Allah yardimcin olsunMerhaba anneler bende bir mayıs annesi olarak bebeğimi kucağıma aldım çok yazmasam da buraya takip ediyorum sizlere sorunumdan bahsetmek istiyorum yaşayan duyan varsa fikrini yazabilri mi. Hamileliğimin son ayında bebeğin ölçümlerinde sıkıntı olmuştu iri bebekti şekerden şüphelenmişlerdi şeker yüklemesi yapmamıştım ama kanda baktıklar ve şeker çıkmadı o zaman. Geçtiğimiz cuma günü sezeryan la bebeğimi kucağıma aldım 4 kilo 600 gram doğdu ve çok şükür bi sorun yoktu taki ertesi güne kadar kan şekerinin düştüğünü söyledi hemşireler ve yatışı yapıldı ve bugün gidip hastanede gördüğümde bebeğin şekerini kontrol altına aldıklarını ama ona rağmen 2 defa havale geçirdiğini söyledi doktor sırtından bi sıvı almış ve beyin tomografisini çekmişler neden olabilir araştırıyorlar kızlar Allahın izniyle Rabbime sığmıyorum inaşallah iyi olur aklım hep onda öyle bırakıp gelmekte çok zor sizlerin böyle çevrenizde duyup yaşadığınız oldu mu biizm sorun gibi cevaplarsanız çok sevinirim
Mamasının içine 1-2 damla zeytinyağı damlatabilirsin canım. Ben de holle marka mama kullanıyorum. Yoğunbakımda onu veriyorlardı bende içiyor diye ona devam ediyorum. Kabızlık bizde de oluyor zeytinyağı rahatlatıyor.Kizlar gunaydin bebislerinize hangi mamayi kullaniyorsunuz? Sma optipro kullaniyorum ben ama kabizlik yapti sanki 1.5 gundur falan kaka yapamıyor ne onerirsiniz memnun kaldiginiz mama markasi nedir
Braun prt-2000 almıştım canım. Koltukaltından 3 sn.de ölçüyor.Kızlar ateş ölçer ne almştınız.Memnun olanlar yazabilir mi
Amin İnaşallah Allah razı olsun çok sağolunAllah yardimcin olsun
Umarim bebeğin hemencecik iyilesir de evine doner
Şu an ne durumdasınız. Doktor bir açıklama yaptı mjAmin İnaşallah Allah razı olsun çok sağolun
Geçmiş olsun canım, uyuşmazlıktan dolayı sarılık mı oldu? Neden yatış yapıldı? Bizde de uyuşmazlık vardı , hastaneden çıktığında sarılık oldu 11 di değeri ama şükür yatmadan düzeldi biraz daha yükselse yatıcaktıkTeyzeleri bizde yatış yaptık hastaneye. Kan uyuşmazlığımızda olduğu için doktorumuz yatış verdi. İnşalalh yarın çıkıcaz.
Günlerimiz yakındı ama ben önce doğurdumKalan bebişler gerçek mayıs bebişleri sanırım gelmeye niyetleri yok hiç
Tesekkurler canim biraz önce yaptim bakalkm insallah faydasini gorurum ben de. Mamaya da bakıyorum simdiMamasının içine 1-2 damla zeytinyağı damlatabilirsin canım. Ben de holle marka mama kullanıyorum. Yoğunbakımda onu veriyorlardı bende içiyor diye ona devam ediyorum. Kabızlık bizde de oluyor zeytinyağı rahatlatıyor.
Bu doktorlar insanların psikolojisini bozuyor yemin ederim zaten hamileliğin verdiği bir gerginlik var ama yine de çok şükür sağlıklı olsunlar da bugünlerde geçiyor geçecek inşallahMerhaba canım aynı sorunu bende yaşadım gebeliğimin son ayında 34 haftamda baş çevresi 39 çıkıyordu 37 haftamda da 41 olmuştu ve bizim diğer ölçülerde hep oynuyordu boyu özellikle 3 hafta geriden geliyordu cücüelikten bile bahsettiler. 5 gün önce 38 haftamda bebeğimi doğurdum ve çok şükür ki hiç bir sorun yoktu, boyu da 52 cm di. İçini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey yoktur ultrasonlara güven olmuyor gerçekten.
Ben çok araştırarak smilac aldım canım ama henüz kullanmadım pek, kızımda sütüm yoktu, oğlum memeci resmen, emmeye bayılıyor, şimdilik ihtiyaç olmadı. Smilac'ı hem içerik hem de kabız yapmıyor diye çok tavsiye etmişler.Kizlar gunaydin bebislerinize hangi mamayi kullaniyorsunuz? Sma optipro kullaniyorum ben ama kabizlik yapti sanki 1.5 gundur falan kaka yapamıyor ne onerirsiniz memnun kaldiginiz mama markasi nedir
Bende artık öyle düşünüyorum önce erken doğacak diye korkarken şimdi doğmuyorGünlerimiz yakındı ama ben önce doğurdumseninki 40 beklicek sanrm.
12-14 günde geçiyor canım adet tarihini bekle bence bazen pozitif çıkıp negatif olabiliyorMerhaba kızlar benim de bir sorum olacak
30.04 ovitrelle iğnesi yapıldı, bat 18 Mayıs. 13 Mayıs cuma için kan testi yapmak istiyorum ama iğne etkisi ne kadar sürede geçer yanıltıcı sonuc olurmu yardım edebilir misiniz
Tesekkurler canim ona da bakıyorum simdiBen çok araştırarak smilac aldım canım ama henüz kullanmadım pek, kızımda sütüm yoktu, oğlum memeci resmen, emmeye bayılıyor, şimdilik ihtiyaç olmadı. Smilac'ı hem içerik hem de kabız yapmıyor diye çok tavsiye etmişler.
Hiç sorma çatlıcam orta yerimdenKalan bebişler gerçek mayıs bebişleri sanırım gelmeye niyetleri yok hiç
O kadsr zor ki beklemek :)) çok teşekkürler12-14 günde geçiyor canım adet tarihini bekle bence bazen pozitif çıkıp negatif olabiliyor
Cok gecmis olsunTeyzeleri bizde yatış yaptık hastaneye. Kan uyuşmazlığımızda olduğu için doktorumuz yatış verdi. İnşalalh yarın çıkıcaz.
Evet. Aslında sütüm var hep emiyor ama demek ki fayda etmemiş. Gözüne maske takıyorlar o çok huzursuz etti kızımı. 13.30 da yatış yaptık. Zar zor sakinleşti. Şimdi uyuyor. İnşallah çıkarız ya. Çok üzüldüm. Hemşireler üşümüyor diyor ama oda serin ben bile üşüyorumGeçmiş olsun canım, uyuşmazlıktan dolayı sarılık mı oldu? Neden yatış yapıldı? Bizde de uyuşmazlık vardı , hastaneden çıktığında sarılık oldu 11 di değeri ama şükür yatmadan düzeldi biraz daha yükselse yatıcaktık. En kısa zamanda çıkarsınız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?