2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Cizgi alenen war
Gozun aydin bence hamilesin
Kuruma cizgisi derken acaba cizgi hemen cikmadimi

Kızlar bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik. Eşimle ortak kararımız :)
Yağmur olacak. Nasıl sizce :)
Guzel isim adiyla yasasin ins.
Kiz ismine karar wermek cok zor gercekten okadar cok secenek war ki

Hayirli gunler kizlar
Bin aydan daha hayirli bu guzel gun ve gecede umarım aklinizdan gecen butun guzel dualariniz kabul olsun
Dogum bekleyenler benim gibi insaAllah hemncecik sanci cekmeden dogursun boll boll sutumuz olsun
Aldigimiz kilolardan dogum cikisi kurtulalim
Kadir gecemiz mubarek olsun
İns. Bugun sancim artarda doguma giderim kizlar dua eder dua beklerim

Diğer serklajlı arkadaşımız doğum yaptı mı yapmadıysa dikişi aldırdın mı ben dün gittim bugün 35+5 olduk 2600 gram dedi ayın beşinde gel dikiş alalım dedi

Neden kalinmasin ki

Kızlar bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik. Eşimle ortak kararımız :)
Yağmur olacak. Nasıl sizce :)
Bayilirim Yagmur ismine, ablamin ismi çok yakışacak eminim bereketli olucak insallah
Ablam baya bereketlidir nereye gitse bereket götürür Allaha şükür

Ben yalnızım. Annem ve babam buradaydı, dün gittiler. Büyük kızımda da yalnız kaldım, en rahat ettiğim zaman yalnızken benim.
Annem 10-12 gundur bende. Bebek dr gelmedi. Oyle bunaldim ki. Yalnız kalmak icin gun sayıyorum. Üstelik kayinvalide falan da gormeye gelecek, daha dogurucam da bunlari atlaticam daaaa ne zamana yalniz kalicam ben diye delirmek uzereyim. Surekli aglayasim var. Yalniz kalmak , esimle bas başa kalmak istiyorum

Kızlar merhaba. Çooook uzun zaman önce kayboldum. Merak edip yazanlar oldu Allah razı olsun. Nasılsınız, doğumlar olmuş sanırım. Rabbim sağlıkla büyütsün hiç ayrılmayın yavrularınızdan inşallah. Doğum yapmayanlara da Rabbim kolaylık versin sağlıkla kavuşsunlar. Ben 22 şubatta Doğum yaptım. Ah anlatsam bitmez benim hikayem. Neleeer neler kızım hala küvezde napalım benim de imtihanım bu oldu. Hepinize hayırlı kandiller

Çok geçmiş olsun Rabbim bu mubarek günün hürmetine yavrunuzu evinize ve size en kısa sürede kavuştursun, imtihanınız her ne ise Allah kolaylaştırsın

Bayilirim Yagmur ismine, ablamin ismi çok yakışacak eminim bereketli olucak insallah
Ablam baya bereketlidir nereye gitse bereket götürür Allaha şükür
Teşekkür ederim Amiin İnşallah. Zaten çok uğurlu, bereketli geldi bize kızımız. Eşim iyi bir firmadan iş teklifi aldı, oraya geçti. Sonra daha sağlıklı huzurlu bir yerde büyüsün diye (haftasonları en azından) buraya yakın bir köyden çok uygun fiyata bir arsa bulup aldık. Doğmadan hep bereket getirdi bize.

İsmi yok diye mi gelmiyor acaba diye düşünüp karar kıldık isimde. Doğsun diye denemediğimiz yöntem kalmadı sizin bebişin ismi ne olacak

En bastan beri kendinizi o kadar strese sokuyorsunuz ki bu konularda lohusa olmadan o psikolojiye girmişsiniz, öyle günler geçmez benden söylemesi her şey kafada bitiyor, mesela sütüm gelmedi, evet eşimle yanlız da değiliz eşimin annesi var sadece, e nasıl olsa yanlız olcaz, evimizdeyiz mutluyuz şükürler olsun bebeğimiz var, heyecanı acemiliği ortak yaşıyoruz. Ben açıkçası asla o psikolojiye girmeyi düşünmüyorum bu yüzden 5 gündür sanki hiç lohusa değilmişim gibi hissediyorum.ayrıca kim olursa olsun bir kişinin size yardımcı olması da nimet gibi bir şey bunu da çok iyi görüyorum, siz de bence biraz böyle düşünün , İyi düşünün iyi olsun,

Asso dün sadece bir iki damla ilk süt geldi toplasan bir çay kaşığı etmez, daha da gelmedi
Asso dün sadece bir iki damla ilk süt geldi toplasan bir çay kaşığı etmez, daha da gelmedi
Benim de öyleydi .Sabret ve çok uğraş .Devamlı emzir.Makinen varsa sağ.Benim dediğin gibi çay kaşığı kadar geliyordu.Şimdi bazen 60 mg çıkıyor .Artacak inşallah uğraşmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…