- 17 Nisan 2021
- 4.263
- 3.925
- 83
Yaa ben de daha önce 3 kez letu 3 kez klomen kullandım aslında yumurtalarım çok çabuk reaksiyon gösterip büyüyorlar. Bana da 75 ile başlattı duruma göre artırır yada azaltır dozu dedi. Bence bana da bir kutu yeterdi Gonalf 450ml den 3 kutu aldırdı bide bana yetmeyebilir diye rapor yazmışken elinde bulunsun belki ilk seferde olmaz tüp bebekte falan da kullanılıyor gibi şeyler söyledi. Ben tabi o ara neden bahsettiğini anlamıyordum tüp bebekte falan kullanıldığını biliyorum ama doz falan anlamadım o an ilacın nasıl olduğunu bilmediğimden dolayı sonradan öğrendim ki çok fazla yazmış. Olumsuzlukları düşünmeden kendimi hamişliğe hazırlıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah Gerçekten pozitif düşünmenin ve duanın gücüne inanıyorum❤❤❤Amin inşallah hayırlı sonuçlar olsun. Benim de ilk aşılamam bu ve ben de gonal f 75 ile başladım ve hiç doz arttırmaya gerek kalmadan tek kutuda 3 adet yumurta büyüdü. Ama herkesin süreci farklı ve kimsenin kimseden iyi değil. Kendimizi hiç kimsenin süreci ile karşılaştımamalıyız ve zor olsa da da pozitif düşünmeye devam