- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Bende henüz hiçbir değişiklik, sancı agrı vs. yokL Lawyer0134 selam :) sende bir değişiklik var mı. Belim belim ağıröaya başladı. Şiddetli değil de dünden beri hafif hafif ağırıyor. Birde bugün biraz midem bulanıyor. Bel ağrım belki azar azar sancı başlangıcı olabilir onun dışında şu an bir değişiklik yok bende.
Nts de sancı çıkmadığı için doktor alttan muayene etmedi beni. Sancım olduğu zaman bakacakmışMerhaba Bende henüz hiçbir değişiklik, sancı agrı vs. yok
Perşembe günü kontrol var çatı muayenesi de yapılacak bakalım nolcak, 40 ı doldurcam sanırım
Benim de Nst de sancı hiç yok ama 38 de yapıyormuş keske yapmasa Aynen bayramda gelebilirler benim içimden nedense hep 27 Nisan geçiyor ama eğer bu bebikler belirti vermeden aniden gelmiyorsa hiç sanmıyorum, yaşayıp görcezNts de sancı çıkmadığı için doktor alttan muayene etmedi beni. Sancım olduğu zaman bakacakmış
Bayramda mı gelecek bebişler bilemedim. Bayram bebekleri olurlar.
Ben buna katılıyorum, kesinlikle eşimden ayrı yatma düşüncesi olamaz ki oda beni bırakmaz zaten uykusuzda kalsa mutlaka yanımızda destek olmak ister.Eee peki annenin onca yorgunluk ve uykusuzluktan sonra eşinin sevgi ve şefkati hakki degil mi?? Butun yorgunluklara katlanirim da esimden ayri yatarsam ruhum kalbim yorulur
Asunun sanırım aniden geldi. Tabi kanala girmeleri lazım önce. Bizim daha yukarıda oldukları için bu ara sürpriz yapmazlar sanırım. Benim her yerim batıyor. Sancım yok ama genel rahatsızlık had safhada.Benim de Nst de sancı hiç yok ama 38 de yapıyormuş keske yapmasa Aynen bayramda gelebilirler benim içimden nedense hep 27 Nisan geçiyor ama eğer bu bebikler belirti vermeden aniden gelmiyorsa hiç sanmıyorum, yaşayıp görcez
Fatos3458 doğum yapmış olabilir mi :)Kızlar herkes iyimi sabahtan benim alt karın bolgem cok agriyordu, baya korktum ama oglene dogru gecti cok sukur
bekliyoruzz valla yaa bi durgunluk var grupta ama bi anda patlayacak mayıs başı dogumlu arkadaslar ardı ardına doguracak sankiSelam kizceler doğuran yok mu başka..dogurun hadi süt kaka gaz konuşalım azıcık ya
Sen büyüttün bile kurtuldun vallaSelam kizceler doğuran yok mu başka..dogurun hadi süt kaka gaz konuşalım azıcık ya
Aynen yanlış yazdım da düzeltemedim 34+534+5 demek istedin herhalde kız benle Aranda 1 gün var geçen perşembe bizimki 2207 gramdı senin bebişin maşallahı var
Babalar bebegi bedenlerinde taşımıyor, tenine temas edip emzirmiyor zaten. Zahmetini , eziyetini de cekmezlerse baba olduklarina ayikamiyorlar ki. Zaten kadinlar kadar hissiyatli degiller. Bi de paşalar uykusuz kalmasin, gece beşik sallamasin, gazini cikarmasin. Eeee baba olduğunu ne zaman anlayacak bu adam?? Ki ben esimden ayri da duramam. 3 yillik evlilgimde 1 kere bile ayri yatmadim cok şükür. Ama bu durum bir yana, babanin babaligini benimsemesi icin de cok onemliBen buna katılıyorum, kesinlikle eşimden ayrı yatma düşüncesi olamaz ki oda beni bırakmaz zaten uykusuzda kalsa mutlaka yanımızda destek olmak ister.
Bir çok çift terapistide eşlerin hiçbir surette yatakları ayırmamaları gerektiğini söylüyor açıkcası buda beni bu düşünceye daha çok itiyor. Çünkü bence bir çocuğun mutlu ve doğru şekilde yetişmesi anne babasının ilişkisiyle doğru orantılı. Bir babanın çocuğuna en değerli hediyesi, çocugunun annesini çok sevmektir. Allah hepimizin evliliğinden aşkı, huzuru, bağlılığı eksik etmesin
bebeğin kilosu artsın diye beklenmiyorki 39. hafta. ciğer gelişimi ,sarılık durumları filan olmasın, kendi seyri bozulmasın diye normal süresine yakın alma taraftarı artık doktorlar. bebeğinin büyük olması dışında bir sorun yoksa bekle derim. tabi en iyisini doktorun bilir. son 2 hafta çok zor geçiyor haklısın ama herşey yavrularımız için sabret derim. ben 40 haftayı bitirdim ona rağmen sütüm gelmedi çok sıkıntı yaşadım, birde 37 hafta öncesi prematüre sayılıyor bebekler doktorun risk alacağını sanmamKızlar selam Bende bügün kontrole gittim ama ancak kendime geldim de yazabiliyorum 35+5 de bebiş 50 cm 3100 gr olmuş bu gidişimizin sonu sanırım 5 kiloları görecek diye korkuyorum. Şekerim de yok ama tekrar bakacağız dedi dr Birde sezeryan günü verdi bebiş kendi gelmezse diye 39+ da alırmış sezeryanle bu kiloda normal mi acaba 39 u beklemek bilemedim ama ben nefes alamıyorum uyuyamıyorum kemiklerimin açısından çocuk gibi ağlıyorum artık. Bu haftalar niye bu kadar yavaş geçiyor ki yada bu hamilelik bana zor geliyor benimle alakalı
hadi gözün aydın maşallah kuzunaMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer 37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz