Kız ben ne varsa yiyorum siz hala yemiyonuz muBende mercımek corbası yaptım yedım bugun kımuonu doldurdum gaz yapmasın dıyeyarın anlasılır
3 saat duruyor artık. Tv yi 2 yaşa kadar gösterme mümkünse. Bizimde yüzü bana dönükken izliyorım şimdilik kendi dönünce onuda açmam.Benimki 3 saat emmeden dursa keşke gündüzsizinkiler nasıl gündüz emme konusunda? Ve tv de izliyor
Elika uygulamaCanm bu hangi uygulama yoksa internet sit3si mi
Benimde ilki zordu şimdi duruyor kendi kendine, sürekli olmasada bana sürekli gibi geliyor hala inanamıyorum bi çocuğun kendi kendine duracağına ama 1oluyomuşBebeğim kucağımda uyuyodu az önce instagramda bakındım biraz böyle bebeği olan anneler temizlik düzen videoları falan çekiyorlarbebek anakucağında oturuyor kadın koltuk siliyor, kimisi oturakta tezgahta uslu uslu bakıyor anne yemek hazırlıyor falan gerçek mi onlar ben ikisinde de öyle rahat olamadım da.
Bi onlara baktım bi kucağımdakine onlar bebekse benimki ne
Canım s1en yine o yöntemlerini dene uyurken emzir, sağ bibeeona koy önce onu ağzına ver sonra memeyi tuttur. Benimde sık oluyor beyaz gürültü açıyorum onunla emziriyorum o şekilde epey emiyor. Kapattığım an bırakıyor.Kızlar iki büyük sorunum var. Birincisi, memeyi çok seven bebeğim asla emmiyor. 1 haftaya yakındır böyle. Bas bas bağırıyor kendisini çekiyor anca uyurken emzirebiliyorum ama bu esnada uyanınca aynı tavır devam ediyor. Başlarda göğsüm patlıyor gibiydi ama artık o emmedikçe süt de azaldı. Bu çocuğu nasıl memeye döndürebilirim? Çünkü aç olduğu belli el sürekli ağızda. Daha önce de red girişimleri olmuştu ama değişik pozisyonlar karanlıkta emzirme vs ile çözmüştük şimdi imkanı yok aç aç geziyor. Mama veremiyorum süt alerjisi var. Alerji mamalarını da doktorlar ısrarla yazmıyor anne sütü içecek onlar lezzetsiz süt bitmedikçe yazmayacağız dedi iki doktor da. Emziksiz de duramıyor acaba emziği mi kessem bağıracak olsa bile? Eskiden de emziği bu derece sevmezdi.
Bir diğer sorun ise sanırım emmediğinden olsa gerek kendisi kabız. Çok çok kötü kokularda gaz çıkarıyor ama 5 gündür kaka yok. Masaj yapıyorum, zeytintağı sürdüm makata, ayak piyanosunu çaldırıyorum ama kaka yok ve bu nedenle sıkıntılı.
Özetle emmemesi kabız yapıyor, kabızlığı ise emmemesini sağlıyor sanırım…
4. Ay atağı zor geçiyormuş 1 ay sürermiş ondan dolayı böyle olmuş olabilir mi canım? Meme reddi hiç yaşamadık o yüzden pek yardımcı olamıyorumKızlar iki büyük sorunum var. Birincisi, memeyi çok seven bebeğim asla emmiyor. 1 haftaya yakındır böyle. Bas bas bağırıyor kendisini çekiyor anca uyurken emzirebiliyorum ama bu esnada uyanınca aynı tavır devam ediyor. Başlarda göğsüm patlıyor gibiydi ama artık o emmedikçe süt de azaldı. Bu çocuğu nasıl memeye döndürebilirim? Çünkü aç olduğu belli el sürekli ağızda. Daha önce de red girişimleri olmuştu ama değişik pozisyonlar karanlıkta emzirme vs ile çözmüştük şimdi imkanı yok aç aç geziyor. Mama veremiyorum süt alerjisi var. Alerji mamalarını da doktorlar ısrarla yazmıyor anne sütü içecek onlar lezzetsiz süt bitmedikçe yazmayacağız dedi iki doktor da. Emziksiz de duramıyor acaba emziği mi kessem bağıracak olsa bile? Eskiden de emziği bu derece sevmezdi.
