- 29 Temmuz 2012
- 180
- 151
- 103
Kaç çıktı ki ben kaçırdım sizin ölçümleriBende benim ölçüleri yanlış yaptı diye düşünüyorum inşallah öyledir bizim bebişko da zayıf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıktı ki ben kaçırdım sizin ölçümleriBende benim ölçüleri yanlış yaptı diye düşünüyorum inşallah öyledir bizim bebişko da zayıf
Ben heyecandan ambulans çağırabilirim. Eşim diyor ki işten eve gelmem 20 dk sürüyor. Sen ambulans çağır olmadıMerhaba, benim doktorum da aynısını söyledi ben dayanabilirsem biraz evde durmayı planlıyordum( gerçi ilk olduğu için o heyecanla nasıl duracaksam) Ama o hemen gel nst ile bakılır gerekirse biz seni eve geri göndeririz dedi. O yüzden su, nişan, kan vb. Değişik bir durum olursa onun dediği gibi yapmayı düşünüyorum
Galiba ben deBen heyecandan ambulans çağırabilirim. Eşim diyor ki işten eve gelmem 20 dk sürüyor. Sen ambulans çağır olmadı![]()
2207 gram boy da 44 dü yanlış hatırlamıyorsamKaç çıktı ki ben kaçırdım sizin ölçümleri
Nişan gelince beklenebilir ama suyun gelmesinde hemen gitmelisin üstelik yatarak gitmen gerekiyor suyun azalması normal doğuma engel ben bu sebebten sezaryen oldumMerhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek
İnşallah çok sağolunAyyy masallahhh tontisss bebekkhayırlısı olsun insallah benim de catım basık oldugu icin ilk dogumumu sezeryan oldum , benim de bebek minikti. Buyuk olsa olmuyor kucuk olsa olmuyor.
Olsunn saglikla kavusalim da onemli olan o azicik gun kalmis yaa
![]()
İnşallah canım çok sağolSağlıkla huzurla gelsin tontis bebiş maşallah..
Günümüz aynı bakalım bizim doğum tarihi yarın belli olacak sezo bizimde![]()
Ben emzirme yastıgı aldım onun içinde vardı onu kullanmayı düşünüyorum, bir de yataş juno yatak almıştık ilk 3 ay için onunda kendisi o şekilde yapılmış yastık kısmı onda yatırıcam bakalımarkadaşlar alışveriş konusuna ufak bir geri dönüş yaparsak eğer,
düz kafa yastığı aldınız mı acaba, aldıysanız veya öneren varsa hangi marka alınmalı sizce
Ben gündüz meme gece mama şeklinde gidiyorum şimdilik..mama bitene kadar sonra birakicaz inşallah..1 ay kadar olabiliyo dedi bebek hemşiresi bizimde 12 olmuş ama sorun yok dedi Dr inşallah daha da yükselmezCanım 17 di .Erken doğum sarılığı dedi.Süt yanında mama da veriyoruz sende mi öyle yapıyorsun
Hadi ya hayırlısı olsun canım bekliorumYarin geliyorum dilek![]()
Ortaya karışık yapmışimHahahaha yerim yaaa , burdayımmmmcok sukur canim ne guzel olucak ufak tefek kıskanclik
durumlari zaten cok normal eve bir minik insancık geliyorbebis kimse benziyorr
sorulur ya hep
benim cogu arkadasim hep ilk cocuguna benzedigini soyluyor
Tam olarak nasıl bir şey? Benim 1 2 saattir bacaklarım agrımaya basladı biraz bel ağrısı da var genel bir huzursuzluk varKızlar sizin sancılar başlamıyor, benimse durmuyor. Biz yine akiam 7 de geldik hastaneye. Nst de 100 leri gördüm. Serum flan verildi. Şimdi tekrar nstye bağlıyım.
Benim süt 30 ç çıkıyor .Üç saatte bi sür mama veriyorum.memeden de emmiyor belki o yüzden artmıyorBen gündüz meme gece mama şeklinde gidiyorum şimdilik..mama bitene kadar sonra birakicaz inşallah..1 ay kadar olabiliyo dedi bebek hemşiresi bizimde 12 olmuş ama sorun yok dedi Dr inşallah daha da yükselmez
15 dk bi memeyi 15 dk bi memeyi sağıyorum .Kendisi emmiyorBenim süt 30 ç çıkıyor .Üç saatte bi sür mama veriyorum.memeden de emmiyor belki o yüzden artmıyor
Benim süt 30 ç çıkıyor .Üç saatte bi sür mama veriyorum.memeden de emmiyor belki o yüzden artmıyor
Hiç sancım yoktu canım.Suyum geldi.Açılma olmayınca sezaryene alındım.Suyum gelene kadar ne kasılmam oldu ne sancımAsso konuyla alakalı değil ama sizin sancı birden olmuştu sanırım tarif edebilir misinz nasıl basladı bacaklarınız agrıyor muydu?
Benimde sağınca o kadar cikiyo ama veriyorum yinede..su iç bol bol günde 3 litre iciyrm ben.. inşallah ikimizinde artar..çok tutmaya çalış emdikçe gelir diyolla inşallah çoğalır diye hep memedeyizBenim süt 30 ç çıkıyor .Üç saatte bi sür mama veriyorum.memeden de emmiyor belki o yüzden artmıyor
Canım bacaktada ağrı oluyor benim ilk de bacak ağrısı vardı tek böyle uyuşmuş gibi karında öyleydi geçmiyorsa Bi git nst çektirAsso konuyla alakalı değil ama sizin sancı birden olmuştu sanırım tarif edebilir misinz nasıl basladı bacaklarınız agrıyor muydu?
Sağol canım öyle yapıcam artıkCanim hangisi icine siniyorsa öyle yap, bu süreçte bazi hareketler var kasilma başladığında falan onları oneriyorlar dogum ve açılma kolay olsun diye pilates topu ile falan yapılan youtubede de var o tarz videolar ben o sekilde yapmayi düşünüyorum