- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
İnsallah biran önce güzel haberleri alinBen 2.aşılamayı yaptırıyorum geçen ay negatif sonuçlandı ne yazık ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah biran önce güzel haberleri alinBen 2.aşılamayı yaptırıyorum geçen ay negatif sonuçlandı ne yazık ki
Eylül ekşm gibi tüp bebek yaptırıcam aşılamadan yana bi umudum yok eşim istedi diye yaptırıcam açıkçasıİnsallah biran önce güzel haberleri alin
Bence ne gerekiyosa yaptirn kuzenimde tup bebekle ikizleri oldu hemde tek yumurta ikizi suan 5 yasindalar.. benim suan asilama tüp bebek bisey dusunmedik denemelerdeyiz hala zaten 2 evladim var 11 ve 8 yaslarinda ama eger 3. Olmazsa denemek istiyorum tedavi benim yapisikligim var profesörden randevu aldik yarin goruscem sende vakit kaybetme ne gerekiyosa yap eşin guzel düşünmüşEylül ekşm gibi tüp bebek yaptırıcam aşılamadan yana bi umudum yok eşim istedi diye yaptırıcam açıkçası
Allah bağışlasın en yakın zamanda da sağlıklı bi kardeş gelsin inşallahBence ne gerekiyosa yaptirn kuzenimde tup bebekle ikizleri oldu hemde tek yumurta ikizi suan 5 yasindalar.. benim suan asilama tüp bebek bisey dusunmedik denemelerdeyiz hala zaten 2 evladim var 11 ve 8 yaslarinda ama eger 3. Olmazsa denemek istiyorum tedavi benim yapisikligim var profesörden randevu aldik yarin goruscem sende vakit kaybetme ne gerekiyosa yap eşin guzel düşünmüş
Amin sizinde kucaginiz bos kalmasnAllah bağışlasın en yakın zamanda da sağlıklı bi kardeş gelsin inşallah
Yazinizi okuyunca kendimi gordum sanki bende pcosluyum adetlerim biraksam hic olmam yada 3 ayda bir anca. Bu arada tebrik ederimOcak ayında başladık ilk ay letu denedi doktor yumurtalarım geç büyüdü kalitesiz diye yapmadı. İkinci ay klomen denedik onda hiç oluşmadı yumurta bu ay da menapur denedik bende pcos var yumurtlama bozukluğu mevcut. Bıraksam hiç adet olmam tüplerim falan açık ama düzensiz bir döngüm var
Merhaba canim, bende umuttepe arastirmada asilama olacagim suan klomen kulkaniyorum. Sizin sonuc ne oldu insallah guzel haberler vardir. DoktorunuZ Emek HocamiYani doktorun söyledikleri ve kağıda yazdıkları bınlar 4 adet demekki , Umuttepe eğitim araştırma hastanesindeydim canım
Yok hayır, üçüncü ay menapur kullandım. Sadece onda büyüdü yumurtalarım. Direkt aşılama yapıldı. İlk aşılamada tuttu. Darısı başınıza inşallah. Bizim yumurtalar kolay büyümüyor, büyüyünce de başka sorun olmadığından tutuyor. Gönlünüzü ferah tutun. Klomenle büyümezse de hiç inatlaşmayın bence iğnelere geçin. Biraz pahalı ama psikolojik olarak geçen zaman insana pek iyi gelmiyor. Kolaylıklar diliyorumYazinizi okuyunca kendimi gordum sanki bende pcosluyum adetlerim biraksam hic olmam yada 3 ayda bir anca. Bu arada tebrik ederim
Bu ay klomen kullaniyorum, normal yoldan mi hamilelik olustu acaba sizde
Bilgi verdiginiz icin cok tesekkur ederim bu aybuyumezse ignelere gecicegim insallah. Saglikla gelsin bebeginizYok hayır, üçüncü ay menapur kullandım. Sadece onda büyüdü yumurtalarım. Direkt aşılama yapıldı. İlk aşılamada tuttu. Darısı başınıza inşallah. Bizim yumurtalar kolay büyümüyor, büyüyünce de başka sorun olmadığından tutuyor. Gönlünüzü ferah tutun. Klomenle büyümezse de hiç inatlaşmayın bence iğnelere geçin. Biraz pahalı ama psikolojik olarak geçen zaman insana pek iyi gelmiyor. Kolaylıklar diliyorum
Merhaba canım uzun zamandır girememiştim sisteme benim henüz aşılama işlemi yapılmadı yumurtalarım fazla büyüdüğü için iptal ettiler 2 ay sonra gel dediler cuma günü gittim bu sefer başka bir ilaç verdiler. LETU diye bir ilaç bu sefer kontrollü gidicez dediler bakalım ne olcak perşembe günü ultrason randevum var sabah 9 da bakıcaklar evet canım emek hocaya gidiyorum bazen yanındaki senem hocada bakıyorMerhaba canim, bende umuttepe arastirmada asilama olacagim suan klomen kulkaniyorum. Sizin sonuc ne oldu insallah guzel haberler vardir. DoktorunuZ Emek Hocami