Canım aynısı banada olmuştu, 31 ile 32 arasında 1 haftada 90 gr almıştı sadece ama inanmamıştım açıkcası zaten ölçen kişi aşırı acele şekilde ultra hareketli kızımı 5 dakika da falan ölçtüBende şimdi kontrolden geldim nst de bişey çıkmıdı 2207 gram 10 günde sadece 74 gram almış neden böyle oldu anlamadım 44 cm boyu da kısa 1 hafta geriden geliyor bebiş çok aşağı da erken doğum riski devam ediyor hatta bugün arabada çok gezdim hareketini bayağı aşağıda hissediyorum şuan yürümek de zorlandım baş aşağı ama kanala girmiş mi sormadım doktor da demedi
Canım hayırlı olsun, inşallah her şey çok kolayca geçmiştir, Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar sabah suyum gelmişti.Yatışım yapıldı.Bekledik epey.Ama hiç açılma olmadı.Doktor beklememizin anlamı yok enfeksiyon riski var dedi.Spinal oldum.36+5 deydik.3500 doğdu.Sütüm inmedi daha uğraşıyoruz
Hayırlı olsun, 36. Haftayı buldunuz, tebrikler...Çıktık canım hiç yazamadım..hepiniz çok sağolun...süt savaslarindaydik şükürler olsun 2 saat önce süt geldi..bol su ve canınız çekmesin baklava yedim başka çarem kalmadıçok uyuyor bebi erken doğduğu için 1 saat uyandırmaya çalışıyrm..doğuran var mı Winston dan sonra takip edemiyorum
Bilmiyorum ki bebişin ölçüleri 38. Haftada karın çevresi 35 teydi. Galiba karın çevresini ölçecek gelişme var mı diye.Hahaha aynen galiba biz sona kalacağızBen de hurmaya başladım, yarın elle yerleri de silcem, yürüyüşü arttırdım, pilates topunda oturma sağ sol yapma hareketlerine de başladım bakalım kısmet artık kilo almazsa neden gün vericek ki acaba, akışa bıraksa daha iyi değil mi acaba neticede bebek nst sıkıntıda da değil e henüz günümüz de var
Çok geçmiş olsunKızlar bebişin yoğunbakımdan çıkışı bizim eşimle grip olmamıza denk geldi ve maalesef bebek de hastalandı burnu tıkandı çocuğumun öksürüğü arttı baya öyle çok küçük olduğu için de ağız yoluyla tedavi olmuyormuş çıktığımız yoğunbakıma yeniden yattı bebeğim ben de hastanede bekliyorum emzirmek için bizim eve insan gelmedi bizden kaptı ama doğum yapınca siz siz olun misafir kabul etmeyin bebeğiniz en azından ilaç alabilecek duruma gelinceye kadar ve kendinizi ufacık kötü hissederseniz maskeyle emzirin
Bizde birilerine sorma batağına düştük malesef :)) hayır bide ne kadar benim fikrim önemli desende kafanda o olumsuzluklar dönüyor genede. Sonuç olarak isimden soğuyorsun :)Selin ismini bilemedim, çok nötr kaldım. Diğer favorim beren ama soyadımiz sebebiyle bir handikap var :) bir de kayınvalidem hiç sevmiyorum o ismi dedi diye arada kaldımbirine sormak en büyük hata. Annem de derin ve Serra ismini sakın koyma dedi
Elisa ile ilgili ben de sizinle aynı yorumları yapmıştım
Google de hemen hemen tüm sitelerde Elisa testi olarak çıkıyor ama.Testin adı eliza ama elisa ne demek? Anlamı var mı?
Kızlar sabah suyum gelmişti.Yatışım yapıldı.Bekledik epey.Ama hiç açılma olmadı.Doktor beklememizin anlamı yok enfeksiyon riski var dedi.Spinal oldum.36+5 deydik.3500 doğdu.Sütüm inmedi daha uğraşıyoruz
Ben de henüz olmadı ama bu haftalarda ödem olması çok normal canım. Bol su içmek, tuzu az tüketmek, yürüyüş yapmak iyi geliyormuş. Hiç stres yapma çok az kaldı zatenKızlar benimle aynı haftada olanlar..
