• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benimde sağınca o kadar cikiyo ama veriyorum yinede..su iç bol bol günde 3 litre iciyrm ben.. inşallah ikimizinde artar..çok tutmaya çalış emdikçe gelir diyolla inşallah çoğalır diye hep memedeyiz
Memeyi alıyor iki üç çekiyor sonra bırakıyor.Ebeler normal böyle olur dedi.Memeye tutturmak çok zormuş gerçekten Ya .Sağmak da öyle.Yarım saat uğraşıyorum hep 30 cc zor çıkıyor

Memeyi alıyor iki üç çekiyor sonra bırakıyor.Ebeler normal böyle olur dedi.Memeye tutturmak çok zormuş gerçekten Ya .Sağmak da öyle.Yarım saat uğraşıyorum hep 30 cc zor çıkıyor
Çeneyi destekle biraktikca parmağımla çeneyi oynat.. biberonun rahatlığına alışmış..baştan bizimde öyleydi sonra biberonu azaltinca memeye daha çok saldırıyı..aynen tutturmak zor uyandirmakta zor..ucunu verme memenin koyu halkaların orarsini da vermeye çalış

Ay kizlar yaa arada karnimdan ya da bagirsaktan ses geliyo icerden fln. Aniden ses gelince bebek irkiliyo karnimda resmen hopluyo. Yazik yaa cok uzuluyorum

Çeneyi destekle biraktikca parmağımla çeneyi oynat.. biberonun rahatlığına alışmış..baştan bizimde öyleydi sonra biberonu azaltinca memeye daha çok saldırıyı..aynen tutturmak zor uyandirmakta zor..ucunu verme memenin koyu halkaların orarsini da vermeye çalış
Kaşık biberon aldırdılar ebeler.çeneden destek yapıyorum ama hemen bırakıyor.Yapmayınca ben de ara veriyorum.Nasıl olacak bilmiyorum.Bi de sürekli uyuyor seninki de mi öyle

Tam olarak nasıl bir şey? Benim 1 2 saattir bacaklarım agrımaya basladı biraz bel ağrısı da var genel bir huzursuzluk var
Karnım taş gibi oluyor, bir köşede sımsıkı toplanıyor ve kasılıyor. Kaskatı kesiliyor. Karnıma dokununca taştan bir farkı yok ve bi yerde böyle bi kabarıklık oluyor. Bebek itiyor zannediyordum önceden. Karnım içerden itilip kaskatı geriliyor. Sonrasında acayio bir sırt bel agrısı. Sıklık önemli kaç dk da bir oldugu. 10 dk da bir 5 dk bir olmaya başlayınca doktoru arayıp hastaneye gidiyorum

Buarada hastaneden geldik. Doktor daha fazla nidicart kullanmamın zararlı olabileceğini ve plesentamda yaşlanmalar gördüğünü bu yüzden de risk almak istemediğini söyledi. Cuma günü bebişimiz gelecek. İnşallah kuvez görmez 🙏🏻 Sağlıkladoğar.
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin insallah kolaylaştırsın, güzel haberilerinizi bekliyoruz 🙏

Ay kizlar bide ne sorcam 😅 sizede aciyolar mi ya 😂😂 ya bana bakip bakip aciyolar kendimi cok garip hissediyorum 😅
Karnima bakip bakip ay hadi bi an once dogurursun insallah allah kurtarsin fln diyolar ama bunu derken nasil bakiyolar bana bi gorseniz cok mu kotu gozukuyorum anlamadim ki 😅 tamam karnim buyudu kocaman oldu ama ne bileyim bi garibime gidiyo. Sizlerden de boyle bi sey yasayan var mi? Akraba teroru 😅😅

Bence senin

bence senin bebişin normal benimki anormal 🥴🌸 birde ben 178 im ve babası 186 biraz iri kıyımız bize çekiyor sanırım. Ben şuan nasıl doğuracağımı korkarak düşünüyorum 😥😥
Eee daha ne kız sizde iriymişsiniz bizde cılızız erken doğum riski devam ediyor ya şöyle bu hafta 2500 olsaydı daha iyiydi kuvez işinden korkuyorum Bi de ufak diye normal doğum denetmezler diye

Eee daha ne kız sizde iriymişsiniz bizde cılızız erken doğum riski devam ediyor ya şöyle bu hafta 2500 olsaydı daha iyiydi kuvez işinden korkuyorum Bi de ufak diye normal doğum denetmezler diye
burada diyorlar ya ufak bebeği doğurmak daha kolay büyüdükçe yırtık kesik artıyor diyorlar ben bu korkuyu nasıl aşacağım hiç bilmiyorum. Büyür senin bebişin de merak etme ben hergün mutlaka muz ve badem ceviz vs tüketiyorum belki onun faydası olur 🌸

Kızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum

Kızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
Adaçayını bilmiyorum ama ahududu yaprağı çayı 37.hafta dolduğunda günde 2 fincan şeklinde içilmesi öneriliyor. Rahim ağzını yumuşatıyormuş.
Siz 35.haftadan sonra perine masajına başlayabilirsiniz. Olası yırtık veya kesi ihtimalini ortadan kaldırabiliyor.

Benim suan bogazim agriyor o yuzden adacayi icmistim bogaz agrisini cok rahatlatiyor diye ama simdi siz soyleyince baktim asagida da yazdim, Icilmemesi gerekiyormus. Bosuna riske atmaya gerek yok bende bi daha icmeyeyim 😅

Son düzenleme:
Back