- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
Emzikte veriyorum düşürüyor anında uyanıyor sabah 7de kalktık kucağımda uyuyor koyduğum an uyanıyor yemin ederim tuvalete gidemedim saatlerdir tutuyorumBilmiyorum belki size yanlış gelebilir ama benim kızımda bir uyandı mı 4 saat uyanık. Emzik veriyorum ben. Biraz duruyor emzikle
Masallah sağlikla buyut yavrunuKızlar sabah namaza kalktım karnım gurulduyordu gaz falan vardı neyse uyudum 7 de kalktım gene var ishal de oldum lavaboda sancı tuttu ama doğuma ihtimal vermemiştim sancılar 10 ve 5 dk da geliyordu 1 saat bekledim eşimi uyandırdım duş falan derken 9 oldu hastaneye geldim 3 cm açıklığım vardı yukarı çıktım 5 dediler suni sancı verdiler ıkınmayı beceremedim ama açılma hızlıydı zorla doğurttular karnıma basarak son dakika kesi attılar ama kavuştuk şükür inat emmek istemiyor tutmuyor sürekli uyuyor darısı kalanlara inş
Neden bastiriyolar ya keşke rahat biraksalarmis neyse.. emer canım size bol sütlü günler olsun insaallah. Allah analı babalı büyütsünKızlar sabah namaza kalktım karnım gurulduyordu gaz falan vardı neyse uyudum 7 de kalktım gene var ishal de oldum lavaboda sancı tuttu ama doğuma ihtimal vermemiştim sancılar 10 ve 5 dk da geliyordu 1 saat bekledim eşimi uyandırdım duş falan derken 9 oldu hastaneye geldim 3 cm açıklığım vardı yukarı çıktım 5 dediler suni sancı verdiler ıkınmayı beceremedim ama açılma hızlıydı zorla doğurttular karnıma basarak son dakika kesi attılar ama kavuştuk şükür inat emmek istemiyor tutmuyor sürekli uyuyor darısı kalanlara inş
Yaa kuzu hayırlı olsun maşallah güzel bi doğum olmuş en azından hızlı ilerlemiş darısı başımıza inşallahKızlar sabah namaza kalktım karnım gurulduyordu gaz falan vardı neyse uyudum 7 de kalktım gene var ishal de oldum lavaboda sancı tuttu ama doğuma ihtimal vermemiştim sancılar 10 ve 5 dk da geliyordu 1 saat bekledim eşimi uyandırdım duş falan derken 9 oldu hastaneye geldim 3 cm açıklığım vardı yukarı çıktım 5 dediler suni sancı verdiler ıkınmayı beceremedim ama açılma hızlıydı zorla doğurttular karnıma basarak son dakika kesi attılar ama kavuştuk şükür inat emmek istemiyor tutmuyor sürekli uyuyor darısı kalanlara inş
Emzik önerdi doktoru, ama ağlarken susturmak için değil uykuya dalmasi için. Tabi derin uykuya geçince ağzından alırsın dedi. Ama tabi söylenen hiçbir zaman pratiği tutmuyor. Kızın emziği tutamiyor, çok heyecanlanıyor emzikle ve düşünce de sinirleniyorBilmiyorum belki size yanlış gelebilir ama benim kızımda bir uyandı mı 4 saat uyanık. Emzik veriyorum ben. Biraz duruyor emzikle
Canım Eğer bebeğimiz düzenli ve güzel emiyorsa sağmamıza gerek yokmuş.Emzirme danışmanları öyle söylüyor.Ben arada çok dolu hissettiğimde sağıyorumArkadaşlar merhaba, her emzirme seansı sonrası sağma yapıyor musunuz. Sağmak beni çok sıkıyor, her zaman yapmıyordum sadece çok dolgun hissedersem.bir de tek göğüs emzirirken diğer göğüse manuel mochi pompa koyuyorum, o yeterli diye dusunuyordum ancak bir hemşire ile konuştum o her emzirme seansı sonrası sağ dedi (üç saat arayla). Bana çok zor geliyor açıkçası, hem bebek uyumuyor zaten kucağımda çocukla zor. Uyuduğu zaman da ben yatıp diblenmek istiyorum, makine başında yarım saat zor geliyor.
Yeni dogdugu an hepsini bitiremedigi icin sagım öneriliyor ama haricinde emen bebeginiz varsa sağmak neden onu hic anlayamiyorum zaten önerilmiyor da sütü az olur arttirmaya çabalarsın o ayrı ama sutunuz yetiyorsa hic gerek yok sagmaya fazlasida zarar bu sütün hic sagim yapmadim bi defa tek meme emip uyuyunca kalani sagayim dedim bin pisman oldum bi uyandi yirtti ortaligi tobe ettimArkadaşlar merhaba, her emzirme seansı sonrası sağma yapıyor musunuz. Sağmak beni çok sıkıyor, her zaman yapmıyordum sadece çok dolgun hissedersem.bir de tek göğüs emzirirken diğer göğüse manuel mochi pompa koyuyorum, o yeterli diye dusunuyordum ancak bir hemşire ile konuştum o her emzirme seansı sonrası sağ dedi (üç saat arayla). Bana çok zor geliyor açıkçası, hem bebek uyumuyor zaten kucağımda çocukla zor. Uyuduğu zaman da ben yatıp diblenmek istiyorum, makine başında yarım saat zor geliyor.
