• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2022 Nisan da Aşılama Yapacaklar Toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Keşke direk tüp bebek için toplatma tapsaydın BNde duymuştum bunu aşırı ilaç kullanılma olabiliyormuş ama öle olanlara genel de aşılama değil de tüp bebeğe çeviriyorlar die biliyorum
Adet olarak vardı canım ama boyutu ufaktı belki o yüzden önerme iş olabilir canım doktorum bi şey demedi istediği boyutta ilk kontrolde 1 tane yumurta vardı son kontrolde 3 tane saydı 🤷🏻‍♀️

İğneyi ne için aldır dı acaba Klomen kullanacaksan anlamdım 🙄 ay inşallah güzel sonuçlar alırsın Klomen bende hep kis yaptı inşallah sen de bir sorun yaşanmaz
Bende çözemedim canım valla hatta eşimle beraber bizde aynı şeyi düşündük 😟 bende de Polistik over bakalım olur mu olmaz mı nasip 🤷‍♀️ Klomen bel ağrısı yapar mı bugün üçüncü ilacı içtim sabah akşam 6 tane ilaç oldu bugün akşama doğru bel ağrım başladı

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim bu yıl Tedaviye başladık iki kere Klomen kullandım ve her seferinde kistim oluştu ve sadece 1 yumurta elde edebildik. O yüzden aşılamaya geçtik Fostimon 75 ilk 5 tane iğne verdi bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah güzel sonuçlar alırız benim olan var mı ya da Aşılama olanlar nereler dikkat edilmeli ?
Ben bugün aşılamamı oldum iğne sürecinde sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaptım eşime sperm hızlandırıcı takviyeler verdim bugünde acısız ve ağrısız bir aşılama geçirdim şimdi de progesterona başladık inşallah herkesin en kısa zamanda bebişi olur🙏

Adet olarak vardı canım ama boyutu ufaktı belki o yüzden önerme iş olabilir canım doktorum bi şey demedi istediği boyutta ilk kontrolde 1 tane yumurta vardı son kontrolde 3 tane saydı 🤷🏻‍♀️
Benim de ilk gittiğimde 1 yumurta gelişiyor dedi son kontrolde 3 e çıktı her seferinde görünmüyor sanırsam

Benim de ilk gittiğimde 1 yumurta gelişiyor dedi son kontrolde 3 e çıktı her seferinde görünmüyor sanırsam
Daha fazla olursa iptal ediyorlarmış başka arkadaşlarımızın başına gelmiş
3 tanede bile suratını ekşitti doktorum ya üçüz olursa diye 🤭🤭 dedim şansımız yüksek en azından 3 te 1 olur belki 🤭

Daha fazla olursa iptal ediyorlarmış başka arkadaşlarımızın başına gelmiş
3 tanede bile suratını ekşitti doktorum ya üçüz olursa diye 🤭🤭 dedim şansımız yüksek en azından 3 te 1 olur belki 🤭
Keşkee olsa 1 taneye duacıyız 3 ü nerdeee

Bende çözemedim canım valla hatta eşimle beraber bizde aynı şeyi düşündük 😟 bende de Polistik over bakalım olur mu olmaz mı nasip 🤷‍♀️ Klomen bel ağrısı yapar mı bugün üçüncü ilacı içtim sabah akşam 6 tane ilaç oldu bugün akşama doğru bel ağrım başladı
Yapıyor canım bel kaşık ağrısı göğüs ağrısı çok yapıyor

Mrb 4 nisanda aşılama oldum dinleniyorum hala başka nelere dikkat etmeliyiz bebek tutunsun diye özel yaptığınız birşey var mı ve sizce belirtiler nezaman başlar

Selam kızlar. Bu ay ben de aşılama yapacağım inş. Bu 2. Olacak . Klomene başladım bu sabah. 3 yıldır istiyoruz bizde. İnş hepimizinkiler tutar. Bu mübarek ay bereket getirir umarım 😊

Mrb 4 nisanda aşılama oldum dinleniyorum hala başka nelere dikkat etmeliyiz bebek tutunsun diye özel yaptığınız birşey var mı ve sizce belirtiler nezaman başlar
Hayırlı olsun tatlım inşallah Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin 🤲🏻 İyi dinlenmeler 🌸 haftada 2 kez avakado tüketebilirsin bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor 💕

Aşılama öncesi bir hafta Avakado havuç kabak çekirdeği ve yumurta yemiştim. Yumurtamı çok güzel geliştirdi 23-22 mm olmuştu. Ama saşılama sonrası yemedim hiç umarım tutar ya

Çok tskr ederim kuzum avakado tamam hemen eşime aldırtayım inşalah hepimizin ki tutar dua edelim birbirimize ❣️🤲🤗19 Nisan da kan tahlili yap doktor

Teşekkür ederim canım 🌸 Cuma’ya az kaldı bakalım ne dicekler acaba sadece klomen yeterli olacak mı veya iğnelere başlatacaklarmı 🤷‍♀️ Nasip
Büyük ihtimal yeterli olur istediği boyut da bir yumurtası yoksa muhtemelen ilaçın süresini artırır daha önceden verdiği iğne çatlatma iğnesi olabilir belki yumurta geliştikten sonra çatlatması için kullanılıyor

Bugün benim normalde iğne günüm bitmiş ti ve aşılmaya geçecektik ama malesef yumurtalarım büyümemiş ilaçın dozunu artırdı pazartesi tekrardan çağır dı malesef henüz aşılamaya geçemedim 😢🙁

Back