Hahahaha yerim yaaa , burdayımmmmBende bı sıkıntı yok çok şükür bebikte iyi hafif sarılık var normalmiş ilk 1 ay olabilirmiş..oğlum çok seviyo durmadan sarılıp öpmek istiyo..beni kıskanma huyu yok ama babayı paylasamiyo..eşim işten gelince bebeği severken hanimis benim oğlum diyo büyük olan ordan bağırıyo burdayiiim diyeeşime küçük olanı sevmeye fırsat yok kısaca ama alışacak çok kötü yada sert hareketlerle karşılamadi çok sukur
Ayyy çok heyecanlı ,bu aksam nasıl gececekYarin geliyorum dilek
Ikimzde yarin doguruyoruz ozamanÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)
Hic bilmiyorum gece 12 de yatisim yapilacak ciger gelistiririci vurulacak tedbir amacli ahh ahh heycan korku ne ararsak varAyyy çok heyecanlı ,bu aksam nasıl gececek
Bana öyle bişey demedi açıkcası benim ikinci ama ilkini suni sancı ile gerçekleştirdim o yüzden bundan da nasıl olur bilmiyomMerhaba, benim doktorum da aynısını söyledi ben dayanabilirsem biraz evde durmayı planlıyordum( gerçi ilk olduğu için o heyecanla nasıl duracaksam) Ama o hemen gel nst ile bakılır gerekirse biz seni eve geri göndeririz dedi. O yüzden su, nişan, kan vb. Değişik bir durum olursa onun dediği gibi yapmayı düşünüyorum
Bende dediğin gibi ev yoğurdu peynir ve kefir hergün tüketiyorum şimdiye kadar eksikliğim olmadı ama belki son zamanlarda dediğin gibi azalmıştır bu hafta tahlil de vereceğim kalsiyum içinde baktırırım olmazsa. Benim tek aklıma gelen bebiş büyük benim karnım küçük içeride çok yer kapladığı için heryerime baskı uyguluyor minik insanım. Daha 4 hafta var belki benim miniğim kendisi erkenden gelmeye karar verirCanim kemik agrisi olma sebebi acaba kalsiyum yetersiz mi alıyorsunuz? Bebegin en fazla kalsiyum depolarini tukettigi vakitlerdeyiz yine bir doktorunza danışın.
Ben hiç kemik ağrıması yasamadim gebelik diyetisyeni ile gidiyorum günlük 500 mg kalsiyum hapı, 250- 500 ml kefir ,100 gram peynir bunlar benim mutlaka diyet listemde olanlar diyetisyenim kalsiyumun hem simdi hem gebelik sonrasi hem menopoz icin cok onemli olduğunu söyledi çünkü hamilelikte depolarimiz tukeniyormus.
Ya zaten onlar hemen gel diyor da nst ye bağlayıp yatakda saatlerce bekletiyorlarBen bunu sordum doktoruma, hemen gel dedi valla :)
Anladım cnm bizim burada hemen alıp nst ye koyup saatlerce yatark açılmanı bekliyorlarCanim ben yurtdisindayim Almanya, burada suyun gelirse eğer yesil, kahverengi ise hemen gitmen gerektiği. Ama değilse evde max 24 saate kadar sancıyı beklemeni tavsiye ediyorlar.
Aynen canim bi baktir bakalim, tabii olabilir belki sigamiyordur minikBende dediğin gibi ev yoğurdu peynir ve kefir hergün tüketiyorum şimdiye kadar eksikliğim olmadı ama belki son zamanlarda dediğin gibi azalmıştır bu hafta tahlil de vereceğim kalsiyum içinde baktırırım olmazsa. Benim tek aklıma gelen bebiş büyük benim karnım küçük içeride çok yer kapladığı için heryerime baskı uyguluyor minik insanım. Daha 4 hafta var belki benim miniğim kendisi erkenden gelmeye karar verir
Bende benim ölçüleri yanlış yaptı diye düşünüyorum inşallah öyledir bizim bebişko da zayıfAynen yanlış yazdım da düzeltemedim34+5
Canim hangisi icine siniyorsa öyle yap, bu süreçte bazi hareketler var kasilma başladığında falan onları oneriyorlar dogum ve açılma kolay olsun diye pilates topu ile falan yapılan youtubede de var o tarz videolar ben o sekilde yapmayi düşünüyorumAnladım cnm bizim burada hemen alıp nst ye koyup saatlerce yatark açılmanı bekliyorlar
Hayırlısıyla gelsin bücürük. Hadi hayırlı olsun...Doğurmadım kızlarNstde hiç sancım çıkmadı. Bebiş hala yukarda biraz daha. Açılmam 3cm olmuş ama bebğin iriliğinden dolayı açılma var sanırım yoksa bebek çok aşağıda değil. 40+1olduğumuz için ysrın sabah yatış verdi suniyle doğurtacak. Yoksa hiç doğuramıycan gittikçe büyüyosunuz ikinizde dedi Bende doktoruma güvendim ok'ledim. Çünkü normal doğurtmayı kabul eden tek doktordu Diğerleri bebek iri ve bel fıtıklarım var diye kabul etmediler.
Doktoru dinle canım çünkü herkes de aynı olmuyor Bi de su gelince bebeğin enfeksiyon kapma riski çok yüksekMerhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek
Canım 17 di .Erken doğum sarılığı dedi.Süt yanında mama da veriyoruz sende mi öyle yapıyorsunGeçmiş olsun canım düzelir inşallah tez zamanda..bol bol emzirme ile geçecek inşallah..bizimde bugün muayene var bakalım en son sarılık 11 di inşallah düşmüştür..kaç ile yatırdı DrAsso
Mert Kayra dan yana kullanıyorum oyumuÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Ben aldım. Ayrıca reflü yatağının kafa yastıklı olanını tercih ettim. Baby me benim marka...arkadaşlar alışveriş konusuna ufak bir geri dönüş yaparsak eğer,
düz kafa yastığı aldınız mı acaba, aldıysanız veya öneren varsa hangi marka alınmalı sizce
Mert Kayra diyorum ben :)Çocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Çok sakıncalı suyun geldiğinde bebeğin içinde yaşayabileceği minimum düzeyden daha da azalmış olabilir ve en önemlisi enfeksiyona açık hale geliyor bebiş sonrasında küvözde süreciniz olur ki bu çok yıpratıcıMerhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek
Alp Kayra ya da Furkan AlpÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?