• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2022 Nisan da Aşılama Yapacaklar Toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kan mı vermeliyim sizce
Bikaç gün bekleyin daha erken.Ben 12 de verdim 2-3 bile çıksa okeydim belirleyici olurdu bi şekilde ama 10.günde ne çıksa anlayamazsın.Düşük çıksa iğne etkisi olabilir hiç çıkmasa daha erken olabilir boşuna kafanı bulandırma

Bikaç gün bekleyin daha erken.Ben 12 de verdim 2-3 bile çıksa okeydim belirleyici olurdu bi şekilde ama 10.günde ne çıksa anlayamazsın.Düşük çıksa iğne etkisi olabilir hiç çıkmasa daha erken olabilir boşuna kafanı bulandırma
Adet olucam gibi sanki adet ağrım var çok fazla siz kaçıncı günde adet olmuştunuz

Adet ağrısı çok var benim de, adete 2-3 gün var ama oldum olucam. 2. Aşılamayı düşünüyorum ama o da bayrama denk geleceğinden bu ayı pas geçeriz normal yolla değerlendirmeye çalışırız. Benim aşılamam çok zor geçt bir de, kanama oldu rahmim çok darmış, doktor anormal derece de dar filan dedi, çok ağrıdı o rahim ağzına takılan alet yüzünden, ergenlere takılanı taktım dedi doktor, yaş 36 bu arada,öyle diyince iyice gerildim. O yüzden baya acıdı, bu tabi benim anatomik yapımdan kaynaklı çoğu kişi hiç hissetmemiş bile. Hayırlısı kızlar, uğraştırmadan kuzularımız bize bir an önce gelsin inşallah 🙏🏻

Ben de maalesef 13. Günümde daha test günüm bile gelmeden adet oldum. Çok erken oldu çok şaşkınım

Evet benim de ilk aşılamamdı. Sat da 30 mart normale göre de çok çok erken geldi. Çok mu stres ettik neden böyle oldu hiç bilmiyorum ya üzüldüm bari bi kan verseydin o kadar tuttum kendimi idrar testi bile yapmadan
Ben hiç dikkat edemedim malasef aşılamam oldu ertesi gün işe gittim hiç dinlemedim ona yoruyorum ama nasip değilmiş inşallah kis falan oluşmamıştır

Ben hiç dikkat edemedim malasef aşılamam oldu ertesi gün işe gittim hiç dinlemedim ona yoruyorum ama nasip değilmiş inşallah kis falan oluşmamıştır
Ben de hiç dikkat etmedim ama doktor etmene gerek yok normal hayatınına devam dediği için öyle davrandım rahat olmaya çalıştım bilmiyorum alakalı mıdır. evet inşallah kist falan yoktur onu da kontrole gidince anlıcaz bakalım

Amin inşallah canım her şeyin hayırlısı olsun tabi ❤️ Senin nasıl geçiyor?
Benim yumurtam nazlı çıktı ya. Pkoluyum diye düşük dozdan temkinli başlayalım dedik ilk kontrolde 8. Gün 8 9 mm iki tane yumurtam vardı dün reglin 11. Günü solda 13 mm tek yumurta gördük dozu artırdı doktorum yarın tekrar gidicem bakalım inşallah güzel büyümüştür 😊

Back