Yani doktorun söyledikleri ve kağıda yazdıkları bınlar 4 adet demekki , Umuttepe eğitim araştırma hastanesindeydim canımMerhaba, nerede yaptıracaktınız acaba? Aslında büyük değil ama çok mu fazla var diye acaba? 4 yumurta ve fazlasına yapmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani doktorun söyledikleri ve kağıda yazdıkları bınlar 4 adet demekki , Umuttepe eğitim araştırma hastanesindeydim canımMerhaba, nerede yaptıracaktınız acaba? Aslında büyük değil ama çok mu fazla var diye acaba? 4 yumurta ve fazlasına yapmıyorlar
Sen ne yaptın tatlım aldın mı aşılama için randevunuBenim de Yarın kontrolüm var bakalım yumurtalarım büyüdüyse aşılama günü belirlenecek inşallah hayrlısı olsun hepimiz için sonuçu belli olan yok mu
Evet canım 4 tane yumurtam oluşmuş 19 15 17 14 çarşamba günü bakalım inşallah biri tutarSen ne yaptın tatlım aldın mı aşılama için randevunu
Sonuç aldınız kı acabaMerhaba bende 1.5 yıldır istiyorum olmuyor. İlk Aşılamamı cuma günü oldum. Bugün 3. Günündeyim.
Bende direkt fostimon iğneyle başlamıştım. Şimdi Bol bol dinlenmeye çalışıyorum Çok mümkün olmasada :) Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Oruç tutmuyorum mesela sabahları mutlaka avokado yumurta havuç ceviz yiyorum. Ayrıyetten folik asit alıyorum. İnş tutunur bakalım. Bu süreçte biraz dikkat etmek gerekiyor. Genelde normal hayatınıza devam edebilirsiniz deniliyor ama. Aşılamada çok nadir hamile kalan duyuyoruz. O kadar emek veriyoruz sonuçta en azından elimizden geldiği kadar çabalıyalım. Artık gerisi Allah’a kalmış zaten
11. Günüm bugün. Cuma günü kan vericem o zaman belli olcak sonuç bakalım.Sonuç aldınız kı acaba
Hayırlı olsun canım inşallah benim de rakamları aynı sayılır ama iptal ettiler aşılama için bu kadar büyük istemiyoruz fazla büyümüş dediler 2 ay sonra gel dediler devlete mi gidiyordun sende benim. 17/17. 18/19Evet canım 4 tane yumurtam oluşmuş 19 15 17 14 çarşamba günü bakalım inşallah biri tutar
Büyüklükleri ideal ama sayıları fazla olmuş. Dördüncü 13 14 te olsaydı yaparlardı. Sağda iki solda iki tane büyümüş. İki ay sonra tekrar denersiniz sağlık olsun. Benim de 20,19,18 idi doktor bir tane daha olsa yapmazdım dediYani doktorun söyledikleri ve kağıda yazdıkları bınlar 4 adet demekki , Umuttepe eğitim araştırma hastanesindeydim canım
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBüyüklükleri ideal ama sayıları fazla olmuş. Dördüncü 13 14 te olsaydı yaparlardı. Sağda iki solda iki tane büyümüş. İki ay sonra tekrar denersiniz sağlık olsun. Benim de 20,19,18 idi doktor bir tane daha olsa yapmazdım dedi
Amin hepimizin inşallahAllah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Benim biri 18 di o gün 15.00 bi gonal f gece 00.00 ovitrelle vurdum 20yi geçmiştir bi tane de 12.63mm vardı o da büyümüştür cumartesi oldu bu.Bugün aşılamadan sonra muayene etti büyük olan çatlamış sürpriz yumurtam 20mm olmuş bu da her an çatlayabilir dedi doktor.İlişkiye girin mutlaka bugün dedi ama alt karında baskı hissediyorum nasıl olucak bilmiyorum.Bi de rahim ağzım darmış aşılamayı bikaç kez denedi en son iğne yaptı sonra baya kanırtarak soktu aşırı yandı canım ama ne bi kanama ne bi leke hiçbişey yok.Ben baya kanamam olur diye düşünüyodum okuduklarımdan yola çıkarak.Hayırlı olsun canım yumurtan kaç mm di ben bugün gittim maalesef aşılamayı iptal ettiler L 17/17 R 18/14 yazmışlar kağıda aşılama için çok büyük biz aşılamada bu kadar büyük istemiyoruz dediler 2 ay sonra tekrar çağırdılar
Benim doktorum da sağlıklı 1 yumurta istiyorum sadece dedi bana diğer yumurtam piyangodan çıktı aşılamadan sonra gördük neyse ki:) 3 yumurtayla aşılamanın a’sına ikna edemezdim asla yapmazdıBüyüklükleri ideal ama sayıları fazla olmuş. Dördüncü 13 14 te olsaydı yaparlardı. Sağda iki solda iki tane büyümüş. İki ay sonra tekrar denersiniz sağlık olsun. Benim de 20,19,18 idi doktor bir tane daha olsa yapmazdım dedi
