- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
Benimki az da degil. Bi 4-5 kez daha oldu Biraz daha beklicem tamamen bosalir mi qcaba diye Bi turlu emin hissedemiyorum Doktorum cok uzak oldugu icin kosup gitmek istemiyorum. Burdaki devlrt hastanesine kontrole giderim acile birazdan. Gerci o bile uzak sayilirBende de istemsiz sicak akti iki gun once ama cok cok az. Su an devam ediyor mu. Doktora gittin mi?
Allah kolaylaştırsın sağ salim bebeğinize kavuştursun, güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet suyum geliyomus nst deyim su an Burdan merkeze doktoruma doguma gidiyorum insallah. Açılmam yok hala Suni sanci ile olacak galiba
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün size bağışlasınKızlar ben pazar günü doğum yaptım. Acil sezeryana alındım bebeğim 5 gün küvözde kaldı evimize yeni geldik
Çok kötü bi süreçti rabbim vakitlice sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın
Magnezyumu doktorum bacaklarima kramp falan girmesin diye vermisti canim simdi soracagim bir birakayim mi diyeMagnezyum erken dogumu engellemek ıcın kullanılıyor cnm
Bende kullandım 32.haftalarda ama sonra bıraktım
Erken dogum rıskım wardı ona ramen hala beklıyorum
Canim soracagim ben de doktoruma daha erken mi kasilma icin normal mi bilmiyorum ama hic bir sey olmuyor halenMagnezyum kasılmayı önlüyor evet. Benim bacaklarıma kram girdiği için kullnayordum doktorum 37.haftadan sonra artık bırak doğum zamanında gerçekleşsin dedi. Ama gel gör ki 40+2de bile kendi gelemedi şapşik oğlum gene suniyi yedim sayesinde
Ya allah sag salim tek avazda kucagina almayi nasip etsin insallah. Kac km merkez?Evet suyum geliyomus nst deyim su an Burdan merkeze doktoruma doguma gidiyorum insallah. Açılmam yok hala Suni sanci ile olacak galiba
100 km falan Yolu yariladik gibi. 15-20 dk ya bir sancim geliyor Insallah kendiliginden acilma başlarYa allah sag salim tek avazda kucagina almayi nasip etsin insallah. Kac km merkez?
Yolunuz açık, doğumunuz kolay olsun100 km falan Yolu yariladik gibi. 15-20 dk ya bir sancim geliyor Insallah kendiliginden acilma başlar
Hadi bi avazda inşallahEvet suyum geliyomus nst deyim su an Burdan merkeze doktoruma doguma gidiyorum insallah. Açılmam yok hala Suni sanci ile olacak galiba
Merhaba! Canim gecmis olsun endometriozis var bendede karin içi yapisiklik 2 sezeryanim var ikincisinde anladi doktor teshisi koydu suan 3. Cocugu dusunuyorum senin hamile kalmanda yada dogumunda bi sknti oldumu bende cikolata kisti yok sadece yapisiklikben de endometriozis var benim karın içimde de yapışıklıklar vardı. doğumdan sonra çok kanamam oldu. 1 ay takip ettiler ama şimdi iyiyim çok şükür. çok geçmiş olsun ve gözün aydın. maşallah kuzuna da...
Ben de o kadar yol gidecegim cok zor uzaklik ama allah kolaylik verir insallah. Nasilsiniz su an haberlerinizi bekliyoruz100 km falan Yolu yariladik gibi. 15-20 dk ya bir sancim geliyor Insallah kendiliginden acilma başlar
Benim suyum ilk basta şeffaftı normal su gibiydi daha sonra pembemsi olmuştu canım, sancılar daha sonra başladıKizlar az once tuvalete kalktim baktigimda affedersiniz idrarin pembemsi kirmizimsi oldugunu gördüm bu nişan midir acaba külodumda olmadığı için anlayamadım peçeteye silince bi sey gelmedi baska bi sey olabilir mi korktum acikcasi sancim falan yok
Yok yaa kavusamadim
Sağol tecrübelerini paylaştığın için. Ayrıca da çok geçmiş olsun. Evet bebeğin gelesi yoksa sanırım ne yapsan nafile :) benim kızımda hep haftasına göre zayıftı, doğmaya doğmaya 4 kilo oldu :) İnşallah kolaylıkla geçer benimde40tan sonrası maalesef bebek için riske giriyor canım. Benim doktorum 38den itibaren hep doğurtmak taraftarıydı. Bebek iri olduğu için daha fazla kilo almasını istemiyordu. Ben inatla kendi sancımı beklemek istedim kaçak göçek 40+2ye kadar geldik. Doktorum ya artık doğurtayım seni yada sezeryana doğru gidiyorsun deyince kaçışım kalmadı suniyi kabul ettim. İyikide doktorumu dinlemişim. Bebeğim doğduğunda mosmordu rahimde sıkışmıştı gözleri kanlıydı hala daha gözleri kanlı. Doğum esnasında kilolu olduğu için köprücük kemiği kırılmış çok şükür 1 haftada kaynadı. Bunlar ucuz atlattıklarımız daha kötüleri olabilirdi. O yüzden canım doktoruna güven ve teslim ol. Benim bebek 35ten itibaren hep kanaldaydı zaten. 2 hafta kadar 2cm açıklıkla gezdim sancı artmadı. Squatlar yürüyüşler bi işe yaramadı bebek gelmek istemeyince napsan olmuyor.
Allah bir daha yaşatmasın yoğun bakım sürecini. Güle güle sağlıkla büyütün bebişinizi :)Kızlar ben pazar günü doğum yaptım. Acil sezeryana alındım bebeğim 5 gün küvözde kaldı evimize yeni geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?