Sen doktora gitmemiş miydin bugün canimYaa kuzu hayırlı olsun maşallah güzel bi doğum olmuş en azından hızlı ilerlemiş darısı başımıza inşallahBana umut oldun egzersiz yapamıyorum yatarak geçirdim vs diye korkuyordum demek ki olunca oluyormuş gayet emme süreçleriniz kolay olur inşallah
Yok ben Salı günü gittim canım herhangi bir şey yoktu bugün yürüyüş ve biraz squat yaptım bakalım faydası olur inşallahSen doktora gitmemiş miydin bugün canim
Kafası geldi o yüzden canım çıksın diye yoksa nefes alamıyorlar Bi de ıkınamadım ya ondanNeden bastiriyolar ya keşke rahat biraksalarmis neyse.. emer canım size bol sütlü günler olsun insaallah. Allah analı babalı büyütsün
Ben tek 3 kere yarım saat bile yürümedim diye bilirim canım Bi de 1 kere 2 kat aşağı indim çıktım o şu kesiği de atmasalardı iyiydi ama Allah tan bana bir tane atmış birine bayağı atmış devletler beklemek istemiyor hemen doğursun gitsin çabasındaYaa kuzu hayırlı olsun maşallah güzel bi doğum olmuş en azından hızlı ilerlemiş darısı başımıza inşallahBana umut oldun egzersiz yapamıyorum yatarak geçirdim vs diye korkuyordum demek ki olunca oluyormuş gayet emme süreçleriniz kolay olur inşallah
Aynen demek ki yapın uygunmuş canım sayende normal doğum inancım arttı valla çok sevindimBen tek 3 kere yarım saat bile yürümedim diye bilirim canım Bi de 1 kere 2 kat aşağı indim çıktım o şu kesiği de atmasalardı iyiydi ama Allah tan bana bir tane atmış birine bayağı atmış devletler beklemek istemiyor hemen doğursun gitsin çabasında
Bizim 4. emziğimiz 2si hastanede 1 i evde kaybolduEmzik önerdi doktoru, ama ağlarken susturmak için değil uykuya dalmasi için. Tabi derin uykuya geçince ağzından alırsın dedi. Ama tabi söylenen hiçbir zaman pratiği tutmuyor. Kızın emziği tutamiyor, çok heyecanlanıyor emzikle ve düşünce de sinirleniyoryani sakinlestirecegine iyice onu geriyor. Tabi süt akan annesi emzik olarak varken napsin o emziği Siz hangi marka emzik kullandınız, ben philipps avent almıştım.
Sağdığımız sütleri napıcaz kiArkadaşlar merhaba, her emzirme seansı sonrası sağma yapıyor musunuz. Sağmak beni çok sıkıyor, her zaman yapmıyordum sadece çok dolgun hissedersem.bir de tek göğüs emzirirken diğer göğüse manuel mochi pompa koyuyorum, o yeterli diye dusunuyordum ancak bir hemşire ile konuştum o her emzirme seansı sonrası sağ dedi (üç saat arayla). Bana çok zor geliyor açıkçası, hem bebek uyumuyor zaten kucağımda çocukla zor. Uyuduğu zaman da ben yatıp diblenmek istiyorum, makine başında yarım saat zor geliyor.
Evet mor kırmızı karışımı bir renk ama çoğu yeni doğanda var içiniz ferah olsunBende öyle düşünmüştüm de nette gitmesi gerek falan yazıyor. Böyle kızarıklık değilde morluk gibi mi sizinde.
Bu ara bana da bu konu afaganlar getiriyor ya sağmaktan gına geliyor. Ben de çok dolgunsa sağıyorum yoksa tüm gün pompa başında geçmez. Benimki de mochi elektrikli yok bendeArkadaşlar merhaba, her emzirme seansı sonrası sağma yapıyor musunuz. Sağmak beni çok sıkıyor, her zaman yapmıyordum sadece çok dolgun hissedersem.bir de tek göğüs emzirirken diğer göğüse manuel mochi pompa koyuyorum, o yeterli diye dusunuyordum ancak bir hemşire ile konuştum o her emzirme seansı sonrası sağ dedi (üç saat arayla). Bana çok zor geliyor açıkçası, hem bebek uyumuyor zaten kucağımda çocukla zor. Uyuduğu zaman da ben yatıp diblenmek istiyorum, makine başında yarım saat zor geliyor.
Sağdığınız sütü dondurucuda nasıl saklıyorsunuz? Süt poşetim yok kavanoza koysam olur mu acabaBu ara bana da bu konu afaganlar getiriyor ya sağmaktan gına geliyor. Ben de çok dolgunsa sağıyorum yoksa tüm gün pompa başında geçmez. Benimki de mochi elektrikli yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?