• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2022 Nisan da Aşılama Yapacaklar Toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim tamamen geçti iğnenin etkisi.4 gündür yapıyorum giderek silikleşti bugün tamamen kayboldu.Asıl parti şimdi başlıyo ama benimki tutmadı bence çok net hissediyorum bunu.Hiç umudum yok.
Maalesef tamamiyle aynı moddayım. Gram belirtim yok zaten en ufacık bi ağrı sızı sıfır. İnsan acı çekmek ister mi ya istiyormuş ne garip. Sanırım hamile falan kalsak midemiz falan bulanınca zevkten dört köşe olcaz heralde 😀 vallahi gülüyorum sinirim bozuldu

Maalesef tamamiyle aynı moddayım. Gram belirtim yok zaten en ufacık bi ağrı sızı sıfır. İnsan acı çekmek ister mi ya istiyormuş ne garip. Sanırım hamile falan kalsak midemiz falan bulanınca zevkten dört köşe olcaz heralde 😀 vallahi gülüyorum sinirim bozuldu
Şimdiye kadar bişey yaşamadım diye hep üzüldüm o bi yana Regl belirtilerim de başladı benim.Bikaç gün öncesinde ne oluyosa tıkır tıkır oluyo şuan.İştahsızlık+hafif ishal mesela bugün.En çok üzüldüğüm o.Kendi kendimi umutlandırıp şimdi çöküşe geçtim.Sanki merdivenlerden koşa koşa 25.kata çıktım da kendimi boşluktan aşağı bıraktım gibi.Bikaç güne de çakılırım zaten yere 😅

Şimdiye kadar bişey yaşamadım diye hep üzüldüm o bi yana Regl belirtilerim de başladı benim.Bikaç gün öncesinde ne oluyosa tıkır tıkır oluyo şuan.İştahsızlık+hafif ishal mesela bugün.En çok üzüldüğüm o.Kendi kendimi umutlandırıp şimdi çöküşe geçtim.Sanki merdivenlerden koşa koşa 25.kata çıktım da kendimi boşluktan aşağı bıraktım gibi.Bikaç güne de çakılırım zaten yere 😅
Gebelik belirtileri ve regl belirtileri neredeyse birebir aynı dedikleri için senin yerinde olsam ben umudumu kaybetmezdim. Bi hareket bişeyler var en azından. Sanırım ishal de stresten ya bende sürekli var çünkü. Bi de şimdi bende şu telaş çıktı bu tutmadı tamam diyorum ikincisine başlarız ama bayrama denk gelir o da öyle gider falan filan işte neyse her halimize şükür vallahi Allah daha dermansız bir dert vermesin beklicez bu hayattaki ilk çakılmamız olmayacak nasılolsa

Aşılama sabahı erkenden hastaneye gittik eşim numune verdi 2 saat kadar sanırım bekledik sonra beni doğumhaneye aldılar doktor geldi işlem için.Benim biraz zor oldu açıkçası rahim girişinde perde mi varmış ne.Bi aletlerle uğraştı bi iğne yaptı baya acıdı o sırada.Bikaç kez denedi.Hissettiğim yanmalardan anladığım kadarıyla biraz bi tarafa biraz diğer tarafa enjekte etti o sıvıyı.Yarım saat kadar dinlendim sonra çıktım doktor muayene etti.11inde aşılamam oldu o günden beri temizliği eşim yemekleri annem yapıyo dinleniyorum sürekli ama bence benim tutmadı.Mikroçipli yaptırdım buarada ben.Normal aşılama tecrübem yok bekli onun aşamaları daha farklı oluyodur.Bu benim aşılama hikayem.belirleyici olmasın senin için.Hiç hissetmeyen de var yani.Ama geçip gidiyo hepsi.Beklemek bu sürecin en zor kısmı diyebilirim.Bol şans diliyorum şimdiden
Teşekkürler inşâAllah tutar hayırlısı olsun

