Ben henüz aşılamaya geçemedim yumurtalarım yeteri kadar büyümediği için siz de kaç tane yumurta oluştu acaba birde ne kullanıdız . Ben avokado badem kabak çekirdeği tüketilmesi gerektiğini duymuştumMrb 4 nisanda aşılama oldum dinleniyorum hala başka nelere dikkat etmeliyiz bebek tutunsun diye özel yaptığınız birşey var mı ve sizce belirtiler nezaman başlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2022 Nisan da Aşılama Yapacaklar Toplanalım
- Konu Sahibi rozalin09
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aşılama işlemesine geçmeden önce bakındı benimMerhaba kizlar bende sali günü yaptirdim aşilamami 18 mm di yumurtam 6 gün iğne kullandiktan sonra.. yarin progesteron tahlilim var..progesteron tahlili yaptiran varmi?
Merhaba canım sanırım yeterli değil normal kaç cm olması gerekiyor bilmiyorum sol 12.5 sağ 13 olmuş dedi hemşiresine not alırken hemşire ilk iğnemi vurdu bugün cumartesi pazar tekrar vur kendine pazartesi gel bi bakalım dediBüyük ihtimal yeterli olur istediği boyut da bir yumurtası yoksa muhtemelen ilaçın süresini artırır daha önceden verdiği iğne çatlatma iğnesi olabilir belki yumurta geliştikten sonra çatlatması için kullanılıyor
Merhaba 20 cm olması gerekiyor canım benim de şuan 12 en büyüğü ama ben hergün kendime iğne vuruyorum dün dozunu artırdı pazartesi bende tekrar gidicemMerhaba canım sanırım yeterli değil normal kaç cm olması gerekiyor bilmiyorum sol 12.5 sağ 13 olmuş dedi hemşiresine not alırken hemşire ilk iğnemi vurdu bugün cumartesi pazar tekrar vur kendine pazartesi gel bi bakalım dedi
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım inşallah gidişatımız aynı gibi güzel sonuçlar bekliyoruzMerhaba 20 cm olması gerekiyor canım benim de şuan 12 en büyüğü ama ben hergün kendime iğne vuruyorum dün dozunu artırdı pazartesi bende tekrar gidicem
Merhabalar , süreciniz nasıl gidiyor inşallah iyisinizdir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ben avakado yiyordum zaten ancak kabak çekirdeğini hiç duymamıştım sizin yorumunuza istinaden bakkalldan aldım hemen şuan yiyorum Teşekkür ederim . Ancak ben yumurta asla yiyemiyorum hiç sevmiyorum, inşallah diğer üçü işe yarar :) Pazartesi kontrolüm var tekrardan , bu sabah sol yumurtalık 12.5 sağ 13 çıktı ölçümde Fostimon iğne vurdu hemşiremiz , iki gün sen kendine yap pazartesi gel dediler bakalım artık nasipAşılama öncesi bir hafta Avakado havuç kabak çekirdeği ve yumurta yemiştim. Yumurtamı çok güzel geliştirdi 23-22 mm olmuştu. Ama saşılama sonrası yemedim hiç umarım tutar ya
Aaay inşallah canım benimHadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım inşallah gidişatımız aynı gibi güzel sonuçlar bekliyoruz
- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Selam kızlar bende Nisan aşılama grubundayim.