Bir diğer sorun ise sanırım emmediğinden olsa gerek kendisi kabız. Çok çok kötü kokularda gaz çıkarıyor ama 5 gündür kaka yok. Masaj yapıyorum, zeytintağı sürdüm makata, ayak piyanosunu çaldırıyorum ama kaka yok ve bu nedenle sıkıntılı.
Özetle emmemesi kabız yapıyor, kabızlığı ise emmemesini sağlıyor sanırım…
Neyle traş ettinAy ben bir şey yaptım banyo öncesi kızımı tıraş ettim tam dazlak şu anda
Dün yedıgım mercımek corbası bugun burnumda. Geldi cocuk paso osuruyor kokulu sekıkde yememeye devamKız ben ne varsa yiyorum siz hala yemiyonuz mu
3 saat duruyor artık. Tv yi 2 yaşa kadar gösterme mümkünse. Bizimde yüzü bana dönükken izliyorım şimdilik kendi dönünce onuda açmam.
Elika uygulama
Benimde ilki zordu şimdi duruyor kendi kendine, sürekli olmasada bana sürekli gibi geliyor hala inanamıyorum bi çocuğun kendi kendine duracağına ama 1oluyomuşaç değilse, altı temiz gazı yoksa emzikle duruyor. Halısında oynuyor falan sıkılınca mıkırdanıyor alıyorum biraz sonra tekrar koyuyorum böyle olunca zorlanmıyorum.
Canım s1en yine o yöntemlerini dene uyurken emzir, sağ bibeeona koy önce onu ağzına ver sonra memeyi tuttur. Benimde sık oluyor beyaz gürültü açıyorum onunla emziriyorum o şekilde epey emiyor. Kapattığım an bırakıyor.
Bebeğim kucağımda uyuyodu az önce instagramda bakındım biraz böyle bebeği olan anneler temizlik düzen videoları falan çekiyorlarbebek anakucağında oturuyor kadın koltuk siliyor, kimisi oturakta tezgahta uslu uslu bakıyor anne yemek hazırlıyor falan gerçek mi onlar ben ikisinde de öyle rahat olamadım da.
Ay ben bir şey yaptım banyo öncesi kızımı tıraş ettim tam dazlak şu anda
Kızlar geçen konuşmuştunuz oturmayla ilgili oğlum çok hevesli, kucağımda tutarken başını mümkün değil bana yaslamıyor ben yaslıyorum hemen ileri atıyor, yatarken ellerinden tuttuğumda başını kaldırıp oturuyor ama annem yaptırma öyle kuyruğu batar diyorkızımda 4 aylıkken falan kucağımda oturtuyordum bu daha erken heveslendi acaba daha erken mi bi zararı olur mu ki?
Babasının tıraş makinesiyle 1 e vurdumNeyle traş ettin
Dün yedıgım mercımek corbası bugun burnumda. Geldi cocuk paso osuruyor kokulu sekıkde yememeye devam
Bende yiyorum yani gazıda oluyo tabi çocuğun ama çatlayacak gibi değil. Bütün bakliyatların süt yaptığını biliyorum. Ye ye afiyet olsunBen her şeyi yiyorum. Hatta dün nohut yedim sütüm arttı baya, nohutun öyle bi etkisi var mıydı?
Ya benim kızda öyle bana yaslanmıyor hatta pusette gücü yetse doğrulacak ama yapamıyor habire kendini ileri atıyor. Bende zararı olur diye oturtmuyorum az daha yatsın zaten ayaklandılarmı zorKızlar geçen konuşmuştunuz oturmayla ilgili oğlum çok hevesli, kucağımda tutarken başını mümkün değil bana yaslamıyor ben yaslıyorum hemen ileri atıyor, yatarken ellerinden tuttuğumda başını kaldırıp oturuyor ama annem yaptırma öyle kuyruğu batar diyorkızımda 4 aylıkken falan kucağımda oturtuyordum bu daha erken heveslendi acaba daha erken mi bi zararı olur mu ki?
