2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım aynısı banada olmuştu, 31 ile 32 arasında 1 haftada 90 gr almıştı sadece ama inanmamıştım açıkcası zaten ölçen kişi aşırı acele şekilde ultra hareketli kızımı 5 dakika da falan ölçtü 33 te başka yerde tekrar bakıldığında baya farklı çıktı yani olması gerektiği kilodaydı daha fazla hatta çıkmıştı oyuzden yanlış ölçüm bu haftalarda çok oluyor ben de herkeste duyuyorum artık

Canım hayırlı olsun, inşallah her şey çok kolayca geçmiştir, Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .

Suyun azar azar mo geldi yoksa biranda çok mu ?

Hayırlı olsun, 36. Haftayı buldunuz, tebrikler...

Bilmiyorum ki bebişin ölçüleri 38. Haftada karın çevresi 35 teydi. Galiba karın çevresini ölçecek gelişme var mı diye.
Çok geçmiş olsun kıyamam hemen toparlanır inşalalh.

Bizde birilerine sorma batağına düştük malesef :)) hayır bide ne kadar benim fikrim önemli desende kafanda o olumsuzluklar dönüyor genede. Sonuç olarak isimden soğuyorsun :)

Testin adı eliza ama elisa ne demek? Anlamı var mı?
Google de hemen hemen tüm sitelerde Elisa testi olarak çıkıyor ama.
Direk Elisa yazınca testle ilgili şeyler çıkıyor hatta.
Hz Zekeriyya nın hanımının ismi. Arapça bir isim kelime manası olarak TDK ve sorularla İslamiyet sitelerinde ve diğer sitelerde cennet kapısında duran melek olarak yazıyor. Ama bilmiyorum genede kelime manasını sizde araştırın

Kızlar benimle aynı haftada olanlar..
Benim Ayaklarım çok şişti sizde.de aynı sorun var mı?
Bugün yeni ayakkabı almak zorunda kaldık giremiyorum ayakkabılarıma.. bir numara Büyümüş normal mi bu durum acaba?

ALLAH analı babalı büyütsün inşallah Sağlıkla huzurla hoş gelmiş minik bebiş

Ben de henüz olmadı ama bu haftalarda ödem olması çok normal canım. Bol su içmek, tuzu az tüketmek, yürüyüş yapmak iyi geliyormuş. Hiç stres yapma çok az kaldı zaten

Canım hayırlı olsun, inşallah her şey çok kolayca geçmiştir, Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .

Suyun azar azar mo geldi yoksa biranda çok mu ?
Az az geldi canım önce bi anlamadım .Sonra yarım saat geçti biraz daha fazla geldi.O zaman kesin suyu geldiğini anladım

Benim henüz olmadı ama genelde büyüdüğünü çok duymuştum su çok içiyor musunuz? Eğer içmiyorsanız bence bol boll su için, ben bardakla az içiyorum diye sürekli yanımda 1.5 litrelik şişe ile su taşıyorum uyuyana kadar 2 taneyi bitirmeye zorluyorum, belki ondan olmamış olabilir, son haftalar ödeme çok meyilliyiz

V
Vallahi benim ayagim sisti bileklerim falan bi anda oldu o haftaki muaaynede suyum artms sekerim biraz yukseldgni ogrendm 35+2 de 34. Haftaki muaynemde bsy yoktu ne olduysa o arada olms bi olcturun tansiyon seker olmadi bi anda olunca onlardan kaynakli olabiliyorrms doktorum oyle dedi

Canım ben öğretmenim İnan Beren isimli çocuklar bi değişik oluyorlar. Yani kaçtan öğrencim olduysa hepsi birbirine benzer fıtrata sahipleridi. Benim kızım olsaydı ya Defne koyacaktım ya da Özlenen koyacaktım nasibime erkek bebiş denk geldi. Ama Defne isminin çocuklara sirayeti çok güzel uslu çalışkan Zeki birazda bilmiş oluyorlar. Sizinki de ismiyle yaşasın sağlıkla gelsin inşaAllah

Kızlar tansiyon ve şekerim normal Idrarda protein e de bakıldı.. son zaman da suyu içmeyi unutuyorum günde 6 bardak ancak içiyorum.. sanırım ondan oldu..
bide agirlastik ayaklarım taşımıyor sanki çok baskı hissediyorum..
Yürüyüş de yapamıyorum cünkü yürüdükçe bebek attan çıkacak gibi baskı hissediyorum.. artık son haftalar bu ayın sonunda sezeryan planlayacak doktorum.
Hayırlısı olsun inşallah

Ben üç litre içiyorm doktorum ona bile az dedi damacanayı ağzıma dayayacağım az kaldı
Su az tüketiyorsan ve tuz kullanıyorsan çok normal. Bir çok gebe son haftaları eşinin terlikleri ile geçiriyormuş

Miraç isimli öğrencin var mı onlara da çok yaramaz diyorlar gözüm korkuyor koymaya

Kızımın adı Duru, hep 2.side kız olacak gibi geldi hic erkek olacagını düsünmedim nedense , belki cok istedigim icin. Ismi de hazırdı Defne koyacaktık Erkek olacagını duyunca şok oldum , Duru ismine Doruk yakısıyor. Guzelde isim ama Doruk isimli cocuklar cok yaramaz gibi geliyordu bana sonra kızım Barış istedi. Anlam olarak ve ismin verdigi enerji olarakta güzel olunca Barışta karar kıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…