Gonal f yumurta geliştirici kullandım bugün ise ovitrelle iğne günümdu. Pazartesi asilamam yapılacak. Doktorum carsamba cuma cumartesi ilişki önerdi. Cuma olmadı diğer günler oldu . Bakalım hayırlısı bu arada eşimin tüm tetkikleri normal benim ise çikolata kisti m ve 1 yumurtada zayıflık var . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin aşıları tutsun :)
Gonal f yumurta geliştirici kullandım bugün ise ovitrelle iğne günümdu. Pazartesi asilamam yapılacak. Doktorum carsamba cuma cumartesi ilişki önerdi. Cuma olmadı diğer günler oldu . Bakalım hayırlısı bu arada eşimin tüm tetkikleri normal benim ise çikolata kisti m ve 1 yumurtada zayıflık var . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin aşıları tutsun :)
- 20 Mart 2022
- 331
- 258
- 23
- 33
hiç bişeye gerek yok. 1-2 dakikalık işlem zaten. Sadece işlemden 1 saat önce bol su içmen gerekiyor. İdrara sıkışık olman lazım. Doktorun söyler zaten. Bide İlk gün yatıp dinlen bol bol.Dün gece 12 de çatlatma iğnem yapıldı yarın 8 de doktor çağırdı aşılama yapılıcak kızlar önerisi olan var mı dikkat edilmesi gereken,yanımda götürmem gereken vs bişey
Aay cancağızım çok sağol ama çok korkuyorum biliyomusun pcos var bende aşılama öncesi 40 civarı yumurta vardı doktor sayamadım heralde 40 50 vardır dedi aşırı mı uyarıldı başka Bi şey mi yaşıyorum korkum o aşırı şişti karnım 5 aylık hamile gibiyim yer filan veriyorlar bana yürürken filan çok zorlanıyorum herkeste mi böyle onu anlamadım
Merhaba, bende de pcos var ve aynısını yaşıyorum. Sanki gebe gibiyim. Nefes alıp verirken bile zorlanıyorum aşırı bi gaz sancım var. Bugün aşılamanın 7. Günü ve azaldı ağrılarım. İnalllah tutmuşturAay cancağızım çok sağol ama çok korkuyorum biliyomusun pcos var bende aşılama öncesi 40 civarı yumurta vardı doktor sayamadım heralde 40 50 vardır dedi aşırı mı uyarıldı başka Bi şey mi yaşıyorum korkum o aşırı şişti karnım 5 aylık hamile gibiyim yer filan veriyorlar bana yürürken filan çok zorlanıyorum herkeste mi böyle onu anlamadım
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Ooy inş kuzum benim Allah gönlümüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba, bende de pcos var ve aynısını yaşıyorum. Sanki gebe gibiyim. Nefes alıp verirken bile zorlanıyorum aşırı bi gaz sancım var. Bugün aşılamanın 7. Günü ve azaldı ağrılarım. İnalllah tutmuştur
Ben yeni yeni toparladım adet sancım var şuan ara ara geliyor perşembe akşamı kan testi vericem hayırlı haberleri alırım inş
Ayy inşallah tutmuştur canım yaa sonucunu merakla bekliyorumOoy inş kuzum benim Allah gönlümüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben yeni yeni toparladım adet sancım var şuan ara ara geliyor perşembe akşamı kan testi vericem hayırlı haberleri alırım inş
Afiyet olsun canım , inşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyoruz.Çok tskr ederim kuzum avakado tamam hemen eşime aldırtayım inşalah hepimizin ki tutar dua edelim birbirimize 19 Nisan da kan tahlili yap doktor
- 7 Nisan 2022
- 25
- 13
- 18
- 30
Saol kuzum inşalah bakalım hayırlısı olsun inşalah tutarda paylaşırım sizinleAfiyet olsun canım , inşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun canım yumurtan kaç mm di ben bugün gittim maalesef aşılamayı iptal ettiler L 17/17 R 18/14 yazmışlar kağıda aşılama için çok büyük biz aşılamada bu kadar büyük istemiyoruz dediler 2 ay sonra tekrar çağırdılarAşılamam yapıldı 11de
Progestan verdi
14 gün sonra Regl olmazsan gel test yapıcaz dedi de bekleyemem ben hayatta
Merhaba, nerede yaptıracaktınız acaba? Aslında büyük değil ama çok mu fazla var diye acaba? 4 yumurta ve fazlasına yapmıyorlarHayırlı olsun canım yumurtan kaç mm di ben bugün gittim maalesef aşılamayı iptal ettiler L 17/17 R 18/14 yazmışlar kağıda aşılama için çok büyük biz aşılamada bu kadar büyük istemiyoruz dediler 2 ay sonra tekrar çağırdılar