10 idrar için erken
Kan mı vermeliyim sizce10 idrar için erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 idrar için erken
Kan mı vermeliyim sizce10 idrar için erken
Bikaç gün bekleyin daha erken.Ben 12 de verdim 2-3 bile çıksa okeydim belirleyici olurdu bi şekilde ama 10.günde ne çıksa anlayamazsın.Düşük çıksa iğne etkisi olabilir hiç çıkmasa daha erken olabilir boşuna kafanı bulandırmaKan mı vermeliyim sizce
Adet olucam gibi sanki adet ağrım var çok fazla siz kaçıncı günde adet olmuştunuzBikaç gün bekleyin daha erken.Ben 12 de verdim 2-3 bile çıksa okeydim belirleyici olurdu bi şekilde ama 10.günde ne çıksa anlayamazsın.Düşük çıksa iğne etkisi olabilir hiç çıkmasa daha erken olabilir boşuna kafanı bulandırma
Ben olmadım daha.Aşılamamın 13. günü bugün.Yarın yarından sonra olurum en geçAdet olucam gibi sanki adet ağrım var çok fazla siz kaçıncı günde adet olmuştunuz
Ben adet oldum çok erken oldu amaBen olmadım daha.Aşılamamın 13. günü bugün.Yarın yarından sonra olurum en geç
Adet mi kesin?Yerleşme vs ihtimali var mıBen adet oldum çok erken oldu ama
Adet ağrısıyla birlikte oldu muhtemelen adet çok üzüldüm ikinciyi olucakmısınız sizAdet mi kesin?Yerleşme vs ihtimali var mı
Bilmiyorum direkt tüp bebeğe de geçebiliriz henüz karar vermedikAdet ağrısıyla birlikte oldu muhtemelen adet çok üzüldüm ikinciyi olucakmısınız siz
Aynen benim de öle sizinde mi ilk diBen de maalesef 13. Günümde daha test günüm bile gelmeden adet oldum. Çok erken oldu çok şaşkınım
Evet benim de ilk aşılamamdı. Sat da 30 mart normale göre de çok çok erken geldi. Çok mu stres ettik neden böyle oldu hiç bilmiyorum ya üzüldüm bari bi kan verseydin o kadar tuttum kendimi idrar testi bile yapmadanAynen benim de öle sizinde mi ilk di
Ben hiç dikkat edemedim malasef aşılamam oldu ertesi gün işe gittim hiç dinlemedim ona yoruyorum ama nasip değilmiş inşallah kis falan oluşmamıştırEvet benim de ilk aşılamamdı. Sat da 30 mart normale göre de çok çok erken geldi. Çok mu stres ettik neden böyle oldu hiç bilmiyorum ya üzüldüm bari bi kan verseydin o kadar tuttum kendimi idrar testi bile yapmadan
Ben de hiç dikkat etmedim ama doktor etmene gerek yok normal hayatınına devam dediği için öyle davrandım rahat olmaya çalıştım bilmiyorum alakalı mıdır. evet inşallah kist falan yoktur onu da kontrole gidince anlıcaz bakalımBen hiç dikkat edemedim malasef aşılamam oldu ertesi gün işe gittim hiç dinlemedim ona yoruyorum ama nasip değilmiş inşallah kis falan oluşmamıştır
İnşallah hayırlı haberi alırsınızMerhaba kizlar benimde 2. Asilamam ilki tutmadı 2.yide denedim salı günü asilamam oldu bugün 6.gunum Kısmet bakalım inşallah tutar
Amin inşallahİnşallah hayırlı haberi alırsınız
Canım üzülme daha zamanı var demekki. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. İnşallah allahın izniyle çok beklemeden anne oluruz hepimiz❤Ben de maalesef 13. Günümde daha test günüm bile gelmeden adet oldum. Çok erken oldu çok şaşkınım
Amin inşallah canım her şeyin hayırlısı olsun tabi Senin nasıl geçiyor?Canım üzülme daha zamanı var demekki. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. İnşallah allahın izniyle çok beklemeden anne oluruz hepimiz❤
Benim yumurtam nazlı çıktı ya. Pkoluyum diye düşük dozdan temkinli başlayalım dedik ilk kontrolde 8. Gün 8 9 mm iki tane yumurtam vardı dün reglin 11. Günü solda 13 mm tek yumurta gördük dozu artırdı doktorum yarın tekrar gidicem bakalım inşallah güzel büyümüştürAmin inşallah canım her şeyin hayırlısı olsun tabi Senin nasıl geçiyor?