Gebelik belirtileri ve regl belirtileri neredeyse birebir aynı dedikleri için senin yerinde olsam ben umudumu kaybetmezdim. Bi hareket bişeyler var en azından. Sanırım ishal de stresten ya bende sürekli var çünkü. Bi de şimdi bende şu telaş çıktı bu tutmadı tamam diyorum ikincisine başlarız ama bayrama denk gelir o da öyle gider falan filan işte neyse her halimize şükür vallahi Allah daha dermansız bir dert vermesin beklicez bu hayattaki ilk çakılmamız olmayacak nasılolsa
Bukadar da birebir değildir yahu 😅İkincisi için de baktım şimdi eğer bi aksilik olmazsa pazar Regl olurum ben zaten o zaman da yetişiyo bayramda da yapılır iğneler 😅Bi çakılalım da kalkarız ayağa ölmedik Ya :))

Kızlar ben dün net negatifi görmüştüm bugün predictor kullanmak zorunda kaldım ama lanet olası test anlaşılmıyo negatif mi pozitif mi bi bakar mısınız

Eklentiler

• 69E45DCC-C301-421D-A371-C866D078AABA.jpeg
    69E45DCC-C301-421D-A371-C866D078AABA.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ben dün net negatifi görmüştüm bugün predictor kullanmak zorunda kaldım ama lanet olası test anlaşılmıyo negatif mi pozitif mi bi bakar mısınız
Yaa burcu göz yanılması değilse ki inşallah değildir ben görüyorum sankii vallahi heyecanlandım

Ya bu testin olayı yalancı pozitif Ya onu bildiğimden bende pek heyecan yaratmadı.Yarın sabah yapıcam o belirleyici olur sanırım
Hıı öyle miymiş bilmiyorum ben daha önce yaptım bu testten hiçbi zaman yalancı pozitif çıkmadı hep maşallah tertemizdi. Hadi bakalım yarın da o zaman başka testle ikinci çizgiler bekliyoruz hemen paylaş bizimle de

Predictor geçen ay bende de iki defa hayali çizgi çıkarttı. Ya kuruma çizgisiydi ya da kimyasaldı bilemiyorum.

Predictor geçen ay bende de iki defa hayali çizgi çıkarttı. Ya kuruma çizgisiydi ya da kimyasaldı bilemiyorum.
Heralde eczaneden alınan ve internetten alınan arasında da bir fark oluyormuş dediklerine göre şimdi baktım. Ben ikisinde de eczaneden almıştım çıkmamıştı ama eğer öyleyse ne kötü hem o kadar pahalı hem de yalandan insanı heyecanlandırıyor mu öf çok kötü dava açarsın yani 😖

Heralde eczaneden alınan ve internetten alınan arasında da bir fark oluyormuş dediklerine göre şimdi baktım. Ben ikisinde de eczaneden almıştım çıkmamıştı ama eğer öyleyse ne kötü hem o kadar pahalı hem de yalandan insanı heyecanlandırıyor mu öf çok kötü dava açarsın yani 😖
İnternetten almıştım gerçekten 😳😳😳

Hıı öyle miymiş bilmiyorum ben daha önce yaptım bu testten hiçbi zaman yalancı pozitif çıkmadı hep maşallah tertemizdi. Hadi bakalım yarın da o zaman başka testle ikinci çizgiler bekliyoruz hemen paylaş bizimle de
Tabi paylaşırım.Bu arada hafif kahvemsi bi leke gördüm pedde ama dikkate alınacak miktarda değildi.Testten önce kendimi umutlandırmamak için herşeyi görmezden gelicem

Yani bilemiyorum tabi ne kadar doğrudur ama aradaki fiyat farkını düşününce de olası geliyor çünkü internette gerçekten yarı fiyatı gibi oluyor
Haklı olabilirsiniz, yine internetten bir sürü comfort ve surelab markalarından sipariş ettim uyguna geldiği için.

Tabi paylaşırım.Bu arada hafif kahvemsi bi leke gördüm pedde ama dikkate alınacak miktarda değildi.Testten önce kendimi umutlandırmamak için herşeyi görmezden gelicem
Yaaa dilerim gereksiz bir umutlanma değildir ama ne yalan söyleyim ben senin adına çok fazla umutlanıyorum. Adet ağrıların da devam ediyor mu daha

Back