Benim Ayaklarım çok şişti sizde.de aynı sorun var mı?
Bugün yeni ayakkabı almak zorunda kaldık giremiyorum ayakkabılarıma.. bir numara Büyümüş normal mi bu durum acaba?
Az az geldi canım önce bi anlamadım .Sonra yarım saat geçti biraz daha fazla geldi.O zaman kesin suyu geldiğini anladımCanım hayırlı olsun, inşallah her şey çok kolayca geçmiştir, Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Suyun azar azar mo geldi yoksa biranda çok mu ?
Benim henüz olmadı ama genelde büyüdüğünü çok duymuştumKızlar benimle aynı haftada olanlar..
Bugün yeni ayakkabı almak zorunda kaldık giremiyorum ayakkabılarıma.. bir numara Büyümüş normal mi bu durum acaba?
Asuuu doğurdun mi canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahAz az geldi canım önce bi anlamadım .Sonra yarım saat geçti biraz daha fazla geldi.O zaman kesin suyu geldiğini anladım
Vallahi benim ayagim sisti bileklerim falan bi anda oldu o haftaki muaaynede suyum artms sekerim biraz yukseldgni ogrendm 35+2 de 34. Haftaki muaynemde bsy yoktu ne olduysa o arada olms bi olcturun tansiyon seker olmadi bi anda olunca onlardan kaynakli olabiliyorrms doktorum oyle dediKızlar benimle aynı haftada olanlar..
Canım ben öğretmenim İnan Beren isimli çocuklar bi değişik oluyorlar. Yani kaçtan öğrencim olduysa hepsi birbirine benzer fıtrata sahipleridi.Selin ismini bilemedim, çok nötr kaldım. Diğer favorim beren ama soyadımiz sebebiyle bir handikap var :) bir de kayınvalidem hiç sevmiyorum o ismi dedi diye arada kaldımbirine sormak en büyük hata. Annem de derin ve Serra ismini sakın koyma dedi
Elisa ile ilgili ben de sizinle aynı yorumları yapmıştım
Ben üç litre içiyorm doktorum ona bile az dedi damacanayı ağzıma dayayacağım az kaldıKızlar tansiyon ve şekerim normal Idrarda protein e de bakıldı.. son zaman da suyu içmeyi unutuyorum günde 6 bardak ancak içiyorum.. sanırım ondan oldu..
bide agirlastik ayaklarım taşımıyor sanki çok baskı hissediyorum..
Yürüyüş de yapamıyorum cünkü yürüdükçe bebek attan çıkacak gibi baskı hissediyorum.. artık son haftalar bu ayın sonunda sezeryan planlayacak doktorum.
Hayırlısı olsun inşallah
Miraç isimli öğrencin var mıCanım ben öğretmenim İnan Beren isimli çocuklar bi değişik oluyorlar. Yani kaçtan öğrencim olduysa hepsi birbirine benzer fıtrata sahipleridi.Benim kızım olsaydı ya Defne koyacaktım ya da Özlenen koyacaktım nasibime erkek bebiş denk geldi. Ama Defne isminin çocuklara sirayeti çok güzel uslu çalışkan Zeki birazda bilmiş oluyorlar. Sizinki de ismiyle yaşasın sağlıkla gelsin inşaAllah
Kızımın adı Duru, hep 2.side kız olacak gibi geldi hic erkek olacagını düsünmedim nedense , belki cok istedigim icin. Ismi de hazırdı Defne koyacaktıkCanım ben öğretmenim İnan Beren isimli çocuklar bi değişik oluyorlar. Yani kaçtan öğrencim olduysa hepsi birbirine benzer fıtrata sahipleridi.Benim kızım olsaydı ya Defne koyacaktım ya da Özlenen koyacaktım nasibime erkek bebiş denk geldi. Ama Defne isminin çocuklara sirayeti çok güzel uslu çalışkan Zeki birazda bilmiş oluyorlar. Sizinki de ismiyle yaşasın sağlıkla gelsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?