2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Has zeytinyağı başka bişey deneme

İlk 1 hafta bizde böyleydik ayaklarını geri çeke çeke ağlıyordu gece asla uykuya dalamıyordu gazını çıkarıyordum ama sadece memede susuyordu doktora söyledim gaz damlası verdi sap simplex bana 15 damla verebilirsin dedi ama ben günde 2 kere 5er damla veriyorum hem ağızdan hem alttan daha rahat gaz çıkarır oldu ve çok şükür gece uykusu uyuyoruz 2 2.5 saatte bir kalkıyoruz

Inan ben de oyle yalnız degilsin gece fobisi basladi bende de resmen gece olmasin istiyorum. Cok zorlaniyorum gercekten Allah yardimcimiz olsun insallah uyurlar artik

Aynn ya bende ayni dertten muzdaribim surekli memedeyiz
Ben dedigim gibi maflorr kullanali biraz azaldi buyuk tuwaleti
Sende alabilirsin
Bizde biogaia almıştık hem gaz için hem de probiyotikli olduğu için sindirim sistemi düzelir bağırsakları düzenlenir dedi dr ama bunu da deneyeceğim

Senin belirtiler arttı gibi bak 1-2 güne doğum olur bence inşallah girmişlerdir artık yaa benimki de uğraşıp duruyor yerlerini bulsunlar artık rahatlayalım biz de biraz
Seninki de mi girmemiş ben hiç sormadım bugün yalancı sancılar geliyor sürekli valla doğurmaktan korkuyorum diğer doğumum aklıma geliyor

Seninki de mi girmemiş ben hiç sormadım bugün yalancı sancılar geliyor sürekli valla doğurmaktan korkuyorum diğer doğumum aklıma geliyor
Ben de soramadım hızlı hızlı baktı gönderdi zaten fırsat bulamıyorum sormaya senin düşük değil miydi önceki benim de 2 düşüğüm var da

Emovate krem ve tyrosyd krem ben ikisini ayni anda kullanuyordum oglumda ama pisigi cok kotu durumdaydi gecmiyordu eser miktarda kortizon var iclerinde ben bi zararini gormedim 10 ayda suratina kullanmsdik alerjisinden kaynakli tercih sizin tabiki ama aninda cozum şıp diye keser

Aaa bu benim oğlan Eşime bu çocuk olmamış yapamamışız diyorum. Büyük insan kadar bile uyumuyor yenidoğanı geçtim. Sürekli emmek istiyor. Alkolikler gibi emip emip kusuyor sonraEşime diyorum sağlam içici oğlun (tövbe tövbe ) Eşim bakmak ilgilenmek istiyor ama eşimden nefret edercesine ağlıyo ona gidince. Eşimde memem yok diye böyle yapıyır diyoUmarım düzelirler
Al bi tane daha. Grubun şanssızları biziz sanırım

Tyrosyd merhemi evde wst cnm
Tek onu sursem fayda eder mi acaba trawazol kullandim bende dun ama gecer gibi oluyo geri tekrar syni sekilde ertesi gun tazeleniyo
Birde ilginctirki gobegi dusene kadar yikamadik ozaman hic birsey yoktu
Yikandigi an basladi sampuandanmi cildin koruyucu tabakadi yikaninca gitti ondan mi bilemedim kac gundur cekiyoruz

Mama kullaniyormu kakada tahris edebiliyor bazen evet tyrosy dde tek basina yarar yine cok asiri degilse sdce tyrosyd suruyodum ama coksa emovate de istiyordu cocuk aci cekecegne surun bence sabaha söner gider bn neler aldim denedim hicbiri kar etmemisti bunlar şıp diye duzeltiyor surun gunde 2 3 defa dueuma gore gecer hemen tamamen gecmeden kesmeyin tekrarliyor

Kızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
Doğumun gerçekleşmiştir artık herhalde. İnşallah ikiniz de çok iyisinizdir. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Temizlerken çok tahriş etmemeye çalışın. Ciltleri çol hassas. Tampon hareketleriyle temizleme pamuğuyla kurulayın. Tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra altını biraz açık bırakın hava alsın. Hava sıcak olduğu için terleme yapıyor muhtemelen o da zorluyordur. Bunlarla da olmazsa bez değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben Mustela kullanıyordum her bez değişiminde. Hiç pişik sorunu olmamıştı. Şu anda sürekli tekrar eden bir kızarıklık var. Doktor Travazol verdi ama iki gün kullandık daha da kötüye gidince bıraktık. Zaten uzun süreli kullanımı iyi değil. İçeriğine çok güvenmesem de Sudocrem kullanıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…