2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Karnımdayken gündüz hareketliydi ayağıyla ittirir , poposunu çok kaldırırdı. Gece uyurdu. Şimdi de öyle valla Ayağıyla bir yerden destek alsın ittiriyor kendini geri geri bir de. Mememe yaptı aynısını nasıl acıdı. Poposunu kaldırıyor değişik ya bunlar, aralık sonu doğurdum bir de, bekleyemedi 2 gün daha. Sen çalışıyor musun? Ben bıraktım işimi kendim bakıyorum. Sağlıklı olsunlar da büyüyecekler nasılsa

Ben çalışıyorum ücretsiz izindeyim şuan. Öyle yada böyle büyüyecektir ne yapalım sağlık olsun

Canım bizim 4.ay bitti 5’e girdik ama prematüre olduğundan atak haftaları düzeltilmişe göre oluyor yani 3 bitmiş 4’e geçtik gibi. Acaba o meşhur atakta mıyız

Batı Karadeniz. Karabük. Sizin söylediğiniz şeyler bizde var hep. Sadece bizim orda söyleniyor sanıyordum

Annem Ankaralı ,Karabüklü arkadaşım var bayılıyorum şivenize denk gelüsek şive yaparuz onunla Kastamonu Sinop Bolu Karabük Ankara ağzı birbirine çok yakın.

Annem Ankaralı ,Karabüklü arkadaşım var bayılıyorum şivenize denk gelüsek şive yaparuz onunla Kastamonu Sinop Bolu Karabük Ankara ağzı birbirine çok yakın.

Hahaha evet Kastamonu Sinop Bolu benziyor. Ankara’yı bilmiyorum.

abim de dalga geçiyor bu çocuk Türkçeyi nasıl öğrenecek diye

Memeyi degil annesini yanında istiyor en güvendiği yerde olduğunu biliyor bağlansın canım bağlanmaması sıkıntı şükret

Bize pamukçuk için mikostatin verdi iki gündğr kullanıyom ama geçmedi karbonat böbreklere zarar dedi kullanma dedi sizde daha etkili ilaç falan var mı

Bebeleri babaya birakip kuaföre kaçtım insallah dönüşte herkesi normal sekilde bulurum
Sıhhatler olsun canım benim.
Eminim süper olmuşsundur.

Benim de vardı bir hayalim…
Kocama yavruyu bırakıp saçımı boyatacaktım…
“İyileşince yaparız” diyor kocam da iyileşecek miyim onu bilmiyorum…

Çok teşekkür ederim.

Şükür şu anda iyi durumu. Ama geceleri kesintisiz uyumuyor.

Yani gece 3 defa uyanmak zorundayız.
Damlalarımız var, mamaya kattığımız.
Kocam oyalıyor, altını değiştiriyor, ben mama, damla hazırlığı ya da tam tersi görevler.

Sonrasında gaz seansı ve o sırada pış pışlama, uyku.
Geceler yoğun geçiyor.

Canları sağ olsun da her türlü hizmet ederiz.

Aaaaa unuttum söylemeyi.

Biz bugün ilk defa tırnak kestik.
Ben beslerken kocam kesti. Maşallah çok başarılıydı, ben beceremezdim.
Çok uzamıştı, bize değil de kendine zarar vermesin diye kestik.

Sonra banyo yaptı, mis oldu yavrumuz maşallah.

Kızlar oruçlara devam ediyor musunuz 2 günde bi farklılık hisseden oldu mu?
Benim sanki bugün 3 den sonra sütüm azaldı yarın ara versem diyorum

Çok teşekkür ederim..
Tabi ki iyileşeceksiniz her şey hepiniz için cok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…