- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
Beni de KV m yedi. Şükürler olsun akşam 7 de gidiyor. Ben kendim hallederdim yavaş yavaş. Daha az gerilirdim. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum. Aklınca benim ev işi yapmamı istiyor. Kendi de çocuğa bakacak. Burda bir üye vardı. KV düşmanı hak verdim valla. Şu an bende onun gibi düşünüyorum
Kızlar alın benden de o kadar baya baya akıntım var doktora da sormadım ama kokusuz olduğu önemli değildir diye düşündümCanim aynisi bende de var yoğun şekilde bende su değildir düşünüyorum çünkü devamı gelirdi 10 gündür daha yoğun beyaz süt renginde oluyor ve kıvamında
Tecrübeyle sabit doğum yaklaşınca artıyorKızlar alın benden de o kadar baya baya akıntım var doktora da sormadım ama kokusuz olduğu önemli değildir diye düşündüm
Ayy canim cok sagol bu bilgi beni cok mutlu ettiTecrübeyle sabit doğum yaklaşınca artıyor
Hosgeldin canim aramıza ha gayret mayısı kapatacağız hep beraberBen de varım ben dee
Bencede canim su değil o çünkü su olunca sicaklik olucak onu ayırman mümkün değil ve devamı gelicek falan demişti doktorKızlar alın benden de o kadar baya baya akıntım var doktora da sormadım ama kokusuz olduğu önemli değildir diye düşündüm
Aynen öyle oldu, herkesin eli çocuğumun üzerinde, kimse bana bakmadi. En son öyle parladim ne su soran, ne yemek soran var. Çocuğun sarılığı için hastaneye gidip geldik çok, doğumu yaptiran doktor beni gördü kafeteryada ne oldu dedi sana böyle seni böyle bırakmamıştım. Hadi onu geçtim yapılması gereken bebekle ilgili işler var, dezenfekte edilecek şeyler, sağdigim sütlerin dolaba konması vb. Kimse o yan işlere bakmiyor, otursunlar çocuğu izlesinler.. ben zaten o işi yapıyorum. Vallahi anladım ki KV zekası çok düşük ve empatisi yok. En başta ne alt degistirebiliyordu ne başka bir şey, ah vahlaniyordu. Sonra ben öğrettim ve bana akıl vermeye başladı şöyle yap böyle yapBeni de KV m yedi. Şükürler olsun akşam 7 de gidiyor. Ben kendim hallederdim yavaş yavaş. Daha az gerilirdim. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum. Aklınca benim ev işi yapmamı istiyor. Kendi de çocuğa bakacak. Burda bir üye vardı. KV düşmanı hak verdim valla. Şu an bende onun gibi düşünüyorum
Demek ki normalmiş su da gelse artar Bi de illa su azalmış der doktorCanim aynisi bende de var yoğun şekilde bende su değildir düşünüyorum çünkü devamı gelirdi 10 gündür daha yoğun beyaz süt renginde oluyor ve kıvamında
Bende sormadım valla beyaz akıntı diye ıslaklık da oluyor ya idrar sızıntısı ya da akıntıdan kaynaklı oluyor deyip geçiyorumKızlar alın benden de o kadar baya baya akıntım var doktora da sormadım ama kokusuz olduğu önemli değildir diye düşündüm
Benim kanama şeklinde değil de suan sarı ve biraz kokulu bir şekilde geliyor canım, ilk olduğu için normal mi değil mi bilmiyorumKızlar kanamanız devam ediyormu ilk oglumda 1 hafta falan surup kesilmisti 27 gun oldu hala geliyor
süt renginde ve yogun olmuyor kızlar, su daha çok su kıvamında bir de suyun devamı geliyorCanim aynisi bende de var yoğun şekilde bende su değildir düşünüyorum çünkü devamı gelirdi 10 gündür daha yoğun beyaz süt renginde oluyor ve kıvamında
Hosgeldin canim aramıza ha gayret mayısı kapatacağız hep beraber
Bencede canim su değil o çünkü su olunca sicaklik olucak onu ayırman mümkün değil ve devamı gelicek falan demişti doktor
Bende sormadım valla beyaz akıntı diye ıslaklık da oluyor ya idrar sızıntısı ya da akıntıdan kaynaklı oluyor deyip geçiyorum
Ay hadi hayırlısıyla inşallah bizimde öyledirTecrübeyle sabit doğum yaklaşınca artıyor
Olabilir canımAynen kızlar demek akıntı bu, bir şey daha soracağım sizlere benim iki gündür falan böyle bir anlık aşağıdan bıçak batması gibi bir sancı oluyor acaba bebek kafasını kanala sokmaya çalışıyor olabilir mi ne dersiniz?
AynısiBenim devam ediyor canım. Bazen az az, bazen çok. Biter gibi olup yeniden geliyor.
Bende dijitalle tarriyorum ama biz esimle tartinca eksik cikiyo bende oglumun kucagina verip tartiyorum daha dogru sonuc cikiyo onun kilosu az oldugu icin 100 150 gram farkediyoTesekkurler canim
İlk cocugumda değil ama yinede nedensiz endiseleniyorum
Kendimce bi karar aldim zaten yetmezse de dunyanin sonu degil diye
Sen nasil tartiyorsun ben evdeki dijital tartiya once kendim cikiyorum sonra bebekle cikiyorum ama bi eksik bi fazla tartiyo guvenemiyorum artik cuma kontrolde ogrenirim
Hakkimizda hayirlisi
Bu guzel gunlerin tadini cikaralim ins.
Cunku bebisler bu zamanlar cok tatli oluyorlar
Benim daha 2-3 gün önce kesildiKızlar kanamanız devam ediyormu ilk oglumda 1 hafta falan surup kesilmisti 27 gun oldu hala geliyor
C cameronhowe aradığın kişiBeni de KV m yedi. Şükürler olsun akşam 7 de gidiyor. Ben kendim hallederdim yavaş yavaş. Daha az gerilirdim. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum. Aklınca benim ev işi yapmamı istiyor. Kendi de çocuğa bakacak. Burda bir üye vardı. KV düşmanı hak verdim valla. Şu an bende onun gibi düşünüyorum
Ben 600 Gr ile 1 kilo arası normal diye biliyorum. Başka bir doktora daha mı danissaniz?Kızlar bebeğim bi aylık kontrolü vardı .850 gram almış.Doktor pek beğenmedi kilo alımınıAma mama da içirme dedi ısrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?