2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim Dr umda ben vajinal ultrasonu yapmıyorum önermiyorum da dedi o öyle dediği için çok korkuyorum birde kimyasal gebelikte çok baktılar ondan olduysa dedi annemler fln o yüzden de korkuyorum
canım benim kimyasal gebelik, sağlıksız bir embriyonun vücuttan atılması aslında. vücut sağlıklı doğmayacak bir bebeyi kabul etmiyor, aslına bakarsan iyi bir şey. hamilelik boyunca cinsellik de yaşamayacaksan vajinal ultrosonu kabul etmeyebilirsiniz. aynı şey çünkü :)

Kızlar 5+6 bugün. Bende hicbir belirti yok ağrı bulantı vs. göğüs hassasiyeti de yok bugün. Ya normal mi . Boyle cok hafif bir mide kazınması gibi bir durum var o da bulantı değil yani.
aynısı kaynımda da vardı aynısı ahhahaha ben de öyleyim ya. şükrediyorum ama akıntı, kanama yok diye o ayrı. kızımda hep akıntılı lekeliydi hamileliğim onda da zorlanmıştım.

Kızlar 5+6 bugün. Bende hicbir belirti yok ağrı bulantı vs. göğüs hassasiyeti de yok bugün. Ya normal mi . Boyle cok hafif bir mide kazınması gibi bir durum var o da bulantı değil yani.
Ben de sabah aynı şeyi düşündüm lekelenmemden sonra mı oldu acaba diye düşünüyorum geceleri çok uyanıyordum tuvalete kalkıyordum falan sürekli şimdi deliksiz uyuyorum en ufak şey bile tedirgin ediyor insanı

Ben de sabah aynı şeyi düşündüm lekelenmemden sonra mı oldu acaba diye düşünüyorum geceleri çok uyanıyordum tuvalete kalkıyordum falan sürekli şimdi deliksiz uyuyorum en ufak şey bile tedirgin ediyor insanı
aaa bişi dicem ama erkenden uyuyorum, gece kuşu olan ben kızımı koynuma alıyorum 9-10da nakavt elimde kalan tek belirti bu :)

canım benim kimyasal gebelik, sağlıksız bir embriyonun vücuttan atılması aslında. vücut sağlıklı doğmayacak bir bebeyi kabul etmiyor, aslına bakarsan iyi bir şey. hamilelik boyunca cinsellik de yaşamayacaksan vajinal ultrosonu kabul etmeyebilirsiniz. aynı şey çünkü :)
Şu an kalp atışını duyucaya kadar birlikteliği de kabul etmiyorum zaten 😊 sonraki süreçte ne olur bilemem ama şu an için durum böyle 😊

Merhaba herkese aranızda benim gibi çok üşüyen var mı hamilelikten beri acayip üşüyorum yani herkes kısa kol ben hırka giyiyiorum doktora söylicem bugün 😔

Bende de pek bişi yok kızlar kasıktaki batmalar geçti dün bir ara adet ağrısı gibi oldu geçti tek belirti hafif göğüs hassasiyeti var ki normalde adetken bile olmam öyle haftaya pazartesiye kadar nasıl geçecek bakalım. İnşallah içeride minnoşum iyi durumdadır 🤲🏼🌿💫

Kizlar var mi bugun dra giden falan ya 😊 merakta birakmayin bizleri. Kimsede bilmiyo benim hamileligi. Bende girip girip size bakiyorum ne var ne yok diye.. Dert ortaklarim benim 😅

sağlıklı bebekler gelsin, yoksa kustururmu, s.çtırır mı farketmez diyorum ben de sbhjdsa
Ay deme deme sağlıklı olsun ama kusturmasında 😂 normalde olsa çoktan acilin kapısına dayanmıştım bu mide bulantıları yüzünden.Ama şimdi sakince randevu saatimi bekliyorum 😂😂kahvaltım 1 adet şeftali 1 avuç badem 😒randevun kaçta? benim 4,30 Of çok heyecanlı saatler geçmiyor

Ay deme deme sağlıklı olsun ama kusturmasında 😂 normalde olsa çoktan acilin kapısına dayanmıştım bu mide bulantıları yüzünden.Ama şimdi sakince randevu saatimi bekliyorum 😂😂kahvaltım 1 adet şeftali 1 avuç badem 😒randevun kaçta? benim 4,30 Of çok heyecanlı saatler geçmiyor
Benim de 14:45 bekliyorum bakalım :)

Kese görülebilir ama çok küçük olur. Birkaç gün daha ertelesek daha net olurdu canın sıkılmazdı
ne zamana erteleyeyim sizce? haftaya pazartesi daha mı iyi olur. cuma doktora gitmeden sabahtan beta hcg baktırayım diyorum. hangi değer gelirse muayeneyi ertelemeyeyim? doktorum 1200 olunca görüşelim dedi. cumaya 1200 olur diye umuyorum açıkçası:)

Kizlar var mi bugun dra giden falan ya 😊 merakta birakmayin bizleri. Kimsede bilmiyo benim hamileligi. Bende girip girip size bakiyorum ne var ne yok diye.. Dert ortaklarim benim 😅
ben de henüz kimseye söylemedim; anneme bile. doktoruma instadan yazdım, beta hcg 1200 olunca gel dedi. eşimle kıvranıyoruz kimseye söylememek için.

Ben de karından kendim başlamıştım hemen morardı mor yerlere tekrar yapamıyoruz galiba progestan iğne için sağlık ocağına gittiğimde hemşireye yaptırıyorum o kolumdan yapıyor kol daha az morardı
Merhaba, kan sulandırıcı iğneden sonra sadece bastırıp ovalamazsanız morarmalar daha da azalacaktır 🥰

ne zamana erteleyeyim sizce? haftaya pazartesi daha mı iyi olur. cuma doktora gitmeden sabahtan beta hcg baktırayım diyorum. hangi değer gelirse muayeneyi ertelemeyeyim? doktorum 1200 olunca görüşelim dedi. cumaya 1200 olur diye umuyorum açıkçası:)
Canım benim ptesi betam 244 tü cuma günü 2417 ve kese görünmüştü. Bu civarlarda artış oluyor bence herkeste muayene günü için yardımcı olur diye yazdım 😍

Sizin lekelenme progestandsn sonra tamamen kesildi mi?

X