• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2022 Nisan da Aşılama Yapacaklar Toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah hayırlı sonuçlar olsun. Benim de ilk aşılamam bu ve ben de gonal f 75 ile başladım ve hiç doz arttırmaya gerek kalmadan tek kutuda 3 adet yumurta büyüdü. Ama herkesin süreci farklı ve kimsenin kimseden iyi değil. Kendimizi hiç kimsenin süreci ile karşılaştımamalıyız ve zor olsa da da pozitif düşünmeye devam 💓
Yaa ben de daha önce 3 kez letu 3 kez klomen kullandım aslında yumurtalarım çok çabuk reaksiyon gösterip büyüyorlar. Bana da 75 ile başlattı duruma göre artırır yada azaltır dozu dedi. Bence bana da bir kutu yeterdi Gonalf 450ml den 3 kutu aldırdı bide bana yetmeyebilir diye rapor yazmışken elinde bulunsun belki ilk seferde olmaz tüp bebekte falan da kullanılıyor gibi şeyler söyledi. Ben tabi o ara neden bahsettiğini anlamıyordum tüp bebekte falan kullanıldığını biliyorum ama doz falan anlamadım o an ilacın nasıl olduğunu bilmediğimden dolayı sonradan öğrendim ki çok fazla yazmış. Olumsuzlukları düşünmeden kendimi hamişliğe hazırlıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲Gerçekten pozitif düşünmenin ve duanın gücüne inanıyorum❤❤❤

Yaa ben de daha önce 3 kez letu 3 kez klomen kullandım aslında yumurtalarım çok çabuk reaksiyon gösterip büyüyorlar. Bana da 75 ile başlattı duruma göre artırır yada azaltır dozu dedi. Bence bana da bir kutu yeterdi Gonalf 450ml den 3 kutu aldırdı bide bana yetmeyebilir diye rapor yazmışken elinde bulunsun belki ilk seferde olmaz tüp bebekte falan da kullanılıyor gibi şeyler söyledi. Ben tabi o ara neden bahsettiğini anlamıyordum tüp bebekte falan kullanıldığını biliyorum ama doz falan anlamadım o an ilacın nasıl olduğunu bilmediğimden dolayı sonradan öğrendim ki çok fazla yazmış. Olumsuzlukları düşünmeden kendimi hamişliğe hazırlıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲Gerçekten pozitif düşünmenin ve duanın gücüne inanıyorum❤❤❤
Canım bişi sorcam ya rapor nasıl çıkarılıyor biz özel bir klinikte aşılama yaptık rapor çıkarılıyor mu ne yapmamız lazım bilgin varsa benimle paylaşabilirmisin 🤲

Canım bişi sorcam ya rapor nasıl çıkarılıyor biz özel bir klinikte aşılama yaptık rapor çıkarılıyor mu ne yapmamız lazım bilgin varsa benimle paylaşabilirmisin 🤲
Canım biz demeden doktor söyledi size rapor çıkarıcaz şimdi ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor dedi. Aşılama ücretinin de bir kısmını karşılıyor mu hiç bir fikrim yok bende özel hastanede yaptırıcam işlemi. Doktorunuza ilaçlar için rapor çıkartırmısınız diye sorun isterseniz.

Canım biz demeden doktor söyledi size rapor çıkarıcaz şimdi ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor dedi. Aşılama ücretinin de bir kısmını karşılıyor mu hiç bir fikrim yok bende özel hastanede yaptırıcam işlemi. Doktorunuza ilaçlar için rapor çıkartırmısınız diye sorun isterseniz.
Canım benimki özel hastane değil doktorun kendi kliniği acaba oyle olunca yşne rapor çıkarılıyor mu ben doktorumu da sorarım tskr ederim cnm

