- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
![Dilekbltylmz1](/data/avatars/s/988/988286.jpg?1640545299)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyarmak istemistir belki yaBide korkuttu sabah arayip endokrine gel yok küvoze girebilir yok sarilik ve kuvoz riski cok olur yok dogunca sekeri duser vs hic boyle konusan bi doktorda degildi cok moralimi bozdu gercekten bakalm yarin yapsin planlamasini ne gune yapacaksa![]()
Ayy sizinle benim günümüz aynı, bakalım biz ne zaman doguracağız, nedense içimden hep 27 Nisan geçiyorAsu doğum yaptı mı acaba. İnşallah yapmıştır ve iyidir![]()
Ben bebişin keyfini beklersem sanırım 2 mayısı bulur, yerini sevdiAyy sizinle benim günümüz aynı, bakalım biz ne zaman doguracağız, nedense içimden hep 27 Nisan geçiyor![]()
Suyu gelen arkadaşları gördükçe çok heyecanlanıyorum ben
![]()
Bizim de hiçbir belirti yok, hala midemin orda karnım da inmedi, kasılma vs yok sanki hiç gelmeyecek gibi, haftaya perşembe de çatı kontrolü varBen bebişin keyfini beklersem sanırım 2 mayısı bulur, yerini sevdidoktor ptesi gün verecek bizee. Karın çevresi 3 hafta kadar geriymiş çünkü. Önceliğim suni sancıyla normal doğum, inşallah gerek kalmazda sürpriz yapıp kendi gelir.
Sizde var mı belirti, sancı falan..
Ya bide çocuğa isim bulamadık hala. Sizin kız mı, ismi ne. Herkese isim soruyorum![]()
Bende henüz çatı kontrolü olmadım. Ptesi olabilirim. Hurma, ahududu yaprağı çayı yemeye içmeye başladım. Yürüyüş yapıyorum. Asansörü kullanmıyorum. Merdiven in çık falan. Artık ne yapabilirim en ufak sancı yok, doğum belirtisi yokBizim de hiçbir belirti yok, hala midemin orda karnım da inmedi, kasılma vs yok sanki hiç gelmeyecek gibi, haftaya perşembe de çatı kontrolü varNedense içimden o tarih geçiyor ama bakalım nolcak
sizin karın çevresi ile ilgili yazdıklarınızı yeni hatırladım Allahın izniyle en hayırlısı hangisi ise o olsun insallah
Cinsiyetimiz kız, isim de Özgü
hamileliğimin başında eşimle tv izlerken tesadüf oyuncu Özgü Namal ile ilgili bir haber görmüştük ismi ordan kaldı öyle de gitti daha da isim aramadık
![]()
Bakalm sabah muayneden once endokrine girecegim ne diyecek ekmegi falan sifirladim hepten ölüm diyetine girdim düstü kahvaltidan sonra 1. Saat 110 cikti 2.saat 100 cikti sanirim bu sekilde yersem tutturacagiz ayari ay icim rahatladi su dediklerinize vallahiUyarmak istemistir belki ya
Soylediklerinin olabilme ihtimali var elbette insallah olmaz diye dusunelim hem son zamanlarin ya sadece yani bak biz napalim basindan beri sekerliyiz biz
dilekinde vardi sekeri hemde insuline ragmen dusmuyordu son zamanlarda cok sukur bebisi iyi saglikla dogdu
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz bebislerimizi
bizde isim konusu kriz oldu :) eşim ismini seçti aylardır (selin), ben de farklı arayışlar içerisindeydim. benim de açık bir favorim yok ama olsa bile şimdi dönmüyor başka isime.Ben bebişin keyfini beklersem sanırım 2 mayısı bulur, yerini sevdidoktor ptesi gün verecek bizee. Karın çevresi 3 hafta kadar geriymiş çünkü. Önceliğim suni sancıyla normal doğum, inşallah gerek kalmazda sürpriz yapıp kendi gelir.
Sizde var mı belirti, sancı falan..
