2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hahahaha yerim yaaa , burdayımmmm cok sukur canim ne guzel olucak ufak tefek kıskanclik
durumlari zaten cok normal eve bir minik insancık geliyor bebis kimse benziyorr sorulur ya hep benim cogu arkadasim hep ilk cocuguna benzedigini soyluyor

Çocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra

Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)
Ikimzde yarin doguruyoruz ozaman Cocuklarla ahenk icinde olan isim bnce mert kayra hosumada gitti haa alp kayrada uyumlu ama mert kayra diger isimlere daha bi yakismis geldi bana

Bana öyle bişey demedi açıkcası benim ikinci ama ilkini suni sancı ile gerçekleştirdim o yüzden bundan da nasıl olur bilmiyom

Bende dediğin gibi ev yoğurdu peynir ve kefir hergün tüketiyorum şimdiye kadar eksikliğim olmadı ama belki son zamanlarda dediğin gibi azalmıştır bu hafta tahlil de vereceğim kalsiyum içinde baktırırım olmazsa. Benim tek aklıma gelen bebiş büyük benim karnım küçük içeride çok yer kapladığı için heryerime baskı uyguluyor minik insanım. Daha 4 hafta var belki benim miniğim kendisi erkenden gelmeye karar verir

Aynen canim bi baktir bakalim, tabii olabilir belki sigamiyordur minik saglikla gelsin insallah

Anladım cnm bizim burada hemen alıp nst ye koyup saatlerce yatark açılmanı bekliyorlar
Canim hangisi icine siniyorsa öyle yap, bu süreçte bazi hareketler var kasilma başladığında falan onları oneriyorlar dogum ve açılma kolay olsun diye pilates topu ile falan yapılan youtubede de var o tarz videolar ben o sekilde yapmayi düşünüyorum

Hayırlısıyla gelsin bücürük. Hadi hayırlı olsun...

Doktoru dinle canım çünkü herkes de aynı olmuyor Bi de su gelince bebeğin enfeksiyon kapma riski çok yüksek

Canım 17 di .Erken doğum sarılığı dedi.Süt yanında mama da veriyoruz sende mi öyle yapıyorsun

arkadaşlar alışveriş konusuna ufak bir geri dönüş yaparsak eğer,
düz kafa yastığı aldınız mı acaba, aldıysanız veya öneren varsa hangi marka alınmalı sizce

arkadaşlar alışveriş konusuna ufak bir geri dönüş yaparsak eğer,
düz kafa yastığı aldınız mı acaba, aldıysanız veya öneren varsa hangi marka alınmalı sizce
Ben aldım. Ayrıca reflü yatağının kafa yastıklı olanını tercih ettim. Baby me benim marka...

Çok sakıncalı suyun geldiğinde bebeğin içinde yaşayabileceği minimum düzeyden daha da azalmış olabilir ve en önemlisi enfeksiyona açık hale geliyor bebiş sonrasında küvözde süreciniz olur ki bu çok yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…