2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Öyle demişti bebek hemşiresi bize.. yenidoğan için yeterli demişti ilerde çoğalacakmis
Canım diyetisyenim, sütü artırmak için Solgarın Brewer’s Yeast with Vitamin B12 sini önerdi şimdiden alın harika dedi. Biraz araştırdım bugün yorumlar çok iyi aynı gün süt artışı olduğunu yazmışlar hep bi bak istersen.

Birde yaşadığım ülkede emzirme vitaminleri veriyorlar hemen doğumdan sonra süt vitamini yeterli olsun diye Pregnacare new mum ya da breast-feeding sanırım türkiyede de var bunları doktoruna bir danış istersen

Canım doktorun avrupada ki sistemi uyguluyor sanırım bazı doktorlar bunu uygun görüyor ya da burda mı yaşadı bir süre acaba .
Burda da suni sancı falan son çare olarak görülüyor bebeği strese sokma ihtimalini alamayız falan diyorlar

elma yedim, soğuk su içip sırt üstü yatınca, elimi de biraz bastirinca hafif hafif hissettim. Sanırım yeri de az o yüzden hareketleri daha hafif. Neyse şimdi hastaneye gitme derdinden kurtuldum

Hanimlar yardimci olur musunuz dun oglen sezeryan oldum hic süt gelmedi hala bebisi emziriyorum surekli mama vermeden ama sut inmedi. Gogus ucumda yara olacak gibi cok agriyor. Ne onerirsiniz? Kizimda hemen inmisti sutum. Bebis azcik sararmaya basladi mama versekte

Tahin helvası ve bol su hatta çok fazla su..arada mama vermeni Dr soylemedi mi çay kaşığı yada sıringa ile açtır kuzucuk..benim 5.gunu geldi

Tahin helvası ve bol su hatta çok fazla su..arada mama vermeni Dr soylemedi mi çay kaşığı yada sıringa ile açtır kuzucuk..benim 5.gunu geldi
Benim de hala gelmedi, gogsum dolu sağ goguste bir iki damla geldi solda hareket yok bol su da içiyorum ama yok. Bebeğim çok aktif çekiyor ama süt gelmiyor pes etmek üzereyim

Mama veriyoruz ama cok almiyor saat araliklari 5 saati buluyor uyandiramiyoruz hic
5 saat olmaması lazım 2 saatte bir muhakkak uyandırmanıznlazım , biraz ayağını gıdıklayın veya altını açın. Bişzm de çok uyuyor bu şekilde uyandırıyoruz mamayı yiyip tekrsr uyuyor

Benim de hala gelmedi, gogsum dolu sağ goguste bir iki damla geldi solda hareket yok bol su da içiyorum ama yok. Bebeğim çok aktif çekiyor ama süt gelmiyor pes etmek üzereyim
Sağma makinen var mı varsa sağ düzenli olarak üç saatte bir..elinle masaj yap dolduysa tıkanmış olmasın..sağ sen açılır kanallar..benimde geldi ama öle şarıl sarıl değil tabi mama da veriyrm yetmiyo iki memeden 30 cc anca cikiyo yine de emziriyorum çok meme de tutmaktan bu seferde meme bağımlısı oldu bu akşam zorla uyudu memeden ayirdikca uyandı..

Evet var ama sağ gogusten bugun birkaç damla geldi sol yine aynı, sürekli sıcak su altında masaj yapıyorum, meme reddi olmasın diye her mamadan once memeye tutuyorum ama olmuyor. Vallahi billahi de Hamilelikten de dogumdan da daha zormuş şu emzirme süt stresi

Açılır bı kaç güne o zaman ..daha fazla tut diycem meme de ama bizim gibi olmasın sonra sürekli meme de durmak ister bide..ama bebek çektikçe de gelir diyolar..pes etme sen her mamadan önce ver 15 dk birini 15 diğerini sonra ver mamayı..gelecek inşallah 3 litre su iç her gün icerdim ben

Canım mama ne kadar veriyorsun

Kızlar 40 nız çıkma kadar yanınızda biri olacak mı?Yani eşiniz işe gittiğinde sizle kalacak biri var mı .40 gün yanlız kalmaz diyorlar ya
Anam bende lakin yarın evine gitmek zorunda küçük oğlum var yanımda olur mu bilmem bu tip şeylere pek inanmam açıkçası ama

Kızlar geceden beri geçmek bilmeyen baş agrim var, tansiyonum ilk olctugumde 147/95 civarı geldi limonlu su içtim biraz düşürdü ama yine 140/90 civarı seyrediyor. Daha önce tansiyon problemim çok olmadı doktorun yanına gittiğim zaman heyecandan yükseliyordu ama bu seferki biraz daha farklı oldu sanki hstye gidip idrar tahlili mi yaptırsam ya gece gece bilemedim

Bana mama 60 ver dediler.Versem 60 mg içiyor.Ay ne zormuş valla ya
Bize de ilk başta 30 dediler ama taburcu olduğumuz gün az geldiğini fark ettik saat başı uyanıp istemeye basladı, çocuk doktoruna sordum fazla vermemizin bir sakıncası var mı diye 60 yapın ne kadsr içerse içsin saat başı acıkıp kalkmaz 2 3 saat kesintisiz uyur siz de uyumuş olursunuz dedi. O yüzden ölçü olarak 60 lık yapıyprum ama 40 veya 50 sini içiyor.2 bucuk saat yok tutuyor, 2 bucuk saat geçince kendisi uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…