2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende de istemsiz sicak akti iki gun once ama cok cok az. Su an devam ediyor mu. Doktora gittin mi?
Benimki az da degil. Bi 4-5 kez daha oldu Biraz daha beklicem tamamen bosalir mi qcaba diye Bi turlu emin hissedemiyorum Doktorum cok uzak oldugu icin kosup gitmek istemiyorum. Burdaki devlrt hastanesine kontrole giderim acile birazdan. Gerci o bile uzak sayilir

Magnezyum erken dogumu engellemek ıcın kullanılıyor cnm
Bende kullandım 32.haftalarda ama sonra bıraktım
Erken dogum rıskım wardı ona ramen hala beklıyorum
Magnezyumu doktorum bacaklarima kramp falan girmesin diye vermisti canim simdi soracagim bir birakayim mi diye
Canim soracagim ben de doktoruma daha erken mi kasilma icin normal mi bilmiyorum ama hic bir sey olmuyor halen 37+1 im suan

Merhaba! Canim gecmis olsun endometriozis var bendede karin içi yapisiklik 2 sezeryanim var ikincisinde anladi doktor teshisi koydu suan 3. Cocugu dusunuyorum senin hamile kalmanda yada dogumunda bi sknti oldumu bende cikolata kisti yok sadece yapisiklik

Kizlar az once tuvalete kalktim baktigimda affedersiniz idrarin pembemsi kirmizimsi oldugunu gördüm bu nişan midir acaba külodumda olmadığı için anlayamadım peçeteye silince bi sey gelmedi baska bi sey olabilir mi korktum acikcasi sancim falan yok

Benim suyum ilk basta şeffaftı normal su gibiydi daha sonra pembemsi olmuştu canım, sancılar daha sonra başladı

C cameronhowe Naptın bacım kavuştun mu kızçene
Yok yaa kavusamadim sbah 8 e kadar kendi sancini beklicez Olmazsa suni sanciyla denicez Oyle de yeterince aciklik olmzsa aksama dogru sezaryen dediler. En son 2 saat once cm olmustu qcilma. Sancim var ama cok siddetli degil. Cok yavas ilerliyor bakalim. Bekliyoruz. Coook nazli cikti bizim kiz. Ikinci isim olarak Nazlı ekleme fikri çık aklimdan Bi de bi ara kalp atislari dustu. Ebe korkuttu bizi, sezaryen ekibini hazirlaticam falan dedi, tehlikeli dedi. Doktorum izin vermedi, okijen verdiler dinlendirdik bebeyi duzledi kalp atislari. Asiri hareketli ve hareketleri esnasında kordonu sıkıştırıp oksijensiz kaliyormus cadı yaa

Sağol tecrübelerini paylaştığın için. Ayrıca da çok geçmiş olsun. Evet bebeğin gelesi yoksa sanırım ne yapsan nafile :) benim kızımda hep haftasına göre zayıftı, doğmaya doğmaya 4 kilo oldu :) İnşallah kolaylıkla geçer benimde

Çevremde bilhassa KV kafamı karıştırıyor. Gününe vardır doktor yanlış hesaplıyor günü gelse gelir bir dur diye diye aklıma girdi benimde

C cameronhowe bebişin sağlıklı olsunda sezeryanı çokta dert etme. Grubun %80 i sezeryan oldu, herkes iyileşti bile. İnşallah doğum yapmış sındır kendi sancınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…