Çok düzensizdi bi ter uzun bi yer kısa bende düzledimBende böyleyimikincide nirvanaya ulastim 3.de ne olurum bilmiyorum
Yaaa neden yaptin boyle bir seyi
Geyreği batar diyor bizimkiler de geyrek neyse
Bizimkide cok merakli oturmaya bizimkilerdeki cemil gibi kafa hep havada
Ben de istiyorum da babası izin vermiyo çok tuhaf böyle dökülüp yeni çıkanlar kısa, dökülmeyenler uzunBabasının tıraş makinesiyle 1 e vurdum
Bende yiyorum yani gazıda oluyo tabi çocuğun ama çatlayacak gibi değil. Bütün bakliyatların süt yaptığını biliyorum. Ye ye afiyet olsun
Ya benim kızda öyle bana yaslanmıyor hatta pusette gücü yetse doğrulacak ama yapamıyor habire kendini ileri atıyor. Bende zararı olur diye oturtmuyorum az daha yatsın zaten ayaklandılarmı zor
Çok düzensizdi bi ter uzun bi yer kısa bende düzledim
Bende 4 aydan beri arada oturtuyorum çünkü oturmazsa ağlıyor. Yattığı yerden devamlı kendini kaldırıyor. Yan dönmüyor ama direk oturma pozisyonuna kalkmaya calisiyorKızlar geçen konuşmuştunuz oturmayla ilgili oğlum çok hevesli, kucağımda tutarken başını mümkün değil bana yaslamıyor ben yaslıyorum hemen ileri atıyor, yatarken ellerinden tuttuğumda başını kaldırıp oturuyor ama annem yaptırma öyle kuyruğu batar diyorkızımda 4 aylıkken falan kucağımda oturtuyordum bu daha erken heveslendi acaba daha erken mi bi zararı olur mu ki?
Canım Bi daha yapma tras makinesinin sesi titresimi kafas8na beynine zarar verebilirBabasının tıraş makinesiyle 1 e vurdum
Bende yiyorum yani gazıda oluyo tabi çocuğun ama çatlayacak gibi değil. Bütün bakliyatların süt yaptığını biliyorum. Ye ye afiyet olsun
Ya benim kızda öyle bana yaslanmıyor hatta pusette gücü yetse doğrulacak ama yapamıyor habire kendini ileri atıyor. Bende zararı olur diye oturtmuyorum az daha yatsın zaten ayaklandılarmı zor
Çok düzensizdi bi ter uzun bi yer kısa bende düzledim
Ya benimki kemeri bağlamadan durmuyor 2 gündür kendini öne attira attira bi hal oluyor pilav yapıyordum anakucağında uyuyordu oda içeri bi geldiysem bacaklar asagi sallanıyor uyanmış sesi de çıkmamış az daha geç gelsem düşecek yüreğim ağzıma geldiBebeğim kucağımda uyuyodu az önce instagramda bakındım biraz böyle bebeği olan anneler temizlik düzen videoları falan çekiyorlarbebek anakucağında oturuyor kadın koltuk siliyor, kimisi oturakta tezgahta uslu uslu bakıyor anne yemek hazırlıyor falan gerçek mi onlar ben ikisinde de öyle rahat olamadım da.
Geyreği batar lafı bizde de var
Geyrek dedikleri kaburga sanırım
Kızımda kendini kaydırıyor aşağı doğru beşikte, pusete koyuyorum aynı bıraksam düşücek aşağı doğru. Kemeri sinir ediyor beni bi türlü beceremedim takmayıYa benimki kemeri bağlamadan durmuyor 2 gündür kendini öne attira attira bi hal oluyor pilav yapıyordum anakucağında uyuyordu oda içeri bi geldiysem bacaklar asagi sallanıyor uyanmış sesi de çıkmamış az daha geç gelsem düşecek yüreğim ağzıma geldimilletin çocuğunu nereye koyarsan o şekilde alıyorsun benimkinde kurt kaynıyor her sabah yatağının ayak ucundan topluyorum cocugu
Ya bunlar ne biçim kızKızımda kendini kaydırıyor aşağı doğru beşikte, pusete koyuyorum aynı bıraksam düşücek aşağı doğru. Kemeri sinir ediyor beni bi türlü beceremedim takmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?