Henuz regl olmadim 1 2 gune olurum sanirim transfer icin ilaclara baslayacagimMerhaba transfer gününüz belli oldh mu acaba
Rabbim guzel haber almayi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin minnos atan bir kalp haberinizi bekliyoruzmerhaba bende 8 mart ta transfer oldum.Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin
Bende sizin durumdeyim. Haftaya transfer icin ilaclara başlayacam. Inşallah bu sefer ikimiz için herşey daha iyi olucak.Henuz regl olmadim 1 2 gune olurum sanirim transfer icin ilaclara baslayacagim
Transfer hakkında tavsiyeleriniz öneriz var mı acaba? Dilerim pozitif olurmerhaba bende 8 mart ta transfer oldum.Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin
2 tane 6. gğn embriyosu teansfer edildi 35 yaşındayım ilk denemem.. cok saolun inşallah sizlerinde transfer süreci sorunsuz gecsin hepimiz pozitifi görüp saglıkla kucagımıza alalımDularım sizinle inşallah pozitifi görürsünüz, kaç tane transfer edildi, yaşınız kaç?
ilişki yasak. kahvaltına çok önem ver dedi dr um. kabız olmamaya özen göster dedi. günde 2-3 litre su içeceksin. ilk 3 gün oturmak yok duşta yok.ama evde yürü dedi.yemek için bile oturmadım ben. duşu da ayakta cok sıcak olmayan suyla hemen yaptım.kan testi verene kadarda agır kaldırmadan dikkat ederek geciriyorum.Allah razı olsun ben de ilk defa olcam heyecanlıyım, idarar çabuk sıkışıyorum dediğiniz iyi oldu az içeyim suyu. Başka dikkat etmek gereken bir şey var mıdır? İlişki beslenme vs. doktora soracaktım unuttum, sağlıklı beslen dedi bana .
Selam.kizlar.. benim ilk transfer 6 ekimde oldu. 10 gun test sonuçum 392 çikti. 2 tane 5 gunluk embriyo transfer edildi. Ve 1 tane tutmuş. Kese gorduk... Kalp ateśi duyduk...10 haftalik olduk. 24 kasimde kontrole gittimda bebeğim kalbi durmuş. 5 gun sonra kurtaj oldum.
2 tane daha embriylarim var. Adet bekliyorum 2 tranafer için. Inşallah bu sefer her şey daha iyi olacak.
transfer öncesi pek birşey yok cnm ilaçları düzenli içmen gerekiyor sadece. onun dşımda herşey normal hayatın gibi devamBunlar transfer sonrası olanlar sanırım, öncesi için sormuştum ben
Aminn insallah cnm her detayi dusunur oldum muhtemelen bizde Nisanin ilk haftasi transfer olms oluruzBende sizin durumdeyim. Haftaya transfer icin ilaclara başlayacam. Inşallah bu sefer ikimiz için herşey daha iyi olucak.
Dualarimiz seninle canim sorma bende sıkısık gittim transfer sonrasi dayanamadim surgu getirdiler yaptim aldilar sonra rahatca yattim 1 saat .ben cok sakindim cok dua ederek girdim. en büyük sıkıntım sıkışık gel demişlerdi ve cok sıkışıktım. agrı yaptı. dr gelmeden hemsire ultrasondan baktı ve 3 kere wc ye gittim gittim geldimaşırı sıkışık olmayın. transferden yarım saat önce bir bardak su bile yeter. çünkü işlemden sonrada 40 dk sonra gene agrı oldu baskı yaptı mecburen wc ye gene gittim. ilk yarım saat kalkmak yasak. onun dışında agrı yok zaten 5-6 dk sürüyor işlem.1,5 saat yattıktan sonra cıkış yaptık. aracta yatarak döndüm eve.bi de transfer günü kan sulandırıcı iğneye başlattı dr. girmeden ilkini vurdum ve cok acıtıyor. hala devam ediyorum bugun 7. günüm. dua ederseniz cok sevinirim:) Alalh ım hepimizin yardımcısı olsun
Dualarimiz seninle canim sorma bende sıkısık gittim transfer sonrasi dayanamadim surgu getirdiler yaptim aldilar sonra rahatca yattim 1 saat . Ah aciben cok sakindim cok dua ederek girdim. en büyük sıkıntım sıkışık gel demişlerdi ve cok sıkışıktım. agrı yaptı. dr gelmeden hemsire ultrasondan baktı ve 3 kere wc ye gittim gittim geldimaşırı sıkışık olmayın. transferden yarım saat önce bir bardak su bile yeter. çünkü işlemden sonrada 40 dk sonra gene agrı oldu baskı yaptı mecburen wc ye gene gittim. ilk yarım saat kalkmak yasak. onun dışında agrı yok zaten 5-6 dk sürüyor işlem.1,5 saat yattıktan sonra cıkış yaptık. aracta yatarak döndüm eve.bi de transfer günü kan sulandırıcı iğneye başlattı dr. girmeden ilkini vurdum ve cok acıtıyor. hala devam ediyorum bugun 7. günüm. dua ederseniz cok sevinirim:) Alalh ım hepimizin yardımcısı olsun
Canim suan ben oncesi surecindeyim bi oncekindede yediklerime dikkat etmistim sebze meyve yogurt yumurta ceviz badem kabak cekirdegi avokado bol su kendine cok iyi bak rahmini hazirla bebisineBunlar transfer sonrası olanlar sanırım, öncesi için sormuştum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?