Evet insan doktorun karşısında sersemlemiş gibi olup her şeye kafa sallıyor sonra eve gelip araşrırınca anlıyorsun neyin ne oldugunu 😀 bana da 2 kutu yazıp belki 3.ye ihtiyaç duyabiliriz aklımızda olsun demişti. Ama daha tabi ortada bişey yokken tüp bebekte de lazım elimizde kalsın denmesi bir tuhaf insan direkt kendini olumsuza hazırlar. Ki bir de ilaçlar bu kadar pahalıyken. Ben nasip olur da bu ay aşılamam tutatrsa elimde kalanı birine göndereceğim ücretsiz inşallah

Özel klinikte işler nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok canım yardımcı olabildiysem ne mutlu 🙏
Saol canım benim bakalım ilk aşılamam salı günü kan vercem inşalah tutmuştur tutmadıysa 2. Aşılama için şartlarımızı zorlicaz özel klinikte rapor vermezler belki Urfa da bi kaç iyi doktor var hepsi de özel klinik açmışlar bakalım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun sen ne durumdasın canım m. Ettim 😇

Evet insan doktorun karşısında sersemlemiş gibi olup her şeye kafa sallıyor sonra eve gelip araşrırınca anlıyorsun neyin ne oldugunu 😀 bana da 2 kutu yazıp belki 3.ye ihtiyaç duyabiliriz aklımızda olsun demişti. Ama daha tabi ortada bişey yokken tüp bebekte de lazım elimizde kalsın denmesi bir tuhaf insan direkt kendini olumsuza hazırlar. Ki bir de ilaçlar bu kadar pahalıyken. Ben nasip olur da bu ay aşılamam tutatrsa elimde kalanı birine göndereceğim ücretsiz inşallah
Dimi ama insan az umutlandırır olacak inşallah der 🤣 aslında iyi doktor da ilk kez benim de tuhafıma gitti söylediği yani. Ben bide sormak istediklerimi hep unutuyorum yaa muayeneden çıkınca hep aaa şeyide soracaktım unuttum oluyor. Artık içeri girmeden eşime de söylüyorum bak bunu bunu sorucaz unutursam sen hatırlat soralım diyorum.

İnşallah tutar canım sen oldun mu aşılamayı?

Evet ben 11inde oldum bekliyorum 25i test günüm bakalım hayırlısı. Benim öyle o günden önce test yapmaya cesaretim yok ama tabi merak da yiyor insanı 😊
Ay az kalmış dayan önden yapınca insan şüpheye düşüyor negatif olsa acaba iğne etkisi yeni mi geçti tekrar pozitife döner mi? Pozitif çıksa acaba iğne etkisi mi diye düşünüyor insan en iyisi zamanında yapmak

Ay az kalmış dayan önden yapınca insan şüpheye düşüyor negatif olsa acaba iğne etkisi yeni mi geçti tekrar pozitife döner mi? Pozitif çıksa acaba iğne etkisi mi diye düşünüyor insan en iyisi zamanında yapmak
Evet evet bence de yaa kendimizi tutup beklemek en mantıklısı. Sen de durumundan muhakkak haberdar et çok merak ederim ❤️

Evet evet bence de yaa kendimizi tutup beklemek en mantıklısı. Sen de durumundan muhakkak haberdar et çok merak ederim ❤️
Ederim tabi ki sende takibimdesin inşallah umut olursun banada. Ya bişey sormak istiyorum benim regl bu gün bitti yarın oruç tutsam bir sorun olur mu sen aşılamadan önce tutuyor muydun gonalf vurulurken? Şimdi tutmuyorsundur heralde?