Ya bide çocuğa isim bulamadık hala. Sizin kız mı, ismi ne. Herkese isim soruyorum![]()
Bizimde hastane çıkışımızda selin yazıyor ama vazgeçtik biz selinden :) valla çok zor hele iki insanın aynı isimde mutabık kalması inanılmaz zor yani.bizde isim konusu kriz oldu :) eşim ismini seçti aylardır (selin), ben de farklı arayışlar içerisindeydim. benim de açık bir favorim yok ama olsa bile şimdi dönmüyor başka isime.
bir de şu var, yakın bir arkadaşım seçtiğimiz ismi çok seviyordu, onun da kızı olacakmış. şimdi o ismi koyarsak sanki ismini almış gibi hissedeceğim. kafama çok taktım bu konuyu :/
Elis olsaBizimde hastane çıkışımızda selin yazıyor ama vazgeçtik biz selinden :) valla çok zor hele iki insanın aynı isimde mutabık kalması inanılmaz zor yani.
Bir şey olmaz bence arkadaşınızla bebişler adaş olsun nolcak ki. Ama sanki selin pek içine sinmemiş gibi :)
Eşimde şu an Elisa ya takılmış durumda. Ya diyorum ki AIDS testinin adı da Elisa olmaaaz, biz o anlamda koymuycaz diyip duruyor. Ama ben koydurtmam isimlerin tüm anlamları önemli sonuçta![]()
Hahaha aynen galiba biz sona kalacağızBende henüz çatı kontrolü olmadım. Ptesi olabilirim. Hurma, ahududu yaprağı çayı yemeye içmeye başladım. Yürüyüş yapıyorum. Asansörü kullanmıyorum. Merdiven in çık falan. Artık ne yapabilirim en ufak sancı yok, doğum belirtisi yoknts ler tertemiz, sürekli elimizle dürtüyoruz nts de hareket etsin diye
Benimde midemde hala, inmiyor. Belki ptesi kilo almışsa gün vermez doktor. Bazen yanlış ölçüm falan da olabiliyor ya. Bu durum da benim içimede bayramda gelecek gibi doğuyor
![]()
Grubun sonunu biz çekeriz belki debizden küçükler teker teker gelmeye başladı
![]()
Çok geçmiş olsun ya insan gelmesin zaten bebek ele avuca gelene kadar şöyle ne bileyim bir iki aylık olana kadar ne meraklı millet daha korona devam ediyor herkes yokmuş gibi davransana bakalım biz neler yaşayacağızKızlar bebişin yoğunbakımdan çıkışı bizim eşimle grip olmamıza denk geldi ve maalesef bebek de hastalandı burnu tıkandı çocuğumun öksürüğü arttı baya öyle çok küçük olduğu için de ağız yoluyla tedavi olmuyormuş çıktığımız yoğunbakıma yeniden yattı bebeğim ben de hastanede bekliyorum emzirmek için bizim eve insan gelmedi bizden kaptı ama doğum yapınca siz siz olun misafir kabul etmeyin bebeğiniz en azından ilaç alabilecek duruma gelinceye kadar ve kendinizi ufacık kötü hissederseniz maskeyle emzirin
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlar insallahKızlar bebişin yoğunbakımdan çıkışı bizim eşimle grip olmamıza denk geldi ve maalesef bebek de hastalandı burnu tıkandı çocuğumun öksürüğü arttı baya öyle çok küçük olduğu için de ağız yoluyla tedavi olmuyormuş çıktığımız yoğunbakıma yeniden yattı bebeğim ben de hastanede bekliyorum emzirmek için bizim eve insan gelmedi bizden kaptı ama doğum yapınca siz siz olun misafir kabul etmeyin bebeğiniz en azından ilaç alabilecek duruma gelinceye kadar ve kendinizi ufacık kötü hissederseniz maskeyle emzirin
Spinal ol gerçekten çok rahat genelde ağrılı uyanıyorlarmış ve kendine bir süre gelemiyormuşsun hiç korkmaKızlar birazdan sezeryana alınacağım.Genel anestezi mi spiral mi karar veremedim.Sizce ne yapmalıyım
İzlediğim eğitimlerde sezeryan olacaksa öncelikli olarak spinal öneriyorlar, Allah kolaylaştırsın hayılrısı ile girip çıkmanızı nasip etsinKızlar birazdan sezeryana alınacağım.Genel anestezi mi spiral mi karar veremedim.Sizce ne yapmalıyım
Benim de ilk doğumum belli değil şu an doğum şeklim ama sezeryan olacak olsam spinal isterdim diye düşünüyorum eşimde gelebilirdi doğuma bebeği birlikte karşılardıkKızlar birazdan sezeryana alınacağım.Genel anestezi mi spiral mi karar veremedim.Sizce ne yapmalıyım