Ben ücretli uygulamasını indirdim harika haftaların. Oraya göre 3.atağımız bitti güneşli günlerdeyiz şuanda ama doktorumuz her bebek bir değildir demişti.Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Burdan hesaplasana doğması gereken tarihe göre
ya emziği 3.haftasından beri veriyorum 5.ayda böyle yapması şaşırttıEmzik meme reddi yapıyormuş ayrıca emzik emen bebek doydum sanıyormuş emzirme danışmanı bu şekilde paylaşım yapmış instangramda senin sorunun bu olabilir belki emziği at çöpe derim.yeterli beslenmediği için kaka olmayabilir .bi de süt alerjisi ne zaman çıktı belirtileri neydi bende şüpheleniyorum daa
inşallah arkadaşım inşallah.İyileşeceksin inşallah. Az daha sabır
Evet canım ama bende bir azalma olmadı, iftar ve sahurda yiyor musn ben 10 gibi acıkıp bidaha yiyorum
Ay ben öyle aklım kalır gene yatamam, gece emmesi bitince geçirecem
Bugün sahile gittik biraz yürüdük. Eve geldim işlerimi yaptım duşumu aldım. Ondan sonra almaya gittim.
Öğlen 2 de bıraktım. Akşam 8 de almaya gittim. 100 cc süt içirmiş annem. Böyle duruyorsa pandemi falan demeyeceğim gece hayatına da akarım ben
Bu kadar gezmenin üstüne bakalım uyutursam ekstra depo olur bana
Hıçkırığını nasıl geçiriyorsunuZ. Su verdim geçmedi .
Ben bırak rahat uyumayı arkamı dönüp uyumuyorum uyanır görmezsem diyeKızımın beşiğini yarın odasına geçiriyorum yoksa gece stres oluyorum öksürmek yok hapşurmak yok. Bu bazalı yatakta ses çıkartıyor deli çıkacağım. Bu anne yanı yatağını nasıl kullanıyorlar yerim yok diye yatağın dibinde duruyor beşik. Ona rağmen her sese kıpırdanıyor. Döne döne rahat uyumak istiyorum yatağımda
Emziriyorum ben öyle geçiyorHıçkırığını nasıl geçiriyorsunuZ. Su verdim geçmedi .
Papatya anason kendin içince bebek uyuyorsa hemen yapalımAyyy bugun oğlumun eline oyuncak verdım baya baya tutuyor artıkcok sevındım bugun vok huysuz bu cocuk dünde huysuzdu ama gece en azından uyudu papatya anason içmekten Leyla gibi gezıyorum
Kızımın beşiğini yarın odasına geçiriyorum yoksa gece stres oluyorum öksürmek yok hapşurmak yok. Bu bazalı yatakta ses çıkartıyor deli çıkacağım. Bu anne yanı yatağını nasıl kullanıyorlar yerim yok diye yatağın dibinde duruyor beşik. Ona rağmen her sese kıpırdanıyor. Döne döne rahat uyumak istiyorum yatağımda
Bende anlamadım kimi çocuk biberon emzik meme bir götürüyor kimi de reddediyor ben emzik vermedim biberon aldı memeyi reddetti ne doğru ne yanlış bende bilmiyorum tecrübesizlikten kimden ne duyarsam onu uyguluyorumAynen bende yazacaktm üşendim, emziği doktorlar öneriyor ama ne uzmanlığı yaptığını bilmediğim emzirme danışmanları resmen karalıyor. Bizim doktor kendi takıyo bebeğin ağzına. Bebekler emme refleksiyle doğarlar ve emdikçe sakinleşirler. Diyorlar ki memede dursun çocuk ama emzik vermeyin çünkü bu çok insani annede inek başka işi yok. İnsanların psikolojisini bozmaktan baika ne faydası var bilmiyorm
Bende anlamadım kimi çocuk biberon emzik meme bir götürüyor kimi de reddediyor ben emzik vermedim biberon aldı memeyi reddetti ne doğru ne yanlış bende bilmiyorum tecrübesizlikten kimden ne duyarsam onu uyguluyorum
Of ya ben de sırtımı donemiyorum. Hep sağima yatmaktan vbasim yamulucak.pimpiriklik işte .Ben bırak rahat uyumayı arkamı dönüp uyumuyorum uyanır görmezsem diyekendi kararın tabiki ama erken değil mi?
Emzirdigimde geçiyor. Ama hıçkırık bebeğimi çok sinir ettiginde emziriyorum. Sonuçta hickirigin da bebeğe yararları var. Benim bebeğim hickirigi hicc sevmiyor. Zaten hamileyken karnimda hickiriyorken suyum geldiHıçkırığını nasıl geçiriyorsunuZ. Su verdim geçmedi .
pregnacare ve gyno ferro sanol bunları kullanıyorumHangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Bebeğini takip et, eğer emzik onu rahatlatıyorsa kullan eğer istemezse reddeder kabul etmez zaten çok zorlama. Bende ilkinde çok tecrübesizdim okuya okuya anladım ki her bebeğin ihtiyaçları farklı. Ve kendi belli ediyor bunu. Sende öğreneceksin zamanlaBende anlamadım kimi çocuk biberon emzik meme bir götürüyor kimi de reddediyor ben emzik vermedim biberon aldı memeyi reddetti ne doğru ne yanlış bende bilmiyorum tecrübesizlikten kimden ne duyarsam onu uyguluyorum
Ben bazen veriyorum ya annem sürekli sağolsun her aradığında su ver çocuğu kurutacak diyip duruyoSizin bebekte uykusu geldiğinde eliyle gözünü oyuyor mu? Bu arada geçen 10 çocuk büyütmüş biri bana dedi çocuğa artık su ver havalar ısındı. Bende susar artık gibi hissediyorum. Siz veriyor musunuz?
Ağlamıyor mu kız?Ben bırak rahat uyumayı arkamı dönüp uyumuyorum uyanır görmezsem diyekendi kararın tabiki ama erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?