Ederim tabi ki sende takibimdesin inşallah umut olursun banada. Ya bişey sormak istiyorum benim regl bu gün bitti yarın oruç tutsam bir sorun olur mu sen aşılamadan önce tutuyor muydun gonalf vurulurken? Şimdi tutmuyorsundur heralde?
Benim iğnenin ilk günü ramazanın da ilk günüydü hiç oruç tutmadım başından beri. Benim şahsi fikrim iğnenin orucu bozmayacağı yönünde ama ben bu dönemde vitaminli besleneyim bol su içeyim diye düşündüm o yüzden tutmadım bence tamamen kişisel bir durum bu zaten aşılama günü mecbur tutmuyorsun çünkü idrara sıkışık olmak gerekiyor su içiyorsun falan ama harici günler hakkında hiçbir şey diyemem 🥰

Benim iğnenin ilk günü ramazanın da ilk günüydü hiç oruç tutmadım başından beri. Benim şahsi fikrim iğnenin orucu bozmayacağı yönünde ama ben bu dönemde vitaminli besleneyim bol su içeyim diye düşündüm o yüzden tutmadım bence tamamen kişisel bir durum bu zaten aşılama günü mecbur tutmuyorsun çünkü idrara sıkışık olmak gerekiyor su içiyorsun falan ama harici günler hakkında hiçbir şey diyemem 🥰
Teşekkür ederim canım bende en azından aşılamaya kadar oruç tutayım sonrasında doktor ne derse onu yaparım bakalım

Dün gece 12 de çatlatma iğnem yapıldı yarın 8 de doktor çağırdı aşılama yapılıcak kızlar önerisi olan var mı dikkat edilmesi gereken,yanımda götürmem gereken vs bişey
Aşılama yapıldı mı nasıl oldu ? Anlatır mısın benim de cuma günü asilamam olacak acı falan oluyor mu ?

Bugün annem geldi yanıma o bi gazladı normalde yapmicaktım.Gün ortası yarım saatlik idrarla yaptım hiçbişey çıkmadı :)) İlk idrarla yapıcam ben silikleşmesini gözlemlemek için 8test almıştım bugün birini ziyan ettim 😅Ben hayatta bekleyemem zaten 25 nisan pazartesi günü Regl olmazsan gel dedi doktor ama ben cumartesi pazar kan verip artıyo mu azalıyo mu kontrol etmiş olurum pazartesi gününü beklemem 😅
Ya ben büyük konuştum test yapmıcam diye ama bi saçma gaza gelip yaptım bıgün negatif resmen moralim çöktü. Sen her gün takip edecektin nedir bugün durumun? 😊

Aşılama yapıldı mı nasıl oldu ? Anlatır mısın benim de cuma günü asilamam olacak acı falan oluyor mu ?
Aşılama sabahı erkenden hastaneye gittik eşim numune verdi 2 saat kadar sanırım bekledik sonra beni doğumhaneye aldılar doktor geldi işlem için.Benim biraz zor oldu açıkçası rahim girişinde perde mi varmış ne.Bi aletlerle uğraştı bi iğne yaptı baya acıdı o sırada.Bikaç kez denedi.Hissettiğim yanmalardan anladığım kadarıyla biraz bi tarafa biraz diğer tarafa enjekte etti o sıvıyı.Yarım saat kadar dinlendim sonra çıktım doktor muayene etti.11inde aşılamam oldu o günden beri temizliği eşim yemekleri annem yapıyo dinleniyorum sürekli ama bence benim tutmadı.Mikroçipli yaptırdım buarada ben.Normal aşılama tecrübem yok bekli onun aşamaları daha farklı oluyodur.Bu benim aşılama hikayem.belirleyici olmasın senin için.Hiç hissetmeyen de var yani.Ama geçip gidiyo hepsi.Beklemek bu sürecin en zor kısmı diyebilirim.Bol şans diliyorum şimdiden

Ya ben büyük konuştum test yapmıcam diye ama bi saçma gaza gelip yaptım bıgün negatif resmen moralim çöktü. Sen her gün takip edecektin nedir bugün durumun? 😊
Benim tamamen geçti iğnenin etkisi.4 gündür yapıyorum giderek silikleşti bugün tamamen kayboldu.Asıl parti şimdi başlıyo ama benimki tutmadı bence çok net hissediyorum bunu.Hiç umudum yok.

Back