- 2 Ağustos 2021
- 354
- 283
- 23
- 32
Benim kayınvalidem yanımda yardım için ama dün biraz işleri vardı sabah üstü evine gitti aksam iftara yakın eşim getirdi ben evde tektimKızlar 40 nız çıkma kadar yanınızda biri olacak mı?Yani eşiniz işe gittiğinde sizle kalacak biri var mı .40 gün yanlız kalmaz diyorlar ya
Bende 60 a geccem yarın..saat başı uyandık bygeceBana mama 60 ver dediler.Versem 60 mg içiyor.Ay ne zormuş valla ya
Siz bebeden bende ç*şten uyuyamıyorumBende 60 a geccem yarın..saat başı uyandık bygece
O çise kalkmalar daha makul olacak ama gözünü korkutmak gibi olmasınSiz bebeden bende ç*şten uyuyamıyorumsaat başı kalk yap yat ben alıştım böyle zaten kalkmalara şimdiden
Ahh ne guzell , saglikla buyusun bebis gozunuz aydınMerhaba arkadaşlar..
Çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım biz iyiz çok şükür.. haber vermek istedim..
Darısı tüm arkadaşların başına yakında yaşadıklarımı yazarım.. nişanım gelmişi ve Sancim başladı.. sezeryana girene kadar sancı çektim.. dogum hikayemi vakit bulunca paylaşacağım ins.
Şuan süt savaşı veriyoruz herkes gibi..
Damla damla geliyor ve göğüs ucum yok çok canım yanıyor..
Inşallah zamanla herşey yoluna girer..
Dua eder dua beklerim allaha emanet olun..
Umarım lawyer. Sen çatı muayenesi olmuştun ondan sonra suyun gelmişti sanki. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor biliyorsunBirden gelir canım merak etmeeebenim de hiçbir şey yoktu zaman bile vardı hatırlıyorsan her şey bir anda oldu en güzeli akışa bırakmak
Bebiş kaç kg oldu senin. Bende hareketleri akşam hissediyorum sadece. Sabah yok. Ntsye bağlıkende hiç hissetmiyorum.Al benden de o kadar. Doktor hic ise karışmıyor. Bende de en ufak bi belirti yok. Napicam boyle bilmiyorum
Ben bugun hic hareket hissetmedim. Doktorumu aradim, gel dedi. Ama doktorum 1 bucuk saat mesafede. Ilcedeki hastaneye acilden gittim. Nst cektiler , sorun yok hareket eder diyip gonderdiler bakalim
Hayir kurudugu icin degil hamilesinizKızllar selamınaleykümm
Sat: 8 nisan
Bat: 3 mayıs
Dün bi kaç belirtiyle test yaptım ve böyle birşeyle karşılaştım. Adetime 6 gün var acaba hamilemiyim Eşimde çalışıyor hastane çok uzak malum oruçluyuzda . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi kuruduğu için olabilirmi bu ikinci çizgi?
Maşallah, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar..
Çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım biz iyiz çok şükür.. haber vermek istedim..
Darısı tüm arkadaşların başına yakında yaşadıklarımı yazarım.. nişanım gelmişi ve Sancim başladı.. sezeryana girene kadar sancı çektim.. dogum hikayemi vakit bulunca paylaşacağım ins.
Şuan süt savaşı veriyoruz herkes gibi..
Damla damla geliyor ve göğüs ucum yok çok canım yanıyor..
Inşallah zamanla herşey yoluna girer..
Dua eder dua beklerim allaha emanet olun..
Kuruma çizgisi değil gayet net bence gebelik var. İstiyor muydunuz, hayırlı olsun.Kızllar selamınaleykümm
Sat: 8 nisan
Bat: 3 mayıs
Dün bi kaç belirtiyle test yaptım ve böyle birşeyle karşılaştım. Adetime 6 gün var acaba hamilemiyim Eşimde çalışıyor hastane çok uzak malum oruçluyuzda . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi kuruduğu için olabilirmi bu ikinci çizgi?
Ya çok teşekkür ederim amin inşallahHayir kurudugu icin degil hamilesinizbende 6 gun kala ogrenmstm silik cizgiyle hayirli olsn saglikla ilerlesin ins.
Evet istiyordum 9 aydır korunmuyoduk ama pek ümidim yoktu . Kız kardeşim ısrarı üzerine test alıp denedim ve sonuç böyleKuruma çizgisi değil gayet net bence gebelik var. İstiyor muydunuz, hayırlı olsun.
Hemen hemen aynı günlerde doğumumuz bekleniyorSiz bebeden bende ç*şten uyuyamıyorumsaat başı kalk yap yat ben alıştım böyle zaten kalkmalara şimdiden
Benim bebis 3450 gr demislerdi en son. 1 hafta olmak uzereUmarım lawyer. Sen çatı muayenesi olmuştun ondan sonra suyun gelmişti sanki. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor biliyorsun2 günde bir gelmemi söyledi artık bakalım. Yaa kzın 5 günlük olmuş bile. Maşallah
Asso yanımızda 40 gün kalacak birisini bulmak oldukça zor :) benim annem 7 gün kalacak. Doğumum ilk günü de 1 gün KV ben kalırım dedi. Annem doğumdan sonra gelecek çünkü. Bu kadar. Eşim 6 da işe gidip 6 da geliyor. Akşam tek olmuycam ama.
Bebiş kaç kg oldu senin. Bende hareketleri akşam hissediyorum sadece. Sabah yok. Ntsye bağlıkende hiç hissetmiyorum.
Anne sütü içiyor mu Peki aradaBize de ilk başta 30 dediler ama taburcu olduğumuz gün az geldiğini fark ettik saat başı uyanıp istemeye basladı, çocuk doktoruna sordum fazla vermemizin bir sakıncası var mı diye 60 yapın ne kadsr içerse içsin saat başı acıkıp kalkmaz 2 3 saat kesintisiz uyur siz de uyumuş olursunuz dedi. O yüzden ölçü olarak 60 lık yapıyprum ama 40 veya 50 sini içiyor.2 bucuk saat yok tutuyor, 2 bucuk saat geçince kendisi uyanıyor
AhahahhaO çise kalkmalar daha makul olacak ama gözünü korkutmak gibi olmasınyap cisi yat..bebikle olunca emzir gaz çıkar kaka al tekrar emzir uyumaya ikna et biraz uzun oluyo ama çok tatlıliiiiii o ayrı el kadar bebiki isirasim var
Bir kaç gündür aşağıda daha fazla baskı hissediyorum geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli kıpırdama halinde gündüzleri çok sakin mide yanmam hat safhada şimdi ona uyandım aç karına şurup içtimHemen hemen aynı günlerde doğumumuz bekleniyornasıl hissediyorsunuz, var mı bir değişiklik. Benim pazartesi kasıklarıma ağrı girdi tüm gün, oturtamadım bile ama dünden beri iyiyim. Hatta bugün bir enerji geldi. Zaten bu da doğuma yakın emarelerden biriymiş. Cuma günü doktor kontrolü var. Sizi doktor kaç günde bir çağırdı. Ben en son geçen salı gitmiştim, bir sinyal olmayınca on gün sonra gel demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?