Karnımdayken gündüz hareketliydi ayağıyla ittirir , poposunu çok kaldırırdı. Gece uyurdu. Şimdi de öyle vallaYa bunlar ne biçim kızyogun bakımda kaldığı gunlerde annem cok dua etmişti yarabbi sağlıkla çıksın yavrum hastaneden isterse duz duvara tırmansın razıyım diye Allah her iki duasını da kabul etti sanırım neyse 6 ay sonra torununa kendisi bakacak nasılsa Anne karnında neyse simdi de öyle hic bi fark yok kıpır kıpır bi kız
Ben çalışıyorum ücretsiz izindeyim şuan. Öyle yada böyle büyüyecektir ne yapalım sağlık olsunKarnımdayken gündüz hareketliydi ayağıyla ittirir , poposunu çok kaldırırdı. Gece uyurdu. Şimdi de öyle vallaAyağıyla bir yerden destek alsın ittiriyor kendini geri geri bir de. Mememe yaptı aynısını nasıl acıdı. Poposunu kaldırıyor değişik ya bunlar, aralık sonu doğurdum bir de, bekleyemedi 2 gün daha. Sen çalışıyor musun? Ben bıraktım işimi kendim bakıyorum. Sağlıklı olsunlar da büyüyecekler nasılsa
Canım bizim 4.ay bitti 5’e girdik ama prematüre olduğundan atak haftaları düzeltilmişe göre oluyor yani 3 bitmiş 4’e geçtik gibi. Acaba o meşhur atakta mıyız4. Ay atağı zor geçiyormuş 1 ay sürermiş ondan dolayı böyle olmuş olabilir mi canım? Meme reddi hiç yaşamadık o yüzden pek yardımcı olamıyorumbi doktora daha mı götürsen acaba çaresizlik kötü
İç anadolu bölgesi miannem iç anadoludan
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak HaftalarıCanım bizim 4.ay bitti 5’e girdik ama prematüre olduğundan atak haftaları düzeltilmişe göre oluyor yani 3 bitmiş 4’e geçtik gibi. Acaba o meşhur atakta mıyız
Batı Karadeniz. Karabük. Sizin söylediğiniz şeyler bizde var hep. Sadece bizim orda söyleniyor sanıyordum
Maşallah benim kızımın da böyleydi
Annem Ankaralı ,Karabüklü arkadaşım var bayılıyorum şivenize denk gelüsek şive yaparuz onunlaKastamonu Sinop Bolu Karabük Ankara ağzı birbirine çok yakın.
Memeyi degil annesini yanında istiyor en güvendiği yerde olduğunu biliyor bağlansın canım bağlanmaması sıkıntı şükretKızlar sabah Ada 6 buçukta uyanınca yanıma alıyorum. Yatarak emziriyorum o ara ikimizde 8 e kadar uyuyoruz. Meme yanında olunca yatıyor tabii. Sonra 8 de kalkıyoruz sohbet muhabbetYanlış mı yapıyorum acaba? Memeye çok düşkün oldu bu ara zaten, iyice bağlanmasın. Uykusu gelince bile memeyi kullanıyor uyku aracı.
Hahaha evet Kastamonu Sinop Bolu benziyor. Ankara’yı bilmiyorum.
abim de dalga geçiyor bu çocuk Türkçeyi nasıl öğrenecek diye
Sıhhatler olsun canım benim.Bebeleri babaya birakip kuaföre kaçtım insallah dönüşte herkesi normal sekilde bulurum
Çok teşekkür ederim.Ne guzel duzeniniz allah bebegin uslu olmasi konusunda senin yuzune bakmis. Besiginde pispislayinca uykuya dalabiliosa super ben memede tutuyorm anca uyuyo dalana kdr bekliyorm iyice dalinca sirtini sivazlayip gazini almaya calisiyorm oyle yatiriyorm 1 saat suruyo bu is. Yine raziyim 1 saat sursun minigimle ask yasiyorm o sirada ztn ama sabaha kdr da uyanip duruyo T tulperde ile ayni sanki gazi var gibi aglayp duruyo 4bckta bi kalkiyo yatiriyorm 6bck gibi yine kalkiyo yine aglama yine masaj emzirme kucagmda uyutuyorm sakinlestiriyorm 6bcktan snr bence uyaniyo aslinda derin uykusu bitio sanirim cunku yarim saatte bir agliyo tatli tatli gozunu acip gulse baslaticam gune ama eziyet cekiyo bize de cektiriyo. Bu sefer aglamasin dye bi kucak bi besik sabah 8 9a kdr oyaliyorm. Simdiye kdr 2 kere fln oldu 7bcka kdr 1 2 kez uyanip gazsiz rahat uyudugu heralde. Bi kere cocuk uzun uyudu bunye alisik degil mastit oldm:))
Sıhhatler olsun canım benim.
Eminim süper olmuşsundur.
Benim de vardı bir hayalim…
Kocama yavruyu bırakıp saçımı boyatacaktım…
“İyileşince yaparız” diyor kocam da iyileşecek miyim onu bilmiyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?