2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sizin bebekte uykusu geldiğinde eliyle gözünü oyuyor mu? Bu arada geçen 10 çocuk büyütmüş biri bana dedi çocuğa artık su ver havalar ısındı. Bende susar artık gibi hissediyorum. Siz veriyor musunuz?
Antibiyotik kullanırken verdim, bir daha istedi 2. Çay kaşığını verdim. 2 hafta önce. Ondan sonra da bir kaç kere annem verdi

2 haftadır damla vermiyorum daha önce de bıraksam olurmuş

Mıkırdanıyo o mık mıkları duymaZ sallamazsam uyanıyor o yüzden kocaya arkamı dönüp uyuyorum

İki gündür tam uyutucağım uyuyana kadar acıkma saati geliyor. Uyuyor yarım saat sonra uyanıyor, uykulu uykulu emiyor. Tam emme bitti oh uyuyacak diyorum hıçkırık başlıyor onu rahatsız etmiyor da beni rahatsız ediyor uyutmuyor.
Aç değilse kesinlikle emmiyor benimki
Çeşit çeşit huyları var

Ben probiyotik veriyorum üçuncu ayımız dolsun sonra kontrollü birakicam insalalh

Sizin bebekte uykusu geldiğinde eliyle gözünü oyuyor mu? Bu arada geçen 10 çocuk büyütmüş biri bana dedi çocuğa artık su ver havalar ısındı. Bende susar artık gibi hissediyorum. Siz veriyor musunuz?

Hıçkırınca veriyorum .
Bir de bazen inat ediyor bir kaç saat emmiyor su veriyorum susuz kalmasın diye . Süt de verebilirim o durumda ama sağma yapabilecek pozisyonda olmuyorum .

Benimkine memeyi ver aç tok farketmez iyi yapmışsın valla iyi gelmiştir sana da, biberondan içiyorsa bırak arada. Kızımın sağ solu belli değil biberondan bazen içiyor bazen içmiyor. Bu aralarda çok meme düşkünü oldu.Gündüz de artık sallasan da uzun uyumuyor. Büyüdükçe kandırmak zorlaşıyor gözleri de hep bende. Bebek arabasıyla bahçe turlarını denerim bu ay

Çok sıcak mıydı acaba . Eve gelince sustuğuna göre.

Mıkırdanıyo o mık mıkları duymaZ sallamazsam uyanıyor o yüzden kocaya arkamı dönüp uyuyorum
Öyle olunca mecbur Ben anne yanı yatağı koyamadım yer olmadığı için, ayak ucunda duruyor beşik.Odam da insan geçicek kadar yer var. Eşimde kıyafetlerini salonda çıkartıyor başka boş odam yok. Fenalık geldi yani bir de böyle deneyeyim dedim. Yoksa 2 ay sonra havalar tam ısınınca ayıracaktım odasını

Bazen içiyor bazen içmiyor bir cesaret bıraktım. Ananesi oyunla susturur onu. 6 saat aç kalabiliyorlarmış, onu düşünerek emzirip bıraktım
Gece salladım salladım uyumuyor, en sonunda aldım karşıma konuştum. Uyumayacakmısın ne zaman uyuyacaksın diye sordum. Kahkaha attı. suçunu da biliyor

Benim çocuk 70 günlük hiç damla vermedim ne zaman vermeye başladınız doktor erken damla İçin dedi öyle kaldı bizim. Gaz yokta bu damlaların içinde yararlı bakteriler oluyormuş doğru mu acaba içeriği ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…