- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Okurken miraçlar çok yaramaz olur diyecektim ki siz yazmıssnzMiraç isimli öğrencin var mıonlara da çok yaramaz diyorlar gözüm korkuyor koymaya
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken miraçlar çok yaramaz olur diyecektim ki siz yazmıssnzMiraç isimli öğrencin var mıonlara da çok yaramaz diyorlar gözüm korkuyor koymaya
Bir arkadasim vardi, needeyse doguma 2 ay kala basliyordu ödemleri. Benim de kızımda agustosa geldi dogum ne kadar su icsemde son haftalarımda ödem olustu. Sizinde suyu az icmeniz yüzünden olabilir. Dediginiz gibi bi de yuruyus olmayinca da olmustur. Cokk az kalmis artik zaten normaldirKızlar tansiyon ve şekerim normal Idrarda protein e de bakıldı.. son zaman da suyu içmeyi unutuyorum günde 6 bardak ancak içiyorum.. sanırım ondan oldu..
bide agirlastik ayaklarım taşımıyor sanki çok baskı hissediyorum..
Yürüyüş de yapamıyorum cünkü yürüdükçe bebek attan çıkacak gibi baskı hissediyorum.. artık son haftalar bu ayın sonunda sezeryan planlayacak doktorum.
Hayırlısı olsun inşallah![]()
Gözün aydın rabbim can sağlığıyla büyütmeyi nasip etsin sütün de gelir inşallah tez vakitteKızlar sabah suyum gelmişti.Yatışım yapıldı.Bekledik epey.Ama hiç açılma olmadı.Doktor beklememizin anlamı yok enfeksiyon riski var dedi.Spinal oldum.36+5 deydik.3500 doğdu.Sütüm inmedi daha uğraşıyoruz
Canım cok sükür bebegin büyümüs 37+0 da güzel bir hafta bence. Yani açıkcası bazen doktora tabi olmak gerekiyor. Şeker olunca doktorlar sanırım gelisimi de guzelse daha erken alma taraftarı oluyor .Hem bak bebegin kanala girmek üzere o kadar da baskı hissediyorsan beklemek istesen bile bekleyemessin belki de 20 sinden once kendi bile gelebilir. Hayirlisi olsun ikiniz icin deEvet yine nst deyken yaziyorum sizee dogum tarihim belli oldu 36+3 üz 3100 gram 51.5 cm olmus bebis asagida ciddi baski yasiyorum dunden beri kanala cok yakin kafayi soktu sokacak dedi endokrrin doktoruna gittim seker icin diyetle devam et dedi kendi doktorumsa riske atmayalim diyerek 37+0 da alalim dedi her ihtimale karsi ciger gelistiricide yapariz dedi 19 nisan gece yatis 20 nisan dogum olacakmis nst sonucunu indirince bidaha konusacagim erken degilmi yaa seker olunca disarda buyumesi daha hayirli anne karnindan dedi ki oyle ahim sahim bi seker yuksekligim yok![]()
Canım cok sükür bebegin büyümüs 37+0 da güzel bir hafta bence. Yani açıkcası bazen doktora tabi olmak gerekiyor. Şeker olunca doktorlar sanırım gelisimi de guzelse daha erken alma taraftarı oluyor .Hem bak bebegin kanala girmek üzere o kadar da baskı hissediyorsan beklemek istesen bile bekleyemessin belki de 20 sinden once kendi bile gelebilir. Hayirlisi olsun ikiniz icin de![]()
Bir arkadasim vardi, needeyse doguma 2 ay kala basliyordu ödemleri. Benim de kızımda agustosa geldi dogum ne kadar su icsemde son haftalarımda ödem olustu. Sizinde suyu az icmeniz yüzünden olabilir. Dediginiz gibi bi de yuruyus olmayinca da olmustur. Cokk az kalmis artik zaten normaldir
Benim bebegin bası asagıda ama daha baskı yapmıyor , asagıda hicbirsey hissetmiyorum. Bence siz bir doktorunuza sorun rahim boyu kısalıp tam kanala basını oturtmus olabilir.Kızlar merhaba,yaklaşık 2 haftadır düzenli doğum kasılmalarım olduğu için sürekli yatıp ilaç kullanıyorum. Ama dün akşamdan bu yana garip bişey var sürekli bebeğin kafası alttan itiyor çıkacakmış hissi var. Sizde de böyle oluyor mu? Doktoru aramalı mıyım bilemedim.
Olsun canım cok sükür iyi durumda bebisin. Bende artık baskı hissedeyim istiyorum. Ama hic bisey yok valla hala aynı sekilde yürüyorum. Gecen iftara gidecektik gec kaldik diye hizli yuruyoruz esim dedi hoop napiyosun sen bizden hizli yuruyosun. Dedim belki asagiilara iner ne yapayimAmin canim cok cok sagol evet doktorda oyle dedi belki kendide gelebilir dedi az dursa olmazmi dedim olamaz dedi hafta ilerledikce risk artiyo boyu kilosu iyi zaten dedi teslim oldum artik![]()
Ben salı gününden beri 2cm açıklıkla geziyorumDoktordan geldim şimdi 1 cm açıklık var dedi ama ne zaman doğururum acaba ya bu açıklıkla hemen doğurur muyum acaba deneyimli anneler![]()
Ay masallahh 40 hafta olmus bi de , bebek kilosu nasilBen salı gününden beri 2cm açıklıkla geziyorumHala doğurmadım. Kendi doktorum salıya kadar yok o yüzden salıya kadar tutmam lazım
![]()
Hiç sorma canım 4kg üzeri olucak gibiAy masallahh 40 hafta olmus bi de , bebek kilosu nasil![]()
Canım biz ne desek yanlış yönlendirmiş oluruz doktorun eminim en iyisini bilir o öyle diyorsa endişelenmene gerek yok bence bak dilek ablanında şekeri vardı doğurdu rahatladıEvet yine nst deyken yaziyorum sizee dogum tarihim belli oldu 36+3 üz 3100 gram 51.5 cm olmus bebis asagida ciddi baski yasiyorum dunden beri kanala cok yakin kafayi soktu sokacak dedi endokrrin doktoruna gittim seker icin diyetle devam et dedi kendi doktorumsa riske atmayalim diyerek 37+0 da alalim dedi her ihtimale karsi ciger gelistiricide yapariz dedi 19 nisan gece yatis 20 nisan dogum olacakmis nst sonucunu indirince bidaha konusacagim erken degilmi yaa seker olunca disarda buyumesi daha hayirli anne karnindan dedi ki oyle ahim sahim bi seker yuksekligim yok![]()
Yaaa çok tutmayın bence siz, gelmek isterde salın çocuğuBen salı gününden beri 2cm açıklıkla geziyorumHala doğurmadım. Kendi doktorum salıya kadar yok o yüzden salıya kadar tutmam lazım
![]()