Ben özele gidiyorum canım hemen hemen aynı aslında yumurtalarımız hatta bugün iki tane iğne vurulmam için ilaç ve çatlatma iğnesi yazdı bana çarşamba günü aşılamam olucakPardon yanlış yazmışım 18/14 17/17 yazıyor şimdi kağıda baktımda
Bana nasıl yapıyorlar acaba benim 4 yumurtam var çarşamba aşılmam olucak en büyüğü 19Benim doktorum da sağlıklı 1 yumurta istiyorum sadece dedi bana diğer yumurtam piyangodan çıktı aşılamadan sonra gördük neyse ki:) 3 yumurtayla aşılamanın a’sına ikna edemezdim asla yapmazdı
Özel hastane mi sizinki. Ya bizimkisi çok kara düzen oldu. Her şeyi ben hatırlattım ben söyledim doktoraBenim doktorum da sağlıklı 1 yumurta istiyorum sadece dedi bana diğer yumurtam piyangodan çıktı aşılamadan sonra gördük neyse ki:) 3 yumurtayla aşılamanın a’sına ikna edemezdim asla yapmazdı
Bilmiyorum canım her doktorun tekniği farklıdır her hastaya da farklı davranıyorlardır eminim.Doktor artık okadar biliyo ki ne kullanırsam ne olur vücudum ne tepki verir ne yaparsa ne olur…Ona göre ilaç kullandırmış ve işlem yapmıştır seninki de aynı şekilde eğer uzun süredir gidiyosanBana nasıl yapıyorlar acaba benim 4 yumurtam var çarşamba aşılmam olucak en büyüğü 19
Özel evet.Doktor herşeyi not ediyo bi önceki görüşmede ne olmuştu nerden devam ediyo öyle takip ediyo benim başıma hiç gelmedi öyle bişey.Devlet hastanelerinde her konuda herşey kara düzen gidiyo bazen özel hastanelerde de hasta değil müşteri muamelesi görüyosun o noktada da doktorun kim olduğu çok önemli ama yine de imkanı olan özele gitsin bunlar hassas konular.Hayal kırıklığı çok derin oluyo.Bi de ihmal olduğunu düşünürsen duygusal anlamda işin içinden çıkamazsın karşında muhattap da bulamazsın bu konuda ne yazık ki.İçinin rahat olması çok önemliÖzel hastane mi sizinki. Ya bizimkisi çok kara düzen oldu. Her şeyi ben hatırlattım ben söyledim doktora
Evet haklısınız, biz küçük bir ilde yaşıyoruz ben çalışıyorum sürekli gidip gelemem diye aşılamayı burda devlette yapalım tutmazsa tüp bebeğe özele gideriz demiştim. Bu tutmazsa bende özele gideceğim sanırımÖzel evet.Doktor herşeyi not ediyo bi önceki görüşmede ne olmuştu nerden devam ediyo öyle takip ediyo benim başıma hiç gelmedi öyle bişey.Devlet hastanelerinde her konuda herşey kara düzen gidiyo bazen özel hastanelerde de hasta değil müşteri muamelesi görüyosun o noktada da doktorun kim olduğu çok önemli ama yine de imkanı olan özele gitsin bunlar hassas konular.Hayal kırıklığı çok derin oluyo.Bi de ihmal olduğunu düşünürsen duygusal anlamda işin içinden çıkamazsın karşında muhattap da bulamazsın bu konuda ne yazık ki.İçinin rahat olması çok önemli
Ne kadar süredir deniyorsunuzEvet haklısınız, biz küçük bir ilde yaşıyoruz ben çalışıyorum sürekli gidip gelemem diye aşılamayı burda devlette yapalım tutmazsa tüp bebeğe özele gideriz demiştim. Bu tutmazsa bende özele gideceğim sanırım
Ben çalıştığım için çalışma saatlerim devlet le uymuyor malesef hep özele gittim o yüzden en iyi dedikleri doktora da gittim emin ol hepsi aynı her gittiğim de ben hatırlatıyordum kendimi maliyet açısından da ekstra külfet özel ve doktorlar hep aynıÖzel evet.Doktor herşeyi not ediyo bi önceki görüşmede ne olmuştu nerden devam ediyo öyle takip ediyo benim başıma hiç gelmedi öyle bişey.Devlet hastanelerinde her konuda herşey kara düzen gidiyo bazen özel hastanelerde de hasta değil müşteri muamelesi görüyosun o noktada da doktorun kim olduğu çok önemli ama yine de imkanı olan özele gitsin bunlar hassas konular.Hayal kırıklığı çok derin oluyo.Bi de ihmal olduğunu düşünürsen duygusal anlamda işin içinden çıkamazsın karşında muhattap da bulamazsın bu konuda ne yazık ki.İçinin rahat olması çok önemli