zorlamaya gerek yok.. Iki çocukla zaten hersey o kadar zor ki bazen sinirimden ağlıyorum çaresizlikten.
Sütümde azaldığını anladım çekiyor çekiyor gelmiyodu..seneye kışa tutarım inşallah hepsini
İftarda alacağını alıyorsun demekki

Canım normaldede sakin uykucu Bi bebek ti ama şimdi gözünü açamıyor gece aynıydı Emerken bile uyuyor diyorum Bi sıkıntısı olsa uyumaz doktorada soracam belki kızacak hiç bişey den memnun olmazsınız diye uyusa dert uyumasa dert diyecek.

Derse desin anayız biz oyun oynatabiliyor musun ya da konuşuyor musun? Gelişimi nasıl mesela? Bizim kız çok konuşmak istiyor agu gugu

Boyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsiniz
4 yaşında oluyorlar
Aynen benimde aynı ama ben iyi yiyorum heralde ondan gitmiyor
Bende leslie yapmaya başladim yine diyetisyen yapma dediydi ama mayista iş bası yapacam forma masrafina girmek istemiyorum
Niye yaoma dedi diyetisyen
Yok canım sütümde azalma olmadı çok şükür ama sağlıklı beslenmeye devam ediyorum iftar ara öğün sahur şeklinde ilerliyorum suyumuda bol içmeye çalışıyorum 4 gün tuttum devam inşallah
Nasıl besleniyorsun ara öğünde ben 11 gibi bidaha acıkıyorum
Bu yazdıklarının harfi harfine bizde de mevcut. Artık tek kalmak istemiyor memede kavga gürültü hep. Benimkide bu gece ağladı bu saate kadar 4. Kakayı yaptı farklı ne yedim diye düşünüyorum
Valla bana kadın geliyor, evi robot süpürüyor. Çamaşırları haftalık yıkayıp eşimle katlıyoruz. Ben yemek yapıyorm düzenli olarak. Bir de sabah evi topluyorum. Bu şekilde düzendeyiz çok zorlamadı.
Sabah sabah gözüm açıldı acaba hangimizin bebesi böyle olacak
Benimki şu anda böyle ileride huyu değişmezse
Kızlar göz bebeğinin kenarı kanlanmış biraz parmağını soktu galiba geçer dimi? Ne zaman oldu bilmiyorum emerken farkettim şimdi hafif kırmızılık
Evet canım geçer korkma

Derse desin anayız biz oyun oynatabiliyor musun ya da konuşuyor musun? Gelişimi nasıl mesela? Bizim kız çok konuşmak istiyor agu gugu
Uyanık olduğu zaman avuuu avuuu mart kedisi gibi 2aylık kilosu 6500 dü dün sabah poşet verdim tutup ağzına götürüyordu aldım kucakta tutulmak isterse ayakta tutucaksın yada yada yatacak kendi kendine oynar Bi haftadır çok uykulu ramazanın huzuru mu acaba

Sporsuz ne kadar gidiyor bakayim dedi bir de spor yapinca beslenme degisecek daha kalorili beslenmem lazim duzende olmazsa kilo alirim

Benim doktor rotayı önermiyorum dedi çünkü bizim alerjimiz bağırsak tepkili kan geliyo kakasından rota mahvediyomuş ondan önermedi ben de yaptırmıcam

ooooo robot süpürge, kurutma makinesi var, yemek de pişirebiliyorsun.
Sen hâla cam diyorsun!
Kızma bana ama tam dayaklıksın!
Bırak camları ayol keyfine bak biraz.
Diğer yavrular, eşin, sen ve yeni bebecik sağlıklı ya geri kalan boş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…