- 9 Temmuz 2018
- 646
- 738
- 103
Bende evet özellikle bu defa normal dogum destekleyen doktor aradım yoksa hemen sezeryan diyolar yaHadi hayırlısı inşallah böyle normal doğum için zaman tanıyan strese sokmayan doktorları seviyorum
Sut hemen ınmez cnm önce damla damla sonra akar kıwama gelırKızlar sütünüz hemen geldi mi normal doğum sonrasında taburcu olacağım ya dikişim de var duş alabilirim herhalde Bi de çocuklarınız hemen kaka yaptı mı bizimki yapmadı Bi de memeyi tam tutturamıyoruZ kendini geri çekiyor
Cok gecmiş olsun cnmBizde 36 gunlukken gittik bizede şimdilik sorun yok ama damarlar tam gelişmemiş tekrar bakicaz dedi arkadaşa da aynısını demişler oda 2. Sine gitmemiş, yok ya bidaha yaptırmak istemiyorum 3. Ayda normal göz muayenesine giderim
Benimki öyle işte her durumda hemen sezaryen diyo hem kendime olan inancımı kırıyo hem de önemli bi durum olmadığı sürece normal doğum denemek istiyorum doktorum yakın akrabam olmasa değiştirirdim de şartlar el vermiyorBende evet özellikle bu defa normal dogum destekleyen doktor aradım yoksa hemen sezeryan diyolar ya
Malesef aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum silikon ucu biraktirmak istiyorum ama onsuz çok zor tutuyor memeyi nasıl alıştırcam bilmiyorumMerhaba kakayi hatırlayamadım, ertesi gün yapmış olabilir. Memeyi biz de tutturamadık, silikon uç ile emiyor. Şu an da hala silikon uç ile emiyor, hastaneye haftada bir iki kez götürüp emzirme danışmanı ile memeyi tutturma çalıştırıyoruz. Çenesi kuvvetlendikce silikonu atar dediler, üç haftalık şimdi tam olarak ne zaman bırakır bebekten bebege değişirmis. Benim meme ucum yeterliymis ama kızımiz emerken damagina tam değsin istiyormuş. Ya da hastanede çok erken verdiler silikon uç ve alışkanlık oldu, bilemiyorum artık..
Bizim de 2-3 aylıkken dedi 4-12 hafta arası kalça ultrasonu istedi bir haftalikken de işitme testi yapilmistiKızlar herkesin doktoru göz muayenesi için 3 aylıkken mi yaptırın dedi. Bizim yenidoğan doktorumuz 15 günlükken dedi. Hastanelerde randevu bulamadım. Özel göz hastanesinden randevu aldım. Erken olmaz değil mi ?
Ne aç ne tokken denetmeye calisiyorum. Memeyi bir elinizle kavrayarak ağzına resmen tikmaniz gerekiyor, o anda emmesi başlarsa parmağınız ile çenesini uyararak emmesini hızlandırabilirsiniz. Ben hastanedeki emzirme uzmanına gidiyorum, evde de arada denetiyorum ama tam olmuyor. Hemşire cok da zorlamayın, inatlasmayin dedi. Zamanla çenesi güçlenecek o zaman daha kolay olacak dedi. Bir de tam o deneme yaparken enjektorle sağdigim süt ile ağzına verdi kandırmak için, haftaya tekrar deneyecek. Ben çok üzüldüm bu konuya ama şimdi zamana bıraktim, memem yara olmadı en azından diyorum.Malesef aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum silikon ucu biraktirmak istiyorum ama onsuz çok zor tutuyor memeyi nasıl alıştırcam bilmiyorum
İşitme testini 1 günlükken hastaneden çıkmadan yaptık biz. Kalça ultrasonunada 45 günlükken dedi. Göz için küçük ya damlayla bakarlar mı diye korkuyorum. Kızımın gözleri açık ama. Rop muayenesi gibi yaparlarsa gitmeyelim bizde. Bilemedim herkese doktoru 3 aylıkken önermiş.Bizim de 2-3 aylıkken dedi 4-12 hafta arası kalça ultrasonu istedi bir haftalikken de işitme testi yapilmisti
Benide 1 aylikken cagirdilar goze. Ama hastanede gorduk ki bazi bebekleri daha kucuk gormuyo 1 ay sonra tekrar gelin fln diye cagirmislar. Anne sinirliydi niye erken cagiriyolar o zaman fln diyeİşitme testini 1 günlükken hastaneden çıkmadan yaptık biz. Kalça ultrasonunada 45 günlükken dedi. Göz için küçük ya damlayla bakarlar mı diye korkuyorum. Kızımın gözleri açık ama. Rop muayenesi gibi yaparlarsa gitmeyelim bizde. Bilemedim herkese doktoru 3 aylıkken önermiş.
İnşallah dilediginiz gibi olurNe aç ne tokken denetmeye calisiyorum. Memeyi bir elinizle kavrayarak ağzına resmen tikmaniz gerekiyor, o anda emmesi başlarsa parmağınız ile çenesini uyararak emmesini hızlandırabilirsiniz. Ben hastanedeki emzirme uzmanına gidiyorum, evde de arada denetiyorum ama tam olmuyor. Hemşire cok da zorlamayın, inatlasmayin dedi. Zamanla çenesi güçlenecek o zaman daha kolay olacak dedi. Bir de tam o deneme yaparken enjektorle sağdigim süt ile ağzına verdi kandırmak için, haftaya tekrar deneyecek. Ben çok üzüldüm bu konuya ama şimdi zamana bıraktim, memem yara olmadı en azından diyorum.
Niye sezeryan ki suni ya da fitille niye denemiyorlarBugün suyu biraz az dedi Pazartesiye kadar gelmezse sezaryenle alınacakmış artık hayırlısı
Şükür bizimki de yaptı kurtulduk canım rahatladık daha ben yapamadım ve lohusalık çok kötü geçiyor karnım ağrıyor Bi terleyip Bi üşüyorum kendi emdikçe midem bulanıyor kusuyorum anlamadım bu işiHemen gelmiyor canim basta damla damla geliyor 1 2 gune artiyor gelmesi.
Benimki 2. Gun ikindi gibi yapmisti kakasini. Mama verdikte bence oyle yapti benimki yoksa daha cok beklerdik gibi
Suyu azalmış risk almayalım diyo ben suni denemek istiyorum birdahaki gidişimde söylicem bunu şimdiki doktorlar hemen sezaryen diyo moralimi bozdu zatenNiye sezeryan ki suni ya da fitille niye denemiyorlar
Vakumuda yaptılar canım onu unutmuşumKizlar
Oncelikle cokk gecmis olsun cnm
Saglicakla buyut bebisini
Dogumun hizli gelismis masallah darisi dogurmayanlarin basina
İkinamazsan bebisin poposundan bastirarak ittirmek zorundalar cnm neticede normal dogum sureci coktan baslamis baska bisey yapamazlar
Bazi hastanelerde wakum duydum
Ama hicc onerilen bisey degil basta bebegin kafa yapisi degisiyo
Bana da dogum esnasinda eger ikinamazsan yukardan bastirip ittirmene yardimci olacagiz dedilernormal bisey yani
Ben de hep emzirirken bakiyorum, bakmasam kafayi yerim iyice artık psikolojim zaten pamuk ipligindeKizlar emzirirken telefonumla uğraşıyorumsizce kötü bir şey mi, yani ilgisiz gibi hissediyorum. Ama bir yandan saatler geçiyor, boş oturarak çok zor. Siz neler yapıyorsunuz emzirirken.
Cnm nasil oldun gectimi emzirirken acin. Suan ben oyleyim cnm cok yaniyo kremde kullaniyorum ama bilemedim. Senin gectimiCanım acısı çok muydu gerçekten geçti mi bildiğin bıçakla kesiyolar gibi
Netflix açıyorumKizlar emzirirken telefonumla uğraşıyorumsizce kötü bir şey mi, yani ilgisiz gibi hissediyorum. Ama bir yandan saatler geçiyor, boş oturarak çok zor. Siz neler yapıyorsunuz emzirirken.
Bebeğin emmediği için beyin burda süte ihtiyaç yok diye süt üretmiyor. O yüzden 15 dk bi meme, 15 dk diğer meme verilmesi gerekiyor.Bir sonraki emzirme seansında en son verilen memeden başlanılması gerekmişBebeğim bir memeyi daha güzel tutuyor diye geneli onu verdim. Şimdi diğer göğsüm yumuşacık bütün gün emmese sert olmuyor. Bunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?