- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Evet o damla. Bana arkadaşım dedi ama bilemedim. Özelde götürdüğü doktoru onu kullanmanızı önermem demişSağlık ocağının verdiği derken doktorun yazdığı ilaç mı biz onu kullanıyoruz ondan mı gaz oluyor acaba bide Dr bize 2 damla dedi 3 degilmiydi ya biz minik olduğumuz için mi 2 dedi acaba
Bize doktor ocean önerdi onu kullanıyoruz. Reçeteye gerek yok diye biliyorum.Evet o damla. Bana arkadaşım dedi ama bilemedim. Özelde götürdüğü doktoru onu kullanmanızı önermem demiş
Çoğu kişi onu kullanıyor sanırım. Yarın eczaneden bende aldırayım. TeşekkürlerBize doktor ocean önerdi onu kullanıyoruz. Reçeteye gerek yok diye biliyorum.
Biz de ocean kullanıyoruz canım dr onu almamızı istemiştiKızlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsunuz ? Bir arkadaşım o gaz yapıyor dedi. Acaba doğru mudur ?
Reçetesiz alınıyor canım yazmasına gerek yokDoktorun yazmasına gerek var mı ? Eczaneden direk mi aldınız ?
Benimde az kaldı günüme bugun alttan muayene vardı gene açıklık yok strese girdim bayaKizlar gunum gecti40+1iz bugun ve gelmiyor bebek. 41'e kadar bekleyecegiz sanirim iyice stres oldum
Burda da bekliyorlar canım 12. Gün suni sancı vs veriyorlar oyuzden strese girdim gelmezse o kadar bekletecekler diyeStres yapma ya tadını çıkar bizlerde doğurmadık daha ama benim daha var günüm. Doktorum 40. Haftadan sonra 10 gün bekleme taraftarı bakalım ne zaman gelecek nasip. Bol bol egzersiz yap hurma ye
Ay canım ya boşyere stres etmişler seni kıyamamAyy biraz önce Bi stres yaşadım muayene oldum suyu 2 cm tek hemen yatış yap dedi ne çanta götürdüm ne duş aldım öğlen geleyim diyorum yok geri sancı odasına çıktım tek başıma eşimi eve gönderdim doktor geldi ultrasonla baktı her yerde su var yatmana gerek yok dedi geri çıkış yaptım cuma günü kontrole gel dedi
Hayır öyle değildi tam su gibiydi çamaşırı ıslatmıştı hatta, sizinki akıntı olabilir o zaman hala gelmeye devam ediyor muMuayene etmediler ki şimdi azıcık yine geldi ama bu su parmakta yapışkanımsı his bırakıyor mu hiç baktın mı bende öyle his var
Eline aldığında rengi beyaz mı ?Muayene etmediler ki şimdi azıcık yine geldi ama bu su parmakta yapışkanımsı his bırakıyor mu hiç baktın mı bende öyle his var
Hiç strese girmeyin kendi zamanını bekliyor bizim miniklerBenimde az kaldı günüme bugun alttan muayene vardı gene açıklık yok strese girdim baya
Hareketsiz misin cok? Kiz mi erkek miBenimde az kaldı günüme bugun alttan muayene vardı gene açıklık yok strese girdim baya
Ay canım çok teşekkür ederim inan böyle yorumlara ihtiyacım vardıHiç strese girmeyin kendi zamanını bekliyor bizim miniklerbenim çevremde hep 41-42 leri görüp öyle doğurdular bu grup biraz erkenci çıktı o yüzden geç kalmış gibi hissediyoruz
Ay cankm yok yoga yapıyorum haftada 3 gün baya ne hareketler yaptırıyor tetiklemek içinHareketsiz misin cok? Kiz mi erkek mi
Kız bu arada senin ?Hareketsiz misin cok? Kiz mi erkek mi
40+6 da geldi benim bebeğimde. Stres yapma canım. İllaki gelecekler :)Kizlar gunum gecti40+1iz bugun ve gelmiyor bebek. 41'e kadar bekleyecegiz sanirim iyice stres oldum
Onu ilayda galiba ona dedim sen stres yapmıyorsun zaten ben öyle anladım bende yapmıyorum sadece beklemekten yoruldum sabirsizlaniyorum benBurda da bekliyorlar canım 12. Gün suni sancı vs veriyorlar oyuzden strese girdim gelmezse o kadar bekletecekler diye
Ay epey az kişi kaldık bakalım kim önce doğurup diğerlerinin yoluna açacak
Akıntı gibi kıvamlı değil ama elde yapışkanımsı his bıraktı arada geliyor su gelse sancı da başlar herhaldeHayır öyle değildi tam su gibiydi çamaşırı ıslatmıştı hatta, sizinki akıntı olabilir o zaman hala